neljapäev, 4. juuni 2009

Inno ja Irja kohvik soovib Merle Liivakule edu!


Väljavõte Delfi veebist.

Jumal tänatud.

Soiguvad vanamutid said lõpuks ometi kinga. Lõpetasin Stiili ja Anne lugemise juba pool aastat tagasi ära, kuna ma lihtsalt ei suutnud taluda Kristi Valdoja ja Anne Langi soigumist. Ei mingit sära, särtsu, elurõõmu. Ainult üks lõputu hala ja soigumine. Arvan, et seepärast need ajakirjad alla käisidki, et neid peatoimetasid konservatiivsed vanamutid, kelle juhtkirjade lugemine tõi ihule kananaha. Samuti oli ajakirjades selgelt liiga väha seksi.

Eesti Naine juba lõi oma vanamuti minema ja tõi noorusliku Aita Kivi asemele ning ajakiri on sellest vaid võitnud. Sama stoori Kroonikaga, ka meie ainus kõmuajakiri on vanamuti väljavahetamisest üksnes kasu saanud. Ülim aeg oli ka Annel ja Stiilil oma vanamutiliku mõttemaailmaga tädid välja vahetada ning uus ja seksikas peatoimetaja asemele tuua (PS! Vanamutilikkuse all ei pea ma sealjuures silmas mitte bioloogilist iga, ka Aita Kivi pole esimeses nooruses, vaid rõõmsat ellusuhtumist).

Nüüd hakkab ühinenud naistekaid peatoimetama särav, särtsakas ja elurõõmus Merle Liivak, kes on siiani Cosmoga väga hästi hakkama saanud ja ma usun, et saab hakkama ka uue ajakirjaga.

Põnev igatahes. Ootan juba kannatamatult esimese Merle toimetatud numbri ilmumist!

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Mind jätavad need mõttetud ajakirjad täiesti külmaks. Merle võib ju noor ja särtsakas olla, kuid cosmos pole küll sittagi lugeda...

Inno ütles ...

Cosmo profiil on ka teistsugune. Seal on põhiliselt tõlkelood.

Anonüümne ütles ...

Alles oli teie jutu järgi Kroonikas kõik halvasti ja valesti ja sõbranna LiisLass pakkus ennast peatoimetajaks, nüüd jälle hästi - arumaeisaa...

Anonüümne ütles ...

Cosmo oli jube igav ajakiri, seal ei oleks suutnud isegi Liis Lass imet teha, idee oli sitt, mannetu, jabur...

Anonüümne ütles ...

Veidi kõrvalisel teemal - Üks uus portaal on avatud gossip.ee. Ja seal on küsitlus, kumba teami eelistad, kas team-Innot või team-Ingridit. Ingridist on mingi eluilus pilt pandud siis küsitluse juurde ja Innost mitte nii väga õnnestunud. Ma arvan, et olete H-R Enneti näol omale järjekordse vastase saanud.

Anonüümne ütles ...

cosmo on ikka täiesti saast, annet ei viitsi isegi sirvida. ainus, mida raamatukogus olen lugenud, on stiil - loodan, et paraneb. ühetgi ajakirja koju küll ei osta ja ei kavatse kunagi ostagi -täiesti mahavisatud raha.
majanduslangus on aga ajakirjaleti juurde küll oma jälje jätnud - kallite välismaiste ajakirjade read on ikka täeisti kokku kuivanud.

Anonüümne ütles ...

Huvitav et inimesi kes olid okupatsioonivöimudele kuuluvas parteis ja ideeliselt toetasid Moskva okupatsioonivöime, see paneb kahtluse alla nende öige ja ylla suhtumise riiklikul ametikohal. Tavaliselt okupantide kasuks töötanud inimesed anti omariikluse taastades kohtu alla .Prantsusmaal näiteks peale söda paljud neist lasti maha ,kuna nad töötasid koos okupatsiooni vöimudega. Kahju et inimesed tihti valivad selliseid reetlike okupatsioonivöimu käsilasi.

Enamus riikides on tavaks et okupatsioonivöimude teenistuses olnud inimesi ei panda vastutavatele riiklikele ametikohtadele kuna nad vöivad jätkata koostööd endiste okupatsioonivöimudega tuues sellega kahju omariiklusele läbi öönestustöö ja sabotaazide. Selliseid asju peaks kohalik rahvas nagu teadma keda nad valivad ja kuhu.