pühapäev, 14. juuni 2009

Õppetund Peep Vainu koolist

"Meil läks hästi!" hüüab Ansip ja juba kuulajad juubeldavadki. Peab olema tõeliselt andekas parteitöötaja, et täiskasvanud inimesed hakkaksid pidama kaotust järjekordseks edulooks.

Väljavõte ajalehest Eesti Ekspress. Peep Vain on olnud aastaid Reformierakonna nõustaja ja "edu pant". Peep Vainu koolituste võti on panna inimesed reageerima nii nagu tegid seda kirjeldatud "andekad parteitöötajad".

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mis nüüd siis lahti? juba kuues kord kopeerite ümber ekspressi veergu. ekspressi, mis pidi olema teie meelest täiesti mõttetu. nüüd on enda mõtlemine nii blokeeritud, et ainult ekpress päästab, muidu ei olekski miskit nannipunniblogisse kirja panna?
muigmuig

Anonüümne ütles ...

Igati mõistlik hoiak Ansipil. Refikad võitsid erakondade arvestuses ülekaaluka esikoha. Ülejäänud erakonnad said kõik kehvema tulemuse. Maffia- ja lollikampa, mida ametliku nimega millegipärast Keskerakonnaks kutsutakse, pole erakondade arvestusse mõtet segada.

Anonüümne ütles ...

Ai-ai, Inno, kui sa oleks naine, ütleks, et sul on Vainu suhtes v...viha, aga kuna enda väitel oled mees, siis mis - m....viha ilmselt?

Lis ütles ...

Tüüpiline kommunistliku partei meetod ju. Kust Ansip tuleb? Millise partei ta loonud on? Absoluutselt ei imesta.

Anonüümne ütles ...

Huvitav, Peep Vain koolitas kogu Eesti eliiti rasvase raha eest ja tulemus on, et puhta kahemehed situatsioonis, kus tuleb omandatud teadmised hea elu edendamiseks praktikas ära kasutada. Või on se Vain hoopis valemängija? Igatahes tuleks see õpetus nüüd kahtluse alla panna ja kuriteo koosseisu tuvastamisel süüdlane kohtu ette tirida. Muidugi - siis väidab Vain, et see oligi õppetund kuidas lollidelt raha ära võetakse ja sellisel puhul ongi tulemus kriis, võlg & nälg(raha).

Anonüümne ütles ...

Peep oligi ajastusega paigas, võttis lollidelt buumi ajal raha, lubades lollidele veel suuremat sissetulekut ja heaolu. Buratino ja Lollidemaa ja Rahapuu...IRW.
Lisaks sellele oskas ta ka naisi murduma panna ja lüpsis neile välja oma tarkuseseemet nende blondide igasse auku...

Anonüümne ütles ...

Eks Ingridki kugistas isuga Peebiku tarkuseseemet neelust alla!