kolmapäev, 18. märts 2009

Üks Pentus-musi


Reformierakonna hall kardinal ja üks ideoloogidest Rain Rosimannus (paremal) ning Tallinna linnapeakandidaat Keit Pentus, paar elus ja poliitikas, musitamas, väljavõte reedesest Äripäevast.

Siin sama musi ka suuremalt. Kuidagi väga kramplik musi, kas pole, sutsu vihane isegi, või mis? Või on lihtsalt üks demonstratiivne teeseldud musi, et kaamerate ees šõud teha. Näiteks mõned paarid üldse muidu ei musita. Rosimannusel millegipärast. käes sotside sümbol.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Inno - soovitus on panna arveldusarve number "ules poole ja teha n"ahtavamaks. Juba ammu m'otlesin, et tahan teile maksta, kuna head t"o"od teete. t"ana avastasin arveldusarve numbri ka sealt vasakust veerust.

Anonüümne ütles ...

Urve Palo (tuntud ka kui Pano), kes on võõraste meeste peale maias, on leidnud endale uue silmarõõmu - oma büroo juhataja Keit Fomotskhini. Koos lähevad nad tihti pikkadele lõunapausidele ja koos käivad välissõitudel. Kuuldavasti kestab romaan juba pikemat aega. Võib-olla tahab Palo uut last endale?

Anonüümne ütles ...

Pürgib linnapeaks- nüüd on teada, miks tibi imagomuutuse tegi järsku ja pea tumedaks värvis. Tahab targem välja paista. Aga ei ole ta targem miskit!

Anonüümne ütles ...

Teie musi on ikka palju ettem :) Kuskil teie kodukal oli pilt.

Anonüümne ütles ...

pentus on lülm kalkuleeroja, vaene rain, vaene rain

Anonüümne ütles ...

Pentus on nagu Jaapani Nipitiri. Kellega oleks vaid hea rullnussi harrastada. Õnnetu estondki. Aga äkki on cikk ufonaut nagu unsip? Parimat, PM Tunnetaja