kolmapäev, 1. aprill 2009

PÄEVA POMM: rahandusministriks saab Urve Palo


Väljavõte Valgamaalase veebist.

Tänase päeva pommuudis on see, et rahandusministriks ei saa Ivari Padari asemel mitte Eiki Nestor ega ka Jüri Pihl, vaid hoopis Urve Palo. Teate ju küll, see Tüdrukute klubi kangelane, kelle laps arvatakse olevat tehtud kas Hannes Rumm'i või (ja mis on tõenäolisem) ühe mehega Vainu firmast.

Igal juhul, nagu teatavad kirjasaatjad, kes tragid nagu nugised, valmistub Palo juba ministriks saamiseks. Ja mis on tema eelis, tal on Tartu Ülikooli majanduse-alane haridus (kusjuures peaaegu ainsana valitsusest, Helir-Valdor Seeder on EPA ökonomist). Seetõttu jagab ta ehk rahandusest rohkem kui praegune minister Ivar Padar (haridus: ajalugu) ning ka võimalikud teised kandidaadid Eiki Nestor (mehaanikainsener autoremondi alal) ja Jüri Pihl (jurist).

Lisaks olevat Ivari Padar oma suure keha ja väikse portfelliga saanud Brüsselis hüüdnimeks "mr little suitcase" (tõlkes 'härra väike kohver'). Ning Jüri Pihli olevat kutsutud juba "mr spook" ('härra luuraja'). Aga Palost olevat Brüsselis kõik vaimustuses. Eriti tema figuuri pärast, mis kajastavat hästi Eesti majanduse praegust olukorda. Tal olevat välimus, millega saab Euroopa pankadest laenugi välja kaubelda. Kui seda peaks vaja minema. Võimalik, et selle taga on pankurite soov Palot nö lähemalt tundma õppida, tont seda teab.

Mis siin öelda. Seda on juba aastaid räägitud, et Eesti Nokia on eesti naine. Tuleb talle ainult võimalus anda!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jätke ema rahule, tal on laps kasvatada!
Kuigi see tema kaelas olev kee meenutab mulle androloogide mõõteriista, millega tuvastatakse munade suurust, siis pole see õnneks nii jube kui tal oli ükskord 2007. Riigikogu infotunnis, sellistest M suurusega kanamunadest võltskee.
Hea aprilli algust!

Anonüümne ütles ...

Huvitav, milliseid ministrikohti lugupeetud blogijad ise sooviksid, kui nad juhuslikud riigikogu liikmeks saaksid ??

Anonüümne ütles ...

kuramus küll, siin peavad ka olema need debiilsed aprillinaljad. olgem siiski massist üle!

Anonüümne ütles ...

Aprill! Aprill! Seni päeva parim aprillinali!

Anonüümne ütles ...

Sotside allikad sahistavad, et Pihlist saab rahandusminister ja Anveltist siseminister.

Anonüümne ütles ...

Vaikiv naine on nagu tühi rahakott - vaata või ära vaata, ega sa sealt midagi ei leia.