esmaspäev, 4. mai 2009

Sõnumeid politseiriigist: Vello Väärtnõu räägib kogu tõe



Video link on siin!

Endine tuntud vabadusvõitleja ja Eesti Rahvusliku Sõltumatuse Partei (ERSP) looja Vello Väärtnõu (57), kes pärast 1988. aasta 2. veebruari mässu Tartus (kus Andrus 'Näksip' Ansip koerad rahva kallale ässitas) Nõukogude Liidust välja saadeti, Rootsi, räägib, kuidas politsei ta pärast 14 aastat kestnud elu eksiilis taas läbi tümitas.

Väärtnõu sõnul tegutseb Eesti politsei hullemini kui endine KGB. Väärtnõu kirjeldab mahlakalt sündmust 20. augustil aastal 2007, kui ta oli koos oma töömeestega taastamas vana talu Läänemaal, raiumas võsa, et rajada budistlikku stuupat. Pärast sündmust soovitati Väärtnõul tagasi Rootsi minna.

Vaata videot ja sa ei kahetse. Mida kõike ei juhtu Eestis päise päeva ajal!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

video taustal nagu poomisnöör.

Inno ütles ...

See oli üks lambi juhe.

Anonüümne ütles ...

see juhe on väga asjakohane ja sümboolne. see sümboliseerib eestit ja riigi suhtumist oma rahvasse. kui ei meeldi, siis riputame võlla, kõige tähtsam sõnum oli see, et advokaatidele kusagilt helistati ja soovitati mitte tegeleda. riiklikul tasanil valgekraede eesti maffia. see oli siis vaba eesti, aastal 2007

Anonüümne ütles ...

Härra budist vannub suht tihti tuleb mainida.

Anonüümne ütles ...

HEHH, VELLO POEG OLI MU KLASSIVEND PINGINAABER 21 KK. :D
TUBLID OLETE INNO JA IRJA! SEE KLIKK JA MAFFIA TULEB LAIALI PEKSTA, MIS VÕIMUL ON!

Anonüümne ütles ...

No kui juba poeg oli klassivend, siis loomulikult teab inimene kogu tõde selle kohta, kas teine inimene räägib tõtt 2007. aasta suvel toimunust. ja kindlasti teab ta seda ka, et kui see klikk ja maffia on tänu Innole ja Irjale laiali pekstud, siis saabub Eestimaale tuhandeaastane rahuriik ja õnn jõuab igale õuele ja igaüks teeb mida tahab ja ütleb igaühe kohta mida tahab ja kõik on rõõmsad, halleluuja! Nii lihtne see ongi.

Anonüümne ütles ...

Iga põlvkond kujutleb end intelligentsemana eelmisest ja targemana järgmisest põlvkonnast.