neljapäev, 26. veebruar 2009

Teine Ingrid


Väljavõte IRLi veebist.

Tõepoolest, nagu Teine Ingrid. Millele on viidanud ka Edgar Savisaar oma blogi sissekandes.

Mis muud, kui tuult tiibadesse, Karoli!

5 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

3.Lähis-Ida ja terrorism...
on savipätsi blogis selle postituse all.))
Ise savipäts peitis ära terroristide nimekirjad(KGB-laste nimekijad) ja andis tagasi terroristide juhile s.o. sama kui Osama Ben Ladenile antaks tema terroristliku organisatsiooni isikute nimekiri talle tagasi juhul kui ta peaks selle kaotama tänavale...Et,siis palun härra Osama Ben Laden me tõime teile teie kaotatud terroristide nimekirja,et te saaksite terroriseerida meie kodumaad...
JUST NÕNDA TOIMISID SAVISAAR JA LENNART MERI MIL NAD JÄTSID 1500
TERRORISTI EKSISTEERIMA MEIE KODUMAALE!!!
Ja nüüd saadavad sõdurpoisse afganistaani selle asemel,et võidelda meie riigis elavate terroristide vastu keda jätsid meie maale Savisaar ja
Lennart Meri...
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

No selle fotol on ta pigem Irja moodi.

Anonüümne ütles ...

Savisaar seda ei ole küll öelnud, kuid ka Irja on teine Ingrid. või kolmas. ikka otsitakse neid, kes välimuselt eksi sarnased.
inimene otsib mingit geenipagasit - aga paraku on mõni neist kestadest rikutud, täidetud vale ehk sobimatu psühholoogilise kogumikuga (päritolu, kasvatus, tõekspidamised) ning kooselu muutub võimatuks. geneetiline klapp on, vaimset mitte.
ehk väline sarnasus ei tähenda midagi sisemist. kindlasti on Irja hoopis teistsugune inimene, kui Ingrid.

Anonüümne ütles ...

Irja on armas ja südamlik, Ingrid ja Karoli aga võltsid ja kurjad, seda on kohe tunda.

Anonüümne ütles ...

See on küll lapsejutt, et üks inimene on niisugune ja teine naasugune. Inimesed on palju keerulisemad ja moodustavad erinevate, vahel vastandlike omaduste komplekti. Olen nõus, et Irjas ja Ingridis on palju ühist, mitte ainult välimuse, vaid ka väärtushinnangute osas. Kohati tundub isegi, et Irja kopeerib Ingridit. Ka välimuses.