kolmapäev, 3. juuni 2009

Kohvik hääletas ära: Kesk + 2!

Kohvik annab teada, et hääletas e-valimistel ära ning meie valik oli Keskerakond ehk number 104.

Mina hääletasin Keskerakonna poolt, sest leian, et Eesti vajab tõepoolest vahetust. Kesk toob uue hingamise ja seda on praegu, väärtuste ümberhindamise ajal, hädasti vaja. Praegu on hoolimise aeg - mitte ainult Eestis, vaid kogu maailmas. Ülbus, ahnus ja edevus, mille kultiveerimises ei leidu Reformierakonnale võrdset, on määratud väljasuremisele. Nüüd tuleb mõelda, kuidas elada nõnda, et kõigil oleks piisavalt. Mitte sedasi, et ühel on ülemäära ja teisel on hing paelaga kaelas.

Teine põhjus on see, et tahan, et Europarlamenti pääseks naised ja mitte ainult naised, vaid ka targad naised. Siiri Oviir ja Vilja Savisaar on targad naised.

Inno ütleb, et hääletas Keski poolt sellepärast, et arvab, et Keskerakond on ainus, kes suudab Reformierakonnale vastu seista ja Eesti suluseisust välja tuua.

Kohviku üleskutse valmisteks on: ära vali Europarlamenti ülbust, ahnust ja edevust! Ära anna Reformierakonnale, kes viis Eesti majanduse oma ülbuse, ahnuse ja edevusega huku äärele, võimalust meie riigile Brüsselis häbi teha. Vali Europarlamenti mistahes teine erakond:
Kesk,
sotsid,
IRL,
Rahvaliit,
Rohelised
või üksikkandidaat Indrek Tarand, Martin Helme, Dimitri Klenski jt.


Reformierakonna ülbuse, ahnuse ja edevuse ajastu lõppegu!

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ei meeldi mulle keski demagoogilised poliitvõtted. Demagoogia on tülgastav. Reform oma olemusliku ülbusega samuti mitte. Sotsid on samuti vastuvõetamatud, sest edendavad euroopalikku poliitilist pseudokorrektsust. Rohelised on ullikesed.

Anonüümne ütles ...

Mina arvan ka, et Eesti vajab vahetust - vahetagem siis Siiri Oviir Europarlamendis välja!

PS. Aga see, et teie kaabakate poolt hääletasite, ei ületa ju uudisekünnist...

Anonüümne ütles ...

Eesti majandus on hetkel kuristiku serval! Valides K-erkonna astume pika sammu edasi!

Anonüümne ütles ...

15.43-ga nõus: ajame Ameerika kuristiku servale ja lähme mööda, deklareeris Nõukogude Liit!

Anonüümne ütles ...

krt,ise hääletasin irl-i poolt, aga nähes, mismoodi Tarand keski peol pulli tegi, hakkasin kahetsema,talle oleks tulnud hääl anda. Panite tähele Simsoni-muti nägu,tõeline raevunud ideoloogiatöötaja lõi välja. Sellised hakkavadki meid rongidesse toppima, kui kommud jälle tulevad...

Anonüümne ütles ...

Ütle, Inno, et see ei ole tõde!
Et see on ainult ajakirjanduslik fiktsioon. ST ilukirjanduslik.

Anonüümne ütles ...

no mina ei vaja vahetust. mulle piisab eesti vabariigist. mina seda ühtset venemaa eestimaale võimule ei taha. mina ei vaja riigipööret ja uut võimu. ei vaja ja ei taha. olen veneriigis elanud ja pole sellega rahul olnud. teie olete kukutajad ja lõhestajad, eestiriigi vihkajad. teie muidugi hääletate nende poolt. saaks ometi ühtse venemaa brüsselisse, saaks sealt eesti koha naksti euroliidust välja ja venevõimu alla tagasi. see on teie soov ja tahtmine.

Anonüümne ütles ...

idikad!miks te erakonna poolt hääletasite see oli ju keski ja reformarite idee suletud nimekirjad teha,selleks oleks tulnud üksikute või väikeparteide poolt valida,et ära teha partokraatiale.

Anonüümne ütles ...

Väga inetu, Inno. Ja sina, Irja, ka!

Anonüümne ütles ...

Uhuu! Ja meie koos kolleegiga käisime ka täna valimas. Ja Kesk sai veel + 2!

Anonüümne ütles ...

Kesk ja Reform on sama perse kannikad - ajavad sarnast demagoogiat nii et raske on vahetki teha.
Oviir tundus ka mulle targa naisena varem aga pärast viimast esinemist ETV valimisstuudios olin sunnitud oma arvamust muutma.
Totaalne asjatundmatus kajas sealt vastu.

Anonüümne ütles ...

Valisin 105!

Anonüümne ütles ...

kesk ja reform on europarlamendis ju ühes fraktsioonis. pole ju mingit vahet kumma poolt hääletada. kuna eurosotsid on ka üka paras kommarite kamp, siis ainsana jäävadki järgi kristlikud demokraadid (meil siis irl) naljakas, et eestis sellest eriti ei räägita, et tegelikult valime europarlamenti ja valiku aluseks peaks olema europarlamendi fraktsioonide jaotus. millegipärast soovivad ni ref. kui ka kesk ennast teisele vastandada ja sellest hääli juurde võita.

Anonüümne ütles ...

vilja on tark naine vahest sinu mõõdupuu järgi,
sa ju ka kirjutad nii kui inno ja
pere on üks majandusüksus nii et ikka sina ka aitad pere eelarvet täita,
voodis oled vast parem kui ingrid aga lollim kindlasti

Anonüümne ütles ...

Mida te I&I kallal võtate?
Lambalegi on selge, et nad pidid keski poolt hääletama!Vana paks maksab neile "raamatu kirjutamise" eest 200 000EEKu.Ega siis saa hammustada kätt, mis sind toidab...