pühapäev, 22. veebruar 2009

Proovisime ära ka Eesti parima hotelli- Schlössle


Irja hotelli Schlössle numbritoa voodis.

Proovisime siis ära ka Eesti parima hotelli Schlössle, mis on arvatud maailma parimate hotellide nimistusse, näiteks ketti The Leading Hotels of the World. Eestist on Schlössle seal ainus, samas näiteks on seal sellised hotellid nagu Bel Air ja Hay-Adams. Ammende Villa on Conde Nast Johansensi nimistus, Pädaste on Small Luxury Hotels nimekirjas.

Ja see hotell on parim ka meie arvates. Mis siis on selle hinde taga. Kõigepealt soe ja viisakas vastuvõtt (hotell kuulub hispaanlastele ja ilmselt oskavad ainult hispaanlased pakkuda tõelist külalislahkust, või siis õpetada, kuidas seda teha), kus meile pakuti kohe saabudes apelsinimahla, mis oli kahjuks pakimahl, aga väga hea üllatus sellegipoolest. Tekkis tunne, et just sina oled selles kohas oodatud külaline. Samas oli teenindus väga professionaalne. Siis muidugi hubane tuba ja mis kõige tähtsam, VÄGA mugav voodi. Tõesti hea, parim ilmselt, mis Eesti hotellidest võib leida.

Auto parkimisega vaeva ei pea nägema, see pargitakse külalise eest ära. Samuti juhatatakse ilusti tuppa, aidatakse pakke tassida ja näidatakse ära, mis vaja. Toas küll traadita internetti pole, aga see-eest on olemas väga korralik traadiga ühendus. Ja traat oli kohe laua juures olemas, seda ei pidanud kusagilt otsma hakkama.

Siis vannitoas on olemas VANN, samuti duši võimalus. Ning kõik vajalik sinna juurde kuuluv. Toas on olemas nii telekas kui DVD-mängija, ja telekast tulid kõik olulised programmid. Seejuures oli meeldiv, et teleka juures polnud suurt viidet tasulistele porno-kanalitele, mis on peaaegu et reegel kõigis Skandinaavia, kaasa arvatud Eesti hotellides.

Samuti, nagu heale hotellile kohane, käib toateenija mitu korda päevas, näiteks sätib toa korda magamamineku ajaks, tõmbab kardina ette, asetab rätiku ja sussid voodi ette. Paneb padjale šokolaaditahvli. Teeb vannitoa korda.

Kui puudustest rääkida, siis võib norida selle kallal, et saabudes polnud võimalik pakimahla asendada värskelt pressitud mahlaga. Ning õhtul oli hotelli restoran puupüsti täis, nii et külaline pidi fuajeesse kamina ette istuma, mis on samas ka äraütlemata mugav koht. Samuti jättis soovida hommikusöök, mis oli küll hea, aga ei üllatanud millegagi. Ja sai tellida sooja roana ainult muna või pannkooke. Ja mitte midagi muud. Samas nälga muidugi ei jäänud, oli mitut sorti kala, kurk, tomat, siis saiakesi ja arbuusilõigud. Selles osas muidugi ei anna Eestis millegagi võrrelda Pädaste hotelli hommikusööki, mis on võrratu. Peajagu teistest üle.

Paneme siia ka siis uue Inno ja Irja hotellide TOP 10 Eestis:

1. Schlössle- soe teenindus, väga mugav voodi, meenutab kõige rohkem maailma tipphotelle.
2. Ammende Villa- eriti sviidid, meeldiv, soe, personaalne teenindus, tipp-topp restoran
3. Viljandi EVE- korralik klassikaline hotell, nii toad kui sviidid, hea restoran
4. Pädaste- suurepärane hommikusöök
5. Katariina külalistemaja Rakveres- väga meeldiv teenindus, mullivanniga sviidid soodsa hinnaga
6. Olümpia- klassikaline hea hotell, stabiilselt tugev tase, sviidid korralikud, ja deluxe toad
7. Kalvi mõis- väga korralik sviit, soe hubane atmosfäär
8. Victoria Pärnus- hea teenindus
9. Kolm Õde Tallinnas- omapärane interjöör, suur ja pehme voodi ka tavalises toas, hea minibaar
10. Lepanina hotell- super asukoht, vaated merele

Siin veel mõned vaated Schlössle numbritoast:











16 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kas selle tegelasega ka intekat teha saaks ta tegutseb kos vahtkonnaga http://pilt.delfi.ee/ru/picture/5111667/

mulle ta õudselt meeldib grotsekselt humoorikas baaba.

huvitav olex teada mille vastu see protestib?

http://pilt.delfi.ee/album/109735/?page=1


http://www.delfi.ee/archive/article.php?id=21059640&categoryID=17137911&ndate=1233180000

Anonüümne ütles ...

No lõpuks ometi. Arvasin, et see rubriik on teie blogist jäädavalt kadunud. Jätkake ikka neid hotelliarvustusi, muidu jääb midagi olulist siit puudu.

Anonüümne ütles ...

Mina sooviksin hoopis restorani arvustusi ja pilte toitudest, mida pakutakse, et teaks kus ja mida ja kui palju. Pildistage huvitavaid toite ja tehke hoopis nii inimeste elu kergemaks, sest kvaliteetset toitu vajame me sagedamini kui head hotelli ning siis me teame kuhu minna ja mille eest raha lauale laduda!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Nii maiad näod peas,)))hea vaadata teid.)))
Vaatasin filmi Koerte Hotell,viimase peal film ja hotell oli samuti viimase peal.
Igasugused atraktsioonid koertele,elektri autod jpms.
-koerte jaoks oli kõik mehaniseeritud,nii toitmine kui ka toaleti protseduur.)))
Lapsed tegid mahajäetud hotellist koerte hotelli ja vedasid kõik linnas olevad hulkuvad koerad sinna.)))
Lapsed tegid endale kodu mida neil polnud ja koerad olid nende pereks.Koeri oli kusagil mitukümmend.)))Nad olid vanemateta lapsed...
Kuid nagu ikka ja alati justkui peab olema tilk tõrva meepotis,oli ka sellesse filmi tipitud neonatside propagandat.Nimelt,film algab sellest kuis need lapsed panevad toime pettuse!!!!
Lapsed panid papist mobiiltelefoni karpi kivi ja müüsid selle mobiiltelefoni pähe poodi maha...ja nad ei teinud seda ainukese korra aga mitmeid kordi...
Neonatsidele on ju vaja reklaamida kuritegevust...
Ja see kuis sotsiaaltöötaja nimetas pettust oli ka ikka päris üle mõistuse.Ta nimetas pettust vaid ohtlikuks mänguks...mis see lastele korda läheb kas mäng on ohtlik või mitte ohtlik? Kui sotsiaaltöötaja nimetas selle mänguks siis see on ju mäng ega midagi muud.Lapsed ju niiväga ihkavad mängida...ja mida ohtlikum mäng seda põnevam,eks ju.
Siis veel lisaks sellele varjatult reklaamiti avalikku vargust...
See oli sedasi,et üks mees istus tänaval tee äärse pingi peal ja sõi hot-dogi.
Koer tuli ligi,mees teda narris ja ei andnud koerale osakest
hot-dogist.Buss sõitis mööda tänavat ja lombist läbimisel pritsis mehe vihmavett täis,selle hetke kasutas ära koer ja kahmas mehe käest hot-dogi...
Hiljem,kusagil filmi lõpu osa poole,üks suur koer jooksu pealt hammustas sel samal mehel käest
hot-dogi...nii,et lastel jäi kindlasti meelde,et koerad napsavad ära käest hot-dogi...,et koerad ei küsi luba aga varastavad...sisuliselt lastele reklaamiti kotijooksu...noh,kotijooks on see kui varas jooksu pealt tõmbab ohvril käest käekoti ja jookseb edasi siis juba koos kotiga...
Miks reklaamitakse haigete inimeste eluviise? Miks reklaamitakse kleptomaania haigete
maailma? Miks tipitakse laste alateadvusesse kuritegevust?
Kleptomaania haiged ravile!
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

Inno, kas NASA särk on Ameerikast või siitmailt pärit?

Anonüümne ütles ...

Mul isiklikult on professionaalselt huvist samasugune hobi. Schlössle on kahtlemata väga hea hotell aga ma usun, et ta siiski ei ole Eestis parim.

Ma soovitaksin Teil kindlasti tutvuda Radisson Blu hommikusöögiga, Swissotelis ööbida ja Saaremaal kogeda suvel ka kindlasti Ekesparre Residents Hotelli, mis on üks ilusamaid hotelle Eestis. Oma väiksusest lähtuvalt ei saa ta arvatavasti olla kõige parem aga suurepärane ja veidi peidetud maja sellegi poolest.

Inno ütles ...

NASA särk on mälestus Houstonist.

Inno ütles ...

Ja vot selle naisega tahaks küll intekat teha! Ma olen teda ise ka näinud videotel, mis tehtud pronkssõduri juures. Kes ta on, kust teda leida?

Anonüümne ütles ...

värdjad olete huh...piinlik vaadata, nagu tited, teevad pilte tavalisest ruumist ja voodist ja:D ja eriti haige- pakimahl, oh my god...:D ei sobi teie mädanenud organismi selline mahl? pean olema värske, muidu läheb keha lõplikult mädanema?

Anonüümne ütles ...

to inno esmaspäev, 23. Veebruar 2009. a 9:58

kahjuks ei tea nime aga dozooris tunnevad teda kõik.

väidetavalt on nimi Ljudmila.

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=247151

Anonüümne ütles ...

a miks nii paksult riides? kirjasaatjad ootavad paljastusi!
Ronite voodisse paksus särgis, nagu pensionärid

Anonüümne ütles ...

Jah, võiks ikka tissi ja tussi näidata, nagu te siin korduvalt olete teistele soovitanud.

Anonüümne ütles ...

Kunagi kuulus see hotell koos St. Petersbourgh hotelliga Paul Oberschneiderile.

Anonüümne ütles ...

Kas te enam ei seksi?

Kuhu on jäänud toppimise üksikasjad? Miks kaunitaril tekk kuni lõuani?

Rase?

Sel juhul palju õnne.

Aga prego seks on ka mõnus kinky.

Anonüümne ütles ...

Jah, need särgid ei sobi sinna nooblisse magamistuppa kohe mitte üldse. Nilbe.

Nüüd jääb mulje, et matsid maalt said väljamaa härrade tagant koristmata ruumi korraks sisse ja kukkusid pilte klõpsima.

Anonüümne ütles ...

Minu arust on lihtsad T-särgid hoopis seksikad, läbipaistev kombinee mõjuks pisut labaselt ja Inno siidises hommikumantlis tekitaks lihtsalt hämmingut:)