reede, 31. juuli 2009

Metssead põgenevad Eestist: kas see on märk?!


Väljavõte Õhtulehe veebist.

Tänavu aasta algul leidsime Rakvere vallimäel jalutades Reformierakonna kirjaga kommipaberi. Ja ei läinudki kaua aega mööda, kui Rakvere linnapea Andres Jaadla teatas oma astumisest sellesse erakonda.

Nüüd on uus huvitav märk: metssead on asunud paaniliselt Eestist lahkuma. Osa neist on isegi võtnud ette meretee, siis ujudes. Ilmselt Soome, võimalik et ka Rootsi poole. Ja osa neist on leidnud oma kurva lõpu, kui on kokku põrganud mõne paadi või laevaga. Need surnukehad on siis meri rannale tagasi uhunud. Ent mida see peaks tähendama?! Kas see on märk? Ja mida tähendab see märk?

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Jumala eest, ärge pekske segast! Sead ei põgene kuskile, see on täiesti tavaline ränne, tingitud kas populatsiooni kasvust mingis piirkonnas või territooriumilt tugevamate poolt välja tõrjutud isendite innarännakud. Et neid paatide ette on jäänud on kas paatide arvu kasv või puhas juhus.
Ega asjata öelda:" Loll ilma informatsioonita on targem, kui tark pooliku informatsiooniga!"
Paraku sellise pooliku informatsiooni kasutamine just erilist tarkust ei peegelda. Ja see on siin suht valdav praktika.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Eks sigade enesetunde teeb õõnsaks teadmine,et Eesti peab maksma
ÜRO-le aastas 14 miljonit,natole kah miljoneid,ning kõik need miljonid kärbitakse(kooritakse) sigade ehk õpetajate seljast...
Vanasti öeldi,et nülitakse sada nahka aga nüüd öeldasse,et kärbitakse...
Ma iga päev palun jumalat,et ta paneks kasti pederast mart laari,savisaare,jürgeni,junsipi jms. nähtamatu käe poliitikud
...ehk siis hakkab midagi muutuma...
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

to 0:56
Mis vaevab sinu südant? Kohvikus pole ju keelatud asju arutada ja erinevaid versioone välja käia. Ilma, et mõni kohe pröökama pistab, et "segane" ja "loll" jne.
Või pead sa seda kohta siin viimsetõe allikaks? Sel juhul, kes on siis loll?

Anonüümne ütles ...

head teed teil minna (:

Anonüümne ütles ...

tundub, et mõni on liigikaaslaste pärast mures.

Anonüümne ütles ...

mõtlesin just, et tahaks, et keegi enam reformareid ei vali. Amokijooksu ideoloogia on rahvale kurnav olnud, kasu pole sendi eestki. Loodan südamest, et siis lõpeks kellade keeramine suveaega ja elu hakkaks jällegi oma õiges voolusängis kulgema.

Anonüümne ütles ...

Oeh, no keda siis valida? Keskerakond on veel hullem ju, sama mis sotsid, tahavad raha ümber jagades raha hulka tõsta. Vanasti nimetati selliseid inimesi lollideks.

Anonüümne ütles ...

ei tea jah, keda valida.Kõik on selliste meeste teenistuses ja sõltuvuses,kes õpetavad, et mittejuutidelt tuleb raha ära võtta.Huvitav , keda meie rahadega siin maailmas küll toetatakse, mis liikumisi, mis jõude, mis intriige ja võimuvahetusi.

Anonüümne ütles ...

Keskerakond on veel hullem ju, sama mis sotsid, tahavad raha ümber jagades raha hulka tõsta


Nomaisaru, kui palju sellel ohkijal endal raha on, vanasti õeldi, et oma särk kõige lähemal. Mõtlegi siis oma särgi, mitte rikka pintsaku peale.