teisipäev, 16. juuni 2009

Üks päris huvitav pronksiöö kroonika



Link video vaatamiseks on siin, klikka siia.

Venelaste, mässajate endi võetud kaadrid, mida pole ametlikus TVs näidatud.

Õppefilm selle kohta, kuidas valitsus teeb kõik selleks, et luua nn 5. kolonni, selle asemel, et kohapealsetest venelastest omale liitlased teha. Võib ainult küsida, kellele see kasulik on ja kelle huvides valitsus tegutseb.

19 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Huvitav, et mind kinni ei nabitud. Huvitav, et mind ei nüpeldatud ega läbi pekstud. Imelik, et ma sellest jamast kõrvale jäin. Miks? Sellepärast, et ma magasin sel ajal kodus. Mind absoluutselt mingid kaklused ja jamad ei huvita. Ei taha igasugu sita sisse sattuda ja sellepärast ka igale poole ei roni. Kes läks, see ise teadis, millega riskib.

Inno ütles ...

Aga kui sinu vanaisa hauakivi oleks minema viidud, ilma sinuga nõu pidamata, kas sa siis oleks ka niiviisi rahulikult kodus maganud?

Meenutan, et samasugune "kaklus ja jama" oli Lihula samba mahavõtmine. Ja ka Eesti vabadussõda oli üks "kaklus ja jama".

Anonüümne ütles ...

Mine persse , Inno, see seal polnud kellegi vanaisa, seda esiteks. teiseks, mis puutub mingisse sambasse ja mälestusse laamendamine, peksmine, röövimine ja lõhkumine linnas.
Kas politsei oleks pidanud pättidega koos nutma või?
Ja kus metsa raiutakse, seal laastud lendavad, normaalne inimene ei roni marodööride keskele ja kui ronib, siis pole keegi süüdi kui üle turja saab

Anonüümne ütles ...

Inno,
millist stsenaariumi oleksid sina pakkunud? Arvestades seda, et aasta enne teisaldamist mindi seal juba karvupidi kokku. Probleem peitub ikka varasemates möödalaskmistes. Peaks ütlema, et olemasolev valitsus mängis sittade kaartidega ikkagi suhteliselt hea tulemuse välja.
Ja see polnud vanaisa hauakivi. See oli sümbol. Konfliktid tulid ikkagi sellest, et kaks läbisegi elavat rahvast elavad erinevates inforuumides. Olen seda teemat Eeesti venelastega nii mitmelki korral lahanud. Nii Tallinnas kui ka Narvas.
Siin on kahjuks kaks tõde.
margus

Anonüümne ütles ...

Mitu (tuhat) lapselast seal oli sel ööl oma vanaisa hauakivi valvamas, küsiks ma.

Anonüümne ütles ...

Kommunistide ja punaste venestajate propaganda poolt olete nüüd siis, paistab. Oleksite võinud ju ka punaarmee vanaisade pseudohauda kaitsma minna ja Tallinna südalinna segi peksta ... ehk isegi Irja isa või tema vaimu kampa kaasa võtta.

Anonüümne ütles ...

nagu ka kommentaaridest selgub, eesti inimesed ei taha venelastega rahus elada ja arvatakse lausa, et venelane ei olegi inimene...kurb vaatepilt

Anonüümne ütles ...

inno palun tee vahet hauakivil ja impeeriumi plokkpostil.need tõprad olid kõik interrindes 91 esel nad on kgb residentuur pole endisi kgblasi,saa aru viga oli nad elama jätta 91.nad ei parane nad jäävad igaveseks ajaks igavesti riigivastasteks tööriistadeks.

Anonüümne ütles ...

Ilge.

Ilge, et on ajudeta tõpraid, kes niimoodi oma kodulinna maha lõhkusid.

Või ei olnudki kodulinn? Olid ikka Venemaalt toodud aktivistid?

Tõesti kahju, et lisaks muudele ilgustele olete nüüd astunud ka nõukogude impeeriumi tallalakkujate punti. Mis tunne see on, elada niimoodi, perse alandlikult uppis tiblade poole?

Inno ütles ...

Seda asja oleks saanud palju tsiviliseeritumalt ajada. See on umbes sama, kui süüdistada kutsut selles, et ta õrritajat hammustas. Inimesel selleks mõistus ongi antud, et sellist asja ei juhtuks. Isegi, kui tegemist on loomaga, peaks inimene jääma ikkagi inimeseks. Mitte loomastuma.

Aga kui Reform riiki juhib, pole midagi imestada. Sama muster, kuidas Ojuland talitas oma lammastega, või Otsalt oma koeraga. Või kuidas Reform käitub terve rahvaga.

Inno ütles ...

Nn pronksiöö eest peavad vastutust kandma valitsuse liikmed, sest nemad lavastasid kogu selle mürgli. Ja seadsid ohtu väga paljude inimeste elu ja tervise. Rahuajal on selline asi lubamatu.

Valitsus oleks pidanud ette nägema tagajärgi, ja nagu hiljem on selgunud Kapo aruannetest, olid tagajärjed ette teada. Sellele vaatamata mindi verevalamise teele. Sellisel verevalamisel pole mingit õigustust.

Anonüümne ütles ...

to teisipäev, 16. Juuni 2009. a 15:26

mis verevalamise?see et üks tibla teise maha lõi pole valitsuse süü,kui selline joodikute ja vangide bande lõhub on 1 hukkunu tõesti väike kaotus,loe uudiseid see on neil tavaline et juuakse täis minnakse tülli ja lüüakse üksteist kasti tavaliselt on ikka mitu ohvrit kui sellised bandiidid koos on ja joovad.

Anonüümne ütles ...

Aitäh selle lingi eest! Kuigi viimane kommentaar ei vastanud päris pildile, oli kergelt liialdav, oli filmi üldpilt vaadet laiendav. See on paraku nii, et on kahte liiki inimesi - 1. need, kes, kui tunnevad enda õigusi rikutud, hakkavad vastu panema ja protestima, võtavad midagi ette ja 2. need, kes tõmbavad pea õlgade vahele ja nagu ori lasevad end peksta.
Teadused ongi selle jaoks, et uurida inimest ja etnopsühholoogiat - muideks roomlased kui valitsev rahvas tegid selliste teadmiste saamiseks suuri jõupingutusi - antud hetkel ignoreeriti seda täielikult. Lollpead võiksid enda 70 000 kuskil mujal teenida kui avalikus sektoris teerulli mängides!

Anonüümne ütles ...

1.Sellest okupatsiooni monumendist on vast olulisem see,et Tallinn,Maardu,Narva,
Kohtla-Järve,Sillamäe,pool Haapsalut,pool Tartut jne. on okupeeritud okupantide poolt...enamuses neis linnades ei alluta EV võimudele...okupandid Tallinnas kadaka turul ja sadamates jms. ei maksa makse EV-le...
2.Illuminaadid pidavat manipuleerima rahvus tunnetel...teatud ja vana asi,eks ju...
3.See okupatsiooni jama on Laari põhjustet sest tema süül ei viidud välja okupante...
4.Okupatsiooni võimud selle asemel,et võtta vastu seadus mille abil välja saata okupante...võtsid vastu illuminaatide poolt dikteeritud seaduse millega karmistati meeleavalduste pidamist...
Iirimaal vastupidi...demonstratsioonid toimuvad igal nädala vahetusel...väiksemad ja rahvarohkemad...ühel viimasel jälle avaldati meelt Shelli vastu...Shell poos oksa inimesed Aafrikas...demonstrandid panid aia teivaste otsa mustad kotid mis sümboliseerisid inimpäid ja võlla nöörid koos poodud inimeste nimedega...
5.Tehnika sajandil...ei leitud üles mõrvarit...egas mõrvarid ei otsi üles ühte oma seast...
6.Pust vas bjut dubinkami...otjebite na rodinu pidarasõ...
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

1.42-le
Vigade parandus.
Mitte aiateivaste otsa ei riputatud aga riputati spetsiaalset valmistatud puidust ristidele mis värvitud valgeks.
P.S.
Selle okupatsiooni jamaga loodetavasti pööblil läksid silmad lahti,et toimus(toimub)Eestlaste tugev venestamine...
mitte venelasi ei püütud(püüta)
sulandada Eestlaste sekka aga Eestlasi venelaste sekka...
selline siis on olnud Isamaaliidu poliitika mida nad on teostanud juutide juhtnööride järgi...
Mart Laar on reetur ja pederast...
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Nad karjuvad seal rossija pidarasõ...noh hea,et nad isegi aru said,et venemaal nende rahvuskaaslased nood uus venelased on pederastid...
Millal siis okupandid viiakse välja,pederast Mart Laar?
Millal sa kavatsed teha lõpu vene pättidega nagu sa lubasid 1992 aasta sügisel mil sa kobisesid raadio eetris?
Kas saatsite pederasti võsukese
Brüsselisse pede kursustele selleks,et saada enam oskusi Eestlaste sulandamiseks venelaste sekka?
Ja nii te tegitegi sest illuminaatide plaanide kohaselt loodava uue maailmakorra loomiseks levitatakse multikulti-pede amoraalsust selleks,et hävitada rahvusi ja segada neid oma
vahel-teevad sedasama mida Nõukogude liidu abil taheti teha...juba siis ju raiuti seda,et:
"mu kodul pole aadrsessi ei tänava nimetust ega maja numbrit mu kodu on Nõukogude liit" s.o. "moi adress ne dom ne ulitsa moi adres sovjetski sojus"...see mis jäi Nõuka ajal tegemata tehtakse nüüd EL-pede-multikulti-ravimitööstuse-rämpstoidurestoranide-kuritegevuse propageerimise-vägivalla filmide-korrumpeerunud kirikute-virtuaalmängude-meedia ajupesu jpms. abil...
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Kultuuri koha pealt on küsimus:
"Kas kohviku pidajad kavatsevad külastada Üld-Laulu ja Tantsupidu?"
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Just nimelt, inimene peaks mitte loomastuma. Tiblad aga ongi ajudeta loomatõug. Seejuures ei ole tiblaks olemine seotud rahvusega. Tõsi, enamik tiblasid on venelased, aga on ka eesti soost tiblasid, nagu näha, vendade, vabandust, õdede Tühismaade pealt.

Anonüümne ütles ...

Inno, sa oled ikka kuradi rumal inimene.