kolmapäev, 11. märts 2009

Viimased uudised Sõõrukast: Kätlin on veel temaga, päris põhjas veel asi pole


Urmas Sõõrumaa, Kanal 2 ekraanilt.

Urmas Sõõrumaa kohta on viimasel ajal ainult negatiivseid uudiseid: Hispaania kodu ja autod maha müüdud, Rotermanni keskus suurtes probleemides, Väo elektrijaam maha müüdud, luksrõivaste äri õhtal. Ent põhiline on veel alles: Kätlin Maran on veel temaga. Tavaliselt on Kätlin jalga lasnud mehe juurest, kui rahad otsas. Urmasel siis kõik veel otsas pole. Mis on hea uudis.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas 7 milline hõbemersu ka müüdud, millega vanasti meedias kõvasti eputati?

blogger ütles ...

ma kaldun arvama, et kui mina müüksin elektrijaama ära(kui mul oleks)siis peale müügist saadud rahade laekumist ostaksin ma veel samasuguse Mersu juurde ,tagavarajuppideks näiteks,ja ei tunneks üldse muret suurt millegi pärast.

Anonüümne ütles ...

Sellel mehel raha ju miljardeid,ma ei saa aru milleks ta selle 7 millise auto maha müüs?Raha peaks ikka kulutamiseks ju olema,mitte kogumiseks.

Anonüümne ütles ...

see väo jaam ju selle arvestusega ehtatigi, et pärast valmimist dalkiale suure vaheltkasuga maha müüa (mis tänaseks ka tehtud on), mis rahapuuduse jama?

Anonüümne ütles ...

No uskuge ikka, et Dalkia praeguses majandussituatsioonis Sõõrukale kõvasti peale maksis. Pigem on see lugu, et Sõõrukas oli nii p-s omadega, et andis Dalkiale üle mõistuse odavalt, et vähegi cashi saada...

Anonüümne ütles ...

See uudis-artikkel on nii kümnesse kui kümnesse.:) Eriti täppi läheb see, mis käib Marani kohta.;))

Anonüümne ütles ...

Ärge muretsege, sellel mehel küll raha otsa ei saa , mitte niipea!

Anonüümne ütles ...

Pihl ja Sõõrumaa ju vanad sõbrad!