neljapäev, 28. mai 2009

Anna Ojulinnule võimalus proovida Brüsseli botoxit!


Väljavõte Delfi veebist.

Selgub, et on veel üks põhjus, miks Ojulindu mitte Brüsselisse lasta. Ta on tohutu raiskaja! Nagu Delfi kirjutab, raiskas Ojulind riigi raha tervelt 70 korda rohkem kui Ene Ergma. Peab ikka eriline maniakk olema, kes nii palju raisata suudab.

Samas, mis seal imestada. Kägu ju temaga enam ei seksi, eelistab lihtsaid riidepoemüüjaid nagu Katrin Kanter, keda Kroonika mõni aeg tagasi (ilmselt Ojulinnu palvel) hulluks tituleeris.

Ja mis siis õnnetul-petetul Ojulinnukesel muud teha kui aga šopata, šopata ja šopata. Botox, karvaeemaldus, meik, soeng, seksteenus gigolotelt - kõigele ju kulub ja Kägu ju kõige eest maksta ei jäksa ega taha. Elik - tuleb võtta riigi rahakotist. Ja seda Ojulind juba oskab.

Nii et kui tahate, et samasugune laristamine jätkuks ka Brüsselis, siis valige muidugi Ojulind. Brüsselis on kindlasti paremad botoxi, karvaeemalduse, meigi- ja soengutegemise võimalused kui siin Eestis. Samuti on Brüsselis täitsa arvestatavad lõbumajad, kust Ojulinnul on võimalik osta seksi, kui Kägu peaks vahelduseks jälle mõnd poemamslit panema. Sõnaga, kes tahab Ojulindu õnnelikuks teha ning tema kulutamistuuridele tõelise hoo sisse anda, see valigu muidugi kihku-kähku Ojulind.

Need aga, kes tahavad saata Brüsselisse kedagi, kes tahab seal teha muudki kui kulutada, valigu jumala pärast keegi muu.

10 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kas te tarvitate kokaiini või?
Innukas ja lööv jutt aga pointi njetu.

Anonüümne ütles ...

Jumala õige jutt, seda mõttetu mutiga ei ole jah mõtet europarlamenti piinata.

Anonüümne ütles ...

ojulinnu koht on lõbumaja, ta võiks seal administraator olla, kuna tüdrukuks ei kõlba, vana ja liiga kulunud

Anonüümne ütles ...

ojuland on tavaline l..ts
tarand seda on juba mmu välja öelnud, häbematu ja süüdimatu võltrase valetaja

Anonüümne ütles ...

jube viha ja vihkamine mis mõnes inimeses on. ei tea, kas see mürk, sind ennast ei hävita? ma ei julgeks eladagi, kui nii sapine oleks.

Anonüümne ütles ...

Mind paneb imestama, et vana majandusmees Inno õhutab inimesi valima mingit x- parlamenti.
Hiljuti sai sõimata Savi, et mitte sittagi vend ei tee, kui ta seletaski ,et kui igaüks hakkab seal oma asja ajama ei tule midagi välja.
Seega europarlamendis ei aeta eesti asja.Vaadake või neid reklaamegi, ala tõmbame maaelu euroopa tasemele jne...Kasutatakse ära eestlase lihtlollust.
Lähen valima kuid rikun sedeli, mida peaks tegema iga eestlane, oleks mingigi signaal maailmale ,ET POLE JU KEDAGI VALIDAAAAAA....

Anonüümne ütles ...

Aga mis on selles niiii halba, et üks naisterahvas enda eest hoolitseb. Vahet pole kas botoxiga või ilma. Ilus, hoolitsetud inimene. Hoopis kohutavam minu meelest oleks kui ta poleks hoolitsetud, riietuks kuidas juhtub, ei soengut ega meiki. Kas siis kirjutate, et ohh mis kole vanaeit, ei oska riietuida, ega enda eest hoolitseda? Hirmus kuidas kadeduseuss mõnda närib. Katsuge parem ise samas eas sama kenad välja näha. Mõnel on mida õppida ...

Anonüümne ütles ...

Head Inno ja Irja!
Kas teile ei tundu, et olete üle igasuguste piiride läinud?

Anonüümne ütles ...

väga tublid olete, hea lugu, viis pluss

Anonüümne ütles ...

8:45, ule piiri on ju lainud hoopis teat. naispoliitik maksumaksja raha kulutamisega...

http://paber.ekspress.ee/viewdoc/4C68D16AC64177C4C2256C14003F2926
"Kas te ei tundnud end puudutatuna, kui peaminister ütles, et välispoliitikat arutab ta välisministeeriumi ametnike, mitte välisministriga?"
Ojuland paneb käed risti rinnale

“Mis sa, vene lits, siin õiendad!”
http://paber.ekspress.ee/viewdoc/82B67777B46FA81EC2256C00002402B7

huvitav, et reform praegu selgelt 1 kohta v6tvat I.Tarandit ei peedista, vist pole ojukas oma purjus emaga sellises positsioonis