reede, 15. mai 2009

Kas Hans Hadnieli varustaja võeti vahi alla?


Väljavõte Ekspressi veebist.

Saabus selline vihje:

Eesti Ekspress avaldas ettevaatamatult ühe olulise uudise. Nimelt võeti Hadniele põhivarustaja koos kokaiiniga vahi alla.

Tõepoolest, mis värk on? Miks oli Hans eile nõnda närvis? Kas ta ise andis oma varustaja üles? Miks ta seda pidi tegema? Mis mäng käib?

18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mul tekkis üks mõte selle sõnavabadusega seoses. Präägu on igasugune solvamise vastane tegevus ainult kohtu pärusmaa, aga vanasti olid lood teised. Präägu on inimene ilma politsei ja kohtuta nagu hunnik õnnetust. Ei oska oma solvanguga midagi peale hakata. Aga vanasti oli kombeks solvajaid kahevõitlusele kutsuda. See distsiplineeris. Kui olid nõrga kehaehitusega, ei osanud mõõka käsitseda või olid kehv laskur, siis võis sind suht vabalt mõnitada ja kõik olid rahul.

Kuigi isegi juhul, kui olid hädapätakas, võisid ikkagi solvaja võitlema kutsuda. Kui solvaja kartis võidelda, siis ei kehtinud ka solvang.

Solvata sai ainult sedavõrd, kui palju olid sa valmis oma sõnu mõõga või püstoliga kaitsma.

Siit ka järgmine ettepanek, kuidas blogi veelgi dünaamilisemaks muuta. Tuleb pakkuda võimalust solvangule poksikinnastes vastu astuda ja tõestada, et blogis räägitu oli laim. Aus võitlus loob alati hea pinnase teineteisemõistmiseks ja leppimiseks.

Kui HHL Inno nokki lööb, peab inno moka maas hoidma, kui aga Inno on võidumees, leppigu HHL oma saatusega või parandagu oma elukombeid.

Kuidas tundub?

Anonüümne ütles ...

ausalt öeldes, mul savi, kas hans panek kokat või mitte, aga sügav kummardus talle eilse esinemise eest-mina ei viitsi siin blogis enam seiklemas käia, kuidagi eriti mõttetu urgas tundub ja ei tahaks ennast siinsete rottide ja mõtetustega stiilis, kes keda kotib, vastu suve vaevata
edu teile teie kaotatud sõjas

Irja ütles ...

Nojah, aga mina ju ikka ei hoia mokka maas, nii et kasutegur null. Parem ikka võidelda sõnades.

Ja mis solvang on see, kui sa kirjeldad midagi, mida ise tegid. Panid Hansuga narkotsi ja kirjeldad seda. Kus see solvang on. Real life!

Unknown ütles ...

iks te nii kurjad olete hr Inno. Meil ju kohilas elab veel lolle inimesi peale teie aga kas te näete et nad oleksid kogu ilma peale nii kujrad ja tigedad. Või on nii et kui oled kohe loll siis oled lõbus loll aga kui kaotad aru siis kinult võetakse võimalus omada krediidi kaarti, kaasneb sellega hulka kibedust. Armastan su naist ja alati kui näen teda meie aiast möödumas ja mu kuri peni tema kondisest säärest klähvides tükki tahab võtta, mõtlen et võiks võtta nii et saab püksisäärest kinni ja püksiku maha nii et Irja puhmas ja rongis soojaks istutu tutt pahvaku välja lööb nagu aur pressrauast. Aga see selleks. Naine um sul tore. Aga tige ka nagu sa isegi.

Anonüümne ütles ...

Tandem peaks olema tugev, prokurör ja uuriv ajakirjanik. Küllap see nii pidigi olema. Ainult et valest otsast läks lahti. Oleks pidanud publikut korjama aastakes. poetama mõtte siia siis sinna, mängima pooltõdedega, vürtsitama faktidega. Ja siis lajatanud sajast august. Siis ehk oleks saanud pöörata ühiskonda suunda mida vaja. Praegu aga ootab rahvas millal mustlased oma killavoori laadaplatsile veavad ja mõne etenduse annavad. Naasevad siis aga oma igapäevaste toimetuste juurde. Ja see et Inno ja Irja kohvik avatud on alati ka tivoli tuuri platsil ei ületa isegi mitte uudiskünnist.

Anonüümne ütles ...

viimasele:

krdi hea. tõepoolest klounide tandem - habemega naine ja rääkiv part

Anonüümne ütles ...

Millal ta seinaäärde pannakse?
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

0.20-le
Sa ei julge oma nimegi avaldada...
Mis poksimisest sa veel räägid.)))
Sulle virutab iga tatikas vastu lõugu ja kukud pikali,ning sinna sa jäädki...
Kehkenpüks selline.)))
Vargad ahju!

Anonüümne ütles ...

Jõudu Teile inno ja Irja. Pidage vastu, varsti on valitsuse vahetus ja Keskerakond võimul - küll saab siis ka kätte makstud. Peagi on kohtud ja proks keski käpa all, küllap siis makstakse kätte. Seniks edu.

Anonüümne ütles ...

Miks te arvate, et Hans koksi paneb rohkem kui tavaline edukas inimene? Ma panen ka koksi kord paar aastas kuskil peol kui juhtub ja ma ei näe selles midagi jubedat. See on sama mis alko. Me kõik tarvitame, enamus mõistuse piires. Kellel aga alkost katus sõidab, see on nende oma viga. Sama koksiga. Ma ei näe probleemi mille üle higistada. Või olete teie minid mungad või mis? Või on Hansul katus sõitma hakanud nagu sel Maserati mehel, kes siin eelmine nädal paadialuse trikke hakkas tegema? On teil midagi konkreetset? Mh?

Anonüümne ütles ...

Las nad teevad seal eralehes, aga see on küll lubamatu, et pedofiil ja liputaja töötab riigile kuuluvas televisioonis.

Anonüümne ütles ...

Ja mis solvang see on, kui sa kirjutad midagi, mis ise tegid!!!!!!!!!!!!
voblaaaaaaaaaa. siit loeme välja, et innoirja panevad ka narkot. ehk teie leiliminek on ka seotud selle paruni kinnilendamisega.

Anonüümne ütles ...

90% inimese käitumisest on seotud seksiga. Rahuldatud ja rõõmus inimene, ei saa olla nii tige kui teie kahekesi. Mulle hakkab tunduma, et teil on kriis kätte jõudmas. Ja kogu viha on tingitud sellest, et te ei seksi. Või ei suuda inno rahuldada irjat. Kunagi võis ju lugeda, et naine vajab päevade viisi seksi. ohjeldamatult. nüüd aga peavad blogi. vaadake kellaaegu, nad midagi muud ei teegi kui blogivad. seega, seksimiseks ei jää neil aega. ning rahuldamatus on see, mis siin väjla lööb.
võtke vabalt. minge ja tõmmake jällle ööd kui päevad teineteist. ehk saate vähegi normaalsemaks.

Anonüümne ütles ...

mul on peaegu kiired ajad. sellepärast eriti jõua asjaga tegeleda. aga varsti teen ma ühe blogi. pühendusega ainult kahele solgitorule. ja siis rahvas, ootan infot solgitoru kohta. mida aga teate, saatke aga teele. ma arvan, et nende kahe tegelase ja lähedaste ja kõige muu kohta tuleb infot päris kõvasti. kõik me tahame teada, kust sellised tulnud on. ja sugupuu tuleks ka välja uurida. et teaks, kes nendega samast puust on. skisofreenia pidi pärilik olema. seega...

Anonüümne ütles ...

ma saan mehest aru, sa ei taha enam oma naist keppida. aga tee üks kord see asi veel ära. saaks see naine lapsegi. oleks tal, kelle eest hoolt kanda ja keda armastada. võib olla kaob siis viha ja vihkamine temast ära.

Anonüümne ütles ...

loen neid kommentaare ja imestan - kust kyll võtavad inimesed selle vihkamise, et ymberringi vaid vihkamist näevad...
siinses blogis näen mina vihkamist ainult teatud kommentaarides ja siin ei saa olla põhjuseks muu, kui kesine maailmapilt ja arusaamisvõime.

ken taur

Anonüümne ütles ...

mida see debiilne 5:56 sellega öelda tahtis, et vaadake kellaaegu? nii paljukestki ei tea, et tekste võib avaldada suvalise kellaaja-kuupäevaga nii minevikus kui tulevikus, mitte kellelegi seksigraafiku spikriks!

jevlampi ütles ...

Tundub, et aastaid ennast elu peremeestena tundnud rehvormikutsikad on lihtsalt väga madala valulävega. Nagu midagi nende vastu on, nii kohe vihkamine ja pill lahti!