pühapäev, 14. juuni 2009

Aeg muutusteks on küps


Väljavõte Ekspressi veebist.

Kas pole nii? Nüüd, kakskümmend aastat hiljem. Taas selline aeg. Kus kõik on võimalik. Ja kus aeg on muutusteks küps. Kakskümmend aastat tagasi, kui Indrek Tarand ülikooli lõpetas, pani ta Ekspressi kuulutuse: "Indrek Tarand lõpetab ülikooli, kõik pakkumised oodatud." See lõi laineid, mõne aja pärast oli ta palgal "Tartu Majas", Olari Taali juures. Täna tegi Indrek taas samalaadse julge sammu, teatas, et kandideerib Euroopa Parlamenti. Ja mõne kuu pärast oli seal paigas.

Kakskümmend aastat tagasi ilmus Ekspressis selline esikaas. Ütleks, selline, eluline. Ja aus. Aeg oli selline. Muutusteks küps.

Ja tõesti, kakskümmend aastat tagasi oli see aeg, kus suuremad muutused olid alles ees. Nii nagu praegu. Kus aeg on muutusteks küps.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=333615


noh öelge oma experdi arvamus?

Anonüümne ütles ...

Kuna selles teemas on juttu ülikooli lõpetamisest, siis võiks kohvik arutada ka seda, kuidas suhtuda sellesse, et president Ilvese visiit USA-sse on ajatatud just juunikuuse, et ta asaaks ühtlasi maksumaksja raha eest käia ära poja ülikooli lõpuaktusel. Mida me peaksime sellest nüüd järeldama:
1. Kes see loll siis oma raha eest sõidab?
2. Meie riigi president saab liiga vähe palka, tal ei jätku raha pileti ostuks? Peaks järsku korjanduse tegma?

jevlampi ütles ...

Kae, kust evka eestile slõugani leidis!

Anonüümne ütles ...

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=333747