kolmapäev, 3. juuni 2009

Otsalti uus pihv on Virpi Aunison?


Väljavõte Kroonika veebist.

Läheb huvitavaks! Tuleb välja, et äsja kinni nabitud Ida prefekti, endise Lõuna (Tartu) prefekti Aivar Otsalti uus tibi on Virpi Aunison, ja see Aunison on seesama pihv, kellega Otsalt viimasel ajal käib ja koos elab, ja kellele ta, muuseas kinkis ka selle noore labradori retriiveri, kes Otsalti jutu järgi ise oma esikäpad ära murdis, ja kes näljutatuna leiti hiljem Virpi ema Lea Aunisoni juurest. Otsalt vabandas end välja jutuga, et kinkis koera ära. Ekspress uuris toona seda asja, kus siis väitis Otsalt, et ta võttis küll koera, aga kuna kinkis koera edasi (mis sest, et sisuliselt iseendale, sest ta elas koos selle naisega, kellele ta koera kinkis), siis tal mingit süüd ei ole.

Kusjuures, mis huvitav, seesama Virpi Aunison, Otsalti elukaaslane, oli samas Lõuna prefektuuris tööl sisekontrolli talituses. Seesama talitus uuris, kas Otsalt on süüdi koera ebaseaduslikus kohtlemises. Ja mingit süüd loomulikult ei tuvastatud.

Sarnaselt Otsalti eksabikaasa Katriniga on ka Virpi sportlik naine. Ja nüüd, tundub, piinasid nad siis koos looma. Kas mingi fetiš?

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

id on jälle haigeks jäänud

Anonüümne ütles ...

No mis nali,kallid Tähjakesed?! Paha inimene-- ja teie võtate ka targutada! Teie asi on ju s-tast saia teha ja Otsalti-poiss puhtaks lakkuda.Vaja ikka hülged jänesteks rääkida ju? Muidu kaotate oma KOLORIIDI.
kod.Moskiito

Anonüümne ütles ...

http://www.elu24.ee/?id=121692
kersti on uus pruut.

Anonüümne ütles ...

no jah. siis see otsalt samasugune nagu innogi. abielus ühega aga kõrvalt pani teist. mis sa ilgud? samas võib loomapiinajaid ehk ka leida. võib olla mõni lähedane on sul kogemata valedoosiga soomeproua penid magama pannud? võib olla on ta ka midagi muud teinud... kõrvale hoidunud millestki? kas peab inimese kord tehtud vigu talle alati ette viskama? sina oled ka palju vigu teinud. peab nendest koguaeg rääkima? pede sa oled, seda oled siin ise ka tunnistanud ja selleks sa ka jääd.