neljapäev, 14. mai 2009

Blog Wars: episood II: kloonide rünnak


Väljavõte TV3 ekraanilt.

Tundub, et Umberto Ecol on õigus, kui ta ütleb, et kriisi põhjus on kokaiin. Sest see hirmsalt paiste läinud tegelane, kes täna õhtul ilmestas TV3 saadet "Õhtune Ekspress", just selle kokaiini ohver ongi. Kes siis vehkis oma väikeste käekestega, mis turritasid välja suurest narko- ja alkotarbimisest üles pundunud kehast.

Aga sel tegelasel on käes hirmus võim. Või õigemini on ta küll võimu tööriist, ent kel sellele vaatamata on olemas head relvad. Ta on justkui kloon tähesõdade seriaalist. Sest temasuguseid on veelgi. Kes on alustanud rünnakut, mida siis võib nimetada kloonide rünnakuks kohviku vastu.

Eks see kloonide rünnak põhjustab kahtlemata kaotusi kohviku ridades. Näiteks jäi ära igaõhtune jalutuskäik ning tuli vaadata telekast üht saadet, mida muidu ei vaataks. Et mida siis kloonid veel plaanivad. Et siis teaks, kuidas rünnakule vastu seista. Lubati igatahes kõva pressingut, eks näis, mis sealt siis tulema hakkab. Raporteerime kõigist uudistest võitlusrindel 24/7. Püsige kohviku lainel!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eriti naljakas oli Mihkel Raua pidev puterdamine nimedega - Irja ja Inna jne. Esimese korraga ei tulnud kohe kordagi välja. Ja sellised siis ongi lugupeetud saatejuhid, kel pole diktsioonigi? Vene ajal anti sellistele telemaja välisuksel jalaga, nüüd juhivad raadio- ja telesaateid?

Te Ustav Lugeja

Irja ütles ...

Ma arvan, et ta tahtis meid naeruvääristada, aga välja kukkus nagu alati, natuke nõmedalt.

Anonüümne ütles ...

A miks just narkost pundunud - äkki on tal kallal tsöliaakia (või mis selle kuritõve nimi oligi). Inno ju kirjutas alles hiljuti, kuidas ta oli aastaid paistes ja punnis ja peeretas ja arvas, et see kõik on Ingridi tõttu, aga siis - halleluuja! - saabus selgus - tsöliaakia! Äkki Luigega sama lugu, aga halelluuja pole veel peale tulnud, sööb saia ja joob piima ega tea, millega riskib.

Anonüümne ütles ...

Ma tean mitut inimest, kellel on teile ühisnimetaja - Irjod. Raual vbl siis ka.

Inno ütles ...

Vbl tõesti on Luigel seesamune tsöliaakia. Ja sellest tulenevaid piinu ta siis püüabki narkotsiga leevendada. Paljud teevad nii. Aga see on väga kurnav tee. Väga vaevaline. Seda oli ta näost ka näha.

Anonüümne ütles ...

JÄLLE VALETATE!!!!!!!!!!!!!
Muidu te seda saadet ei vaataks. Vaadake natuke oma blogis ringi, te olete seda saadet ikka päris palju vaadanud ja arvustanud. Seega, te ikka vaatate küll.
Te olete ise ilged valetajad, petised, luiskajad, salgajad. Aga teisi mustate mis kole.
Loogika ei ole teie tugevam külg. Seda olen enne ka tähele pannud. Ega seda arendada ka ei saa,sest arendada saab seda, mis olemas on. TEil seda lihsalt pole.

Irja ütles ...

10:48, väga tabav kommentaar :)