kolmapäev, 3. juuni 2009

Otsalti uus pihv on hoopis Kersti Sild?


Väljavõte Elu24 veebist.

Hoirassa! Sai siin ennist kirjutatud, et Ida politseiprefekti kohalt kinnimajja viidud Aivar Otsalti uus tšika on Virpi Aunison, kui selgub, et tema uus beib on hoopis Kersti Sild, kellega ta käis koos ka viimati presidendi vastuvõtul.

Vahi siis, ei jõua neid naisi enam tal kokku lugedagi. Kõva naistemees, pole midagi öelda. Kersti pole politseitööl, vaid on projektijuht Tartu trükifirmas Ecoprint. Kas ta ka spordiga tegeleb, seda ehk teab mõni kohvikuline vihjata.

7 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Äkki kirjutaks asisematel ttemadel. Uute ministrite määramise päeval ei huvita rahvast need pihvid, vaid hoopis Jürgen Ligi kandidatuur, mis võtab oigama.

Anonüümne ütles ...

btw. kui soovite kasutada poppi ja noortepärast sõna iseloomustamaks peibe/tibi/naist/tshikki siis see on PIFF, mitte pihv.

kthnxbye

jevlampi ütles ...

Rehvormile kõlbab pihv küll :-)

HF ütles ...

Esimesele anonüümsele
Aga vaat absoluutselt ei huvita need variseridest poliitikute vangerdused, milledest rahva jaoks niikuinii midagi ei muutu.
Vahi edasi oma massmeediat ja saa teada, mis on justkui oluline, kui oma arvamus puudub.
Mis puudutab aga huvi vastassoo vastu, siis see on loomupärane. Liiderlikkus ja seks väljaspool kooselu on aga patt!

Inno ütles ...

Ligi on mu meelest juba eilne päev. Nagunii on päevade küsimus, millal see praegune võimuliit kukub.

Anonüümne ütles ...

aga mis see inno sinu asi on? miks see teema sind erutab? ise oled ka abielurikkuja. mis õigus on sul teistele midagi nina paele visata. vaata ennast. kasi ennast. ja saa aru, sa ei ole MEES ja sind ei saagi naised tahta.

Anonüümne ütles ...

mitte ei saa aru, miks peab üks meesinimene (?)tegelema sihukese külamuttide klatšiga?