reede, 13. märts 2009

Seli-paksu advokaat on Riigikohtu esimehe poeg!


Neinar Seli koos noororavatega tinunni panemas, kujutis sarjast, kuidas Neinar Seli noori reformierakondlasi joodab.

Eesti kõige jälestusväärsem suli Neinar Seli on Eesti Ekspressi kohtusse kaevanud. Selle maadevahetuse loo pärast siis. Ja arvake kolm korda, kes on selle suli advokaat. Ramon Rask, Riigikohtu esimehe Märt Raski poeg!

Arusaadav, Seli on Reformierakonna peremees ning erakonnakaaslane Märt, kes on ühtlasi Riigikohtu esimees, oli isakese suhtes ülimalt aupaklik ning sebis omaenda pojukese Neinari huve esindama. Mõtle, kui armas. Neinaril polnud vaja ajusid ragistada ega taldu kulutada, kaitsja leidus Riigikohtu esimehe enda perekonnast. Vaatke siis, kuis Reformierakondlik Riigikohus isakese Neinari eest hoolitseb. Küllap polnud vaja kukkurtki kergendada, piisas lubadustest Reformierakonda edaspidigi heldelt finantseerida!

Hea valik, pole midagi öelda. Sest kui Seli kohtuasi peaks kord Riigikohtusse jõudma, siis papi Rask laseb kindlasti poisu Raski kaitsealuse hagi rahudada. Vaatke ette, ekspreslased. Teil tuleb veel palju pappi välja köhida.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

"Eesti kõige jälestusväärsem suli Neinar Seli..."

No kuulge, säästke ülivõrdeid ikka marcel vichmanni, jaan tootsi ja lauri viikna taoliste korüfeede jaoks. Seli on nende kõrval moosivaras.

Anonüümne ütles ...

See Ramon oli ju see tüüp, kes andis Tartu ülikooli kohtusse. Oli seal mingi värk, et tahtis cum laudet vist, aga keskmine hinne ei andnud välja.

Väljavõte Eesti Üliõpilaslehest http://www.yliopilasleht.ee/1603: "Ta täitis bakalaureuse õppekava täies mahus, sooritas kõik eksamid hinnetele A, B ja C, lõpetas keskmise hindega 4,63 ning kaitses lõputöö hindele A.

Kaebuse esitaja sooritas eelmise aasta jaanuaris ühe eksami hindele F ("puudulik") ja sama aasta märtsis eksami samas aines hindele A ("suurepärane"). Tartu Ülikooli õppeosakonna 2006. aasta mais kehtestatud cum laude diplomi andmise korra tõlgendusest lähtudes oli Raski aritmeetiline keskmine hinne üle kõigi õppetulemuste 4,53 ning seetõttu ta ei oleks vastanud cum laude diplomi saamise tingimustele."

Anonüümne ütles ...

Justiitsmaffia

Anonüümne ütles ...

Aga paluks mitte unustada (kuigi vist nii väga tahaks!?), et Ramon Rask saigi kohtus Tartu Ülikooli üle võidu. Ja ei aita siin ka väljendid "see tüüp", "oli mingi värk"... kohus on oma otsuse teinud. Siin kidisejad võiks ju minna ja hageda "justiitsmaffiat", aga no kus sa sellega, parem ikka ennast siin blogis välja elada ja mõelda, et vot nii kange mees olen!

Anonüümne ütles ...

Tore kangelane, kes sa postitasid 0:36 sellise julge kommentaari, ehk annaksid meile nõu, mismoodi astuda maffia vastu? Mulle millegipärast meenub ühe välismaalase küsimus staalini aegade koledustest kuuldes : "Aga miks te teda ometigi kohtusse ei kaevanud?"