teisipäev, 16. juuni 2009

Inno ja Irja kinni?


Väljavõte Postimehe veebist.

Paistab tõesti, et 40s coming back. Kui ajal, mil valitsust on just põhjust kiruda, võtab valitsus vastu seaduse, mille põhjal on kiruja võimalik vangi panna. Tore on, eksole. Kuhu Eesti Vabariik on omadega jõudnud. Ja siis küsitakse veel, mismoodi eestlased on oma vabadusest ilma jäänud. Nii ongi. Niimoodi vaikselt, tasa ja targu see asi toimub. Algul võetakse üks vabadus, siis teine, kolmas, neljas, kuni läheb ka suur vabadus. Nii nagu Pätsu ajal, kus ühelt poolt räägiti suurest patriotismist, isamaa-armastusest, kõik teisitimõtlejad nagu vapsid pandi vangi, nende juhid löödi maha, ja siis anti selle armsa isamaa vabadus ära ilma ühegi püssipauguta.

Eestis võtab pead totalitarism ja selle eesotsas on Andrus Ansip. Eesti läheb üha enam ENSV nägu. Ansip loob omale sobivat keskkonda.

Samas pole ka sotsidel midagi hüpata. Ise valmistasite eesotsas Jüri Pihliga seda seadust ette, ja õukonnalaulikud nagu Jaak Urmet laulsid veel hosiannat kaasa. Ise keetsite selle supi kokku, sõbrad!

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

see, mida sina siin blogis harrastad pole vabadus vaid vabaduse kuritarvitamine. Nii, et selle eest peaks karistama küll

Anonüümne ütles ...

ja kui teid ühel kaunil päeval kinni pannakse, siis mis te vaesekesed küll tegema hakkate? Lähete Etsi juurde kätt väristama - aga mida teil siis enam müüa on? irja ka isakese juures kaubaks ei lähe, isake tahab ikka nooremaid ja ilusamaid. Nojah, kui just Inno Priimäele anda - aga ei, ka see tahab nooremaid ja ilusamaid poisse.

Anonüümne ütles ...

Kas Inno on ikka ise sellele hirmsale seadusele ka pilgu peale visanud? Või paneb puhtalt Saare teksti põhjal?
Lugege seadus läbi ja saate aru, et valitsuse kirumise pärast kedagi kinni küll ei panda. Seal räägitakse ikka tõsisematest kuritegudest.

Anonüümne ütles ...

Sigadused seadusteks on olnud banaanivabariikide motoks...
ja siis pole imestada kui pederastia jms. väärastumised kuulutatakse kohustuslikuks jne.
Aga fakt jääb faktiks ,et see "taasisesisvunud" Eesti
Vabariik on õigustühine ja kehtetu...võtku need seaduseandjad vastu seadusi milliseid tahes nende seadused on kehtetud...
Vaata Isesisvuspartei kodulehekülge,parvlaeva Estonia massimõrv jne.
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Innod ja Irjad oleks igas naaberriigis ammu kinni pandud. Lätis juba istuks, Rootsis kohus ära olnud, pikaoimelised soomlased menetleks veel. Aga Venemaal, kus ju Innode-Irjade ja Burešini ideaal PUUTUN, oleks nad juba tükk aega tagasi lihtsalt jäljetult kadunuks jäänud.

Anonüümne ütles ...

15.31-le
Kõi õige putsi debiil KAPO-st...
Loe Noam Chomsky raamatuid või vaata mida ta räägib juutjuubis...
ta käis vast ka Eestis kui mu mälu ei peta...Inno ja Irja on ju toonud siin samas blogis näiteid ameerika põhjal ja seal on veelgi vingemaid blogisid mida kardavad kõik poliitikud jms. pederastid võimuorganeist...
Elagu konkurents!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

EV Põhiseaduse järgi on võimu kõrgeimaks kandjaks rahvas...
Seega,selle vastuvõetud seaduse abil saame vangi panna nood riigiametnikud kes teevad häält rahva vastu...
Nad mõtlesid,et tõmbavad pööblile suukorvi pähe...aga hoopiski valmistasid selle suukorvi endile.)))
Kõrini neist kommareist ja IMF talllakuijaist...ühinegem Radikaalidega Tiit Madissoni juhtimise alla!!!
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Eino sa Elagu Konkurents oled ikka täissoe peast. Kui InnoIrja maailmavaated ei sobi siis nagu ei tohikski sõna võtta või? Kahju et see Paldiski mnt. üks osakond puhkusele läks, mu meelest oleks sulle just sinna üht kohta vaja olnud.

Loomulik nähe ütles ...

Valitsuse kirujad?..
Mina kirun, minu tutvusringkond kirub, sugulased kiruvad...tuttavate tuttavad kiruvad, pensionärid kiruvad, lapsed vanemate eeskujul kiruvad...KINNI LÄHME..
Nägesh, ma panen nüüd piiri poole ajama:D