laupäev, 21. veebruar 2009

Üks põnev tagasiside Rain Rosimannuse kohta


Rain Rosimannus, äljavõte Reformi kodukalt.

Kirjasaatjatelt, kes laiali üle maa, saabus huvitav info Riigikogu liikme, Reformi halli kardinali Rain Rosimannus kohta.

Reformierakonna kangelane Rain Rosimannus on pärit Raplast. Nii kuskil 2000 aasta paiku hülgas ta oma perekonna, naine ja 2 last jäid Raplasse ja ta hakkas semmima Pentusega.

Möödunud Riigikogu valimistel oli Rosimannus kangesti hirmul, et ei pääsegi Riigikogusse sisse. Kasutas kõikvõimalikke vahendajaid, et endale hääli kaubelda üle Harju- ja Raplamaa. Üheks selliseks vahendajaks oli IRLi liige Toomas Tauts, kes kunagi Res Publicas äraostmatutega sõdis. Tauts käis mööda inimesi ja mangus neid Rosimannuse poolt hääletama. Koos Tautsiga töötas Rosimannuse kasuks Urmas Hallika, endine Res Publica Viimsi osakonna esimees. Hallika aidati kas seoses Rosimannuse või Viimsi reformaritega tööle Keskkonnaministeeriumisse, kus hakkas läbi viima auditeid ja süüdistama Rahvaliitlasi.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

rahvaliitlased panid minnis ikka hästi 15tuhhi oli miinimumtax, pooolj prjomilli põlje paha vaatas isiklikult kõik loataotlused üle ja tegi linnukese mille järgi ametnik otsustas siis kas annab või ei anna luba,kui pappi välla ei käind luba ei saand ja ametnik ei otsustand nihhuuijaa seal,seetõttu seal kaader pidevalt vahelduski.

muide kas rosimannuse juuri on uuritud sarnasus max revaga on hämmastav nagu kaksikud.

Anonüümne ütles ...

võix uurida-

http://www.ekspress.ee/2009/02/21/arvamus/6798-delfi-salasilm

Anonüümne ütles ...

ma lihtsalt olen otu. aga tahan teada. kas see rosimannus on ristinimi või mingi... varjunimi? kuidagi imelik nimi.

Anonüümne ütles ...

Rosimannus küll; aga kuhu on kadunud teie lõbus järjejutu järgmised osad matsaka advokaadi T.M.Hiobi uskumatutest seiklustest?

Inno ütles ...

Oleks jah huvitav teada, kust see Rosimannus tuleb.

Anonüümne ütles ...

Tere!
Näen seda blogi esimest korda oma elus.Ja see pani mind mõtlema kuidas mõnedele inimestele ikka meeldib teiste inimeste kohta igasugust infot nuhkida ja siis seda inimest oma mahlaka laidujutuga maha teha.

Miks see vajalik on?Kas tõesti südant üldse pole?Miks on vaja nii vastik olla?Kas sulle meeldiks kui keegi sinu kohta sellisedi asju nuhiks ja halbu pilte üles riputaks?

Miks sa nii teed?
Ma ei saa aru?

See ei ole oluline kas see on mingi erakonna inimene või mõni muu meedias nähtaval kohal olev isik.

Kas süda pahaks ei lähe?

Tiina õpilane 18