teisipäev, 3. veebruar 2009

Üks tabav kommentaar Äripäeva veebist Savisaare artikli juures

On siis selline:

mutt
03.02.09 13:03Teata sobimatust kommentaarist
ei kommenteeri keegi seda Savisaare juttu, nii nagu ei kommenteerita ühtki juttum mis vähegi paneb kahtluse alla Ansipi tegevuse. Asi pole praegu Savisaares, tema lõikab poliitilist profiiti praegu. Aga ei kuulatud ka mitte ühtki majandustegelast ega ettevõtjate esindajat.Kõik , kes julgesid kahelda majanduse edaspidises kasvus, kuulutati kommunistideks ja vaenlasteks.
Selge on see, et 2008 a poole pealt kokkuhoid poleks ära hoidnud majanduskriisi, aga olukord oleks ikkagi parem.
Reformierakond on alati tagant utsitanud suuremat tarbimist ja tarbimislaenude võtmist ja sellega teeninud välispankade huve.
Ja tänagi pole eelarve kärpimise juures ühtki majandusinimest. Keemik, põllumees, laulja ja pentus.
Inno:
.. ja pentus. Täpselt nii! Mul on ainult selline küsimus, kuidas sellised tegelased on suurte rahade juurde lastud? Ja miks nad end ei taanda, kui nad on juba korduvalt ebapädevateks osutunud. Mis toimub?

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

.. ja Savikas on filosoof, kes peab ennasta ajaloolaseks :)

Anonüümne ütles ...

Veel sama kohta - kolm koera ja üks krants.

Anonüümne ütles ...

Sellise kulutamise taga võis olla teadmine, 1. kui ei kuluta ära, siis kärbitakse-võetakse ära; 2. teadmine, et tuleb devalveerimine - sama raha eest ei saa enam samas vääringus kaupu.

Anonüümne ütles ...

ei saa mitte vaiki olla. Nimelt minu arust Savisaar ÜRITAB profiiti lõigata. Aga pillavad välireklaamid võivad välja kutsuda hoopis sihtgrupi viha.

Veidi mõtlikuks teeb ka see, kes ja kuidas oleks võimeline kriisi mõjusid riigi jaoks pehmendama. Äkki oleks vajalik hoopis kaasata mõni ekspert Soomest, kellel on kogemusi lama aegadest? Meie omadel selline kogemus puudub. Ainult teooriaga läheb raskeks.

Inno ütles ...

Ma tegelt ei usu, et inimestel praegu üldse on aega poliitikat jälgida, igaüks tegeleb oma naha päästmisega. Aga mõne aja pärast huvitab inimesi juba VÄGA, mis poliitikas toimub. Eriti, kui sul pole juba pikemat aega tööd ja pole raha, et süüa osta.

Anonüümne ütles ...

AS Eesti Riiki on juhitud väga lühinägelikult. Miks ei võiks ministritel olla oma haldusala haridust? Praegu pole ei rahandusministril ega ka majandusministril majandusalast kõrgharidust - mis kurat toimub?