neljapäev, 4. juuni 2009

Kelle keha? Kas Pentus?


Väljavõte Delfi veebist.

Reformikad on teinud ühe video ja selle veebi üles riputanud, kus üks naisterahvas, kes oma isikut ei taha millegipärast tuvastada lasta, võtab end paljaks. Samas näeb see keha suht närb ja väsinud välja, selline õnnetuke, nagu ka Reform laiemalt.

Aga kes see naine võib olla? Kas Ojulind ise? Või siis Pentus, kes äsja Rainist lahku läks ja nüüd peab oma enesehinnagut tõstma? Andke vihjeid!

25 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Miks sellised küsimused - suhtlete ju keskiga lähedalt, peaksite teadma suurepäraselt, milline nendest tsikkidest end paljaks kiskus

Anonüümne ütles ...

tisside järgi sünnitanud eit

Anonüümne ütles ...

Eks see mõni Savisaare "nõunik"-tütarlastest ole - ehk seesama Monika "Nukitsamees" Batrakova, kes väidetavalt hiljuti endale uued rinnad hankis... Kuigi too on vist priskem.

Anonüümne ütles ...

Äkki TopTop-Lilit tegi reklaami? Mina kui 25-a naisena küll ei ütleks et sünnitanud eide tissid...nats veninud on, ehk pole enam nagu tennisepallid...aga see söltub ka spordist...kes rohkem ennast liigutab sellel ka lihased priskemad ja hoiavad rinna vormis.

Anonüümne ütles ...

irja pidi olema

Anonüümne ütles ...

ma arva, et tuu um vana-ets ese, montaasi käigus laiust veite maha nülitu aga rinnad on alles jäet.

Anonüümne ütles ...

galojani amet on ju alasti poseerimine, äkki tema?

Anonüümne ütles ...

pakkuge välja 10000 krooni preemiat ja ma arvan, et 24h jooksul saate terve videoklipi enda käsutusse kus näete nii nägu kui ka tutti

Anonüümne ütles ...

irja ja inno on nii sarnased, nagu ode ja vend :S oakkk rovedad loustad ja veel jubedamad kehad molema..ja see madanend limane isiksus,mis neil kahe keha peale jagada on...oudne...normaalsel inimesel ajab une ara ja tekitab oudusunenagusid...

Anonüümne ütles ...

pentusel ripuvad rohkem

Anonüümne ütles ...

ilusad tissid ju

Anonüümne ütles ...

ilusad muidugi, tahaks katsuda kohe

Anonüümne ütles ...

siin ei ole kahtlust, tunnen ära uue Riigikogu liikme Ülle Rajasalu.

Anonüümne ütles ...

mul ükskõik kelle rinnad. tähtis, et ilus on. ja siin on mida vaadata. ma saan aru, et inno, kes on potentsiprobleemide käes vaevelnud ei tea mitu aastat, ei suuda sellist vaateipilti taluda. ega ta enda naisel pole ei tissi, tutti ega... mis seal salata, välimustki. aga noh. eks netist aitab kenasid tisse vaadata küll.
ma olen ennegi tähele pannud, et naise keha, eriti võõra oma, erutab innot väga. t
talle väga meeldib üks noor tibi, kelle pilte ta siin alati üles paneb, mingi kadi sõi miganes ta nimi ka ei olnud. siis ojulandi jalgevahele ei suuda ta vastu panna. ka selle pildi on ta alatiseks vasemasse äärde pannud.. jne. vaadake natuke ja mõelge kaasa. innol on suured eraelulised probleemid. eks ta varsti tunnitab need ka üles. kui ta veel liha ei söö, leivad saiad ja muu sellise ka ära jätab. siis hakkab rääkima.

Anonüümne ütles ...

Vaatasin siin reklaame ja ei saa aru mis sellele Laarile sisse pumbatud on :O Nõnna õhku täis tundub olevat see tegelane!!
Olek selline, et minust sõltub siin kõik
Kas mulle aint tundub??

Anonüümne ütles ...

Anonüümne ütles...

irja pidi olema

neljapäev, 4. Juuni 2009. a 15:19


Piltide järgi pakuks, et Irjal pole niipaljugi.Mitte-et see tshikk mingti eriline vaatamisväärsus oleks, tiba löntis tiss küll kui aus olla :D Erakondadest on aga täitsa savi.Ühed pätid kõik!

Anonüümne ütles ...

Irja tissid on ilusamad.

Ehk saaks veel pilte tema tissidest.

Ma tahaks veel pihku taguda.

Sa oled õnnelik mees, Inno. Loodetavasti sul munn ikka tõuseb Irja peale.

Kui ei tõuse, andke teada. Ma oleks nõus aitama. Menois trois või kuidas seda kutsutaksegi. Ma olen Juuni lõpus eestis, teeme ära. Inno sa võid niisama viilidaja pealt ka vaadata kui endal isu ei ole.

Anonüümne ütles ...

see on ümberlõigatud mehe keha kunsttissidega. vaadake missugused tursked sõnnikulaotaja käevarred ja laiad õlad on. ja hoiak selline kolhoosiesimehelik.

Anonüümne ütles ...

see on oma arust tulevane tallinna linnapea keit peitus, ta ongi peitus(;

jevlampi ütles ...

Ja ladina keeli Keitus Pentus Interruptus

Anonüümne ütles ...

Ei ole Pentus vaid on üks noorem reformar. Mõelge välja kes! Olin pildistamise juures.

Inno ütles ...

Ingi Sutrop?

Inno ütles ...

Võimalikud variand on veel Laine Jänes, Maret Maripuu ja Ulli Sats. Panin üles ka vastava küsitluse.

Anonüümne ütles ...

Alles mõni aeg tagasi Evelyn Sepp lubas teha endast aktifotosid...küllap ta tegi aga laiemale publikule pole veel näidanud...ehk hoidis ta neid pilte valimiskampaaniaks ja see pilt ongi temast.)))
Käsi püsti:Kes on keppinud Evelyn Seppa?See peaks ära tundma ta udarad...
Elagu konkureerivad tissid!

Anonüümne ütles ...

Huvitav et inimesi kes olid okupatsioonivöimudele kuuluvas parteis ja ideeliselt toetasid Moskva okupatsioonivöime, see paneb kahtluse alla nende öige ja ylla suhtumise riiklikul ametikohal. Tavaliselt okupantide kasuks töötanud inimesed anti omariikluse taastades kohtu alla .Prantsusmaal näiteks peale söda paljud neist lasti maha ,kuna nad töötasid koos okupatsiooni vöimudega. Kahju et inimesed tihti valivad selliseid reetlike okupatsioonivöimu käsilasi.

Enamus riikides on tavaks et okupatsioonivöimude teenistuses olnud inimesi ei panda vastutavatele riiklikele ametikohtadele kuna nad vöivad jätkata koostööd endiste okupatsioonivöimudega tuues sellega kahju omariiklusele läbi öönestustöö ja sabotaazide. Selliseid asju peaks kohalik rahvas nagu teadma keda nad valivad ja kuhu.