laupäev, 14. märts 2009

Maksimka-Nalivka'lt on uudiseid: tema juurde asus tööle Miss Estonia


Väljavõte Maksim Greinomani veebist.

Meie sõber, tippadvokaat Maksim "Maksimka-Nalivka" Greinoman teeb edusamme. Ta on avanud oma saidil uudiste rubriigi, kus on kogunisti KAKS uudist ja viimane neist räägib sellest, kuidas tema juurde asus tööle üks töötaja, Sirle Kalma, rõhuasetusega asjaolul, et tegemist on Miss Estonia 2004'ga. Ma kujutan ette, et neil on seal kahekesi lõbus. Maksim sahistab pabereid, Sirle keedab teed ja kui vaja, siis teeb massaaži.

Ei no mis muud kui palju õnne. Ja millal siis pisikest peret oodata on?

5 kommentaari:

r2ndrott ütles ...

mis ajast on Tallinna Tehnikaülikoolil oma õigusteaduskond? nagu Greinomani lehelt näha, väidetavalt õppivat preili Kalma seal.

Anonüümne ütles ...

Audentese Ülikool ühines TTÜ-ga. Sealt ka see õigusteaduskond. Tegelikult kasutatakse esimesed kolm aastat TTÜ-s siiski Audentese nimi. Nii et Maksimka, Miss & Co on asjast veidi valesti aru saanud. Loodame, et nad loevad neid kommentaare ning parandavad oma kodulehe ära.

Anonüümne ütles ...

Kui kaugel võiksid olla Sirje porno-hispaanlanna otsingud?

Anonüümne ütles ...

Eks ta koos Maksimkaga peab seda klaperjahti. Loodame selle kohta varsti kodulehel kolmandat uudist näha (Greinoman ning Kalma pedofiili jälil).

Anonüümne ütles ...

http://www.audentes.eu/15859
Pressiteade
27. mai 2008

27. mail allkirjastati Tallinna Tehnikaülikooli ja International University Audentes ühinemisleping.

Tallinna Tehnikaülikool (TTÜ) ja International University Audentes (IUA) ühinevad 30. juunil ja peale seda saavad IUA tudengid TTÜ üliõpilasteks. TTÜ tagab Audentese üliõpilastele nendega sõlmitud õpilaslepingute täitmise ja lepingutes sätestatud õppetasu tingimused ei muutu.