pühapäev, 12. juuli 2009

Reform sööb oma sõnu


Väljavõte Delfi veebist.

Reform on püsinud võimul, kuna on suutnud rahvale maha müüa mõtte, et mida madalamad on maksud, seda parem on elu:


On isegi väidetud seda, et mida madalamad on maksud, seda rohkem kokkuvõttes makse eelarvesse laekub, sest väheneb huvi maksude maksmisest kõrvale hoida. Ent tegelikkuses on Reform olnud just viimase aja maksutõude taga (nüüd pole ka enam sotse võimuliidus, kelle "süüks" sai kõik maksutõusud ajada). Reform sööb järjekindlalt oma sõnu.

Viimasel ajal on Reform olnud justkui peata hobune, kes kappab täiesti sihitult ringi. Mistõttu on kogu Eesti justkui üks peata hobune.

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tasutud teadaanne. Maksis Edgar

Anonüümne ütles ...

Tasutud kommentaar. Maksis Näksip.

Anonüümne ütles ...

eesti on üks peata märahobune

Anonüümne ütles ...

Olgem ausad. Kedagi paremat meil sinna pukki panna pole. Ülejäänud tõprakari on harimatud demagoogid, kes tahavad rahvale nõuka-filosoofiale tuginedes sisendada nagu meil oleks vaja mingite sisevaenlastega võidelda.
Sellise pettuse abil loodetakse, et me unustame, kui perse nad tegelikult kõik keerata tahavad (korruptsioon, onupojapoliitika). Fuck off vene natsid ja kesikud!

Anonüümne ütles ...

Legaliseerige kanep ja majandus tõuseks isegi savipätsi juhtimise all!

Anonüümne ütles ...

Teate kuidas välisriigis maksab meie kõrghariduse diplom?Koputad suurtehase uksetaha ja teatad ,et olen juhtiv töötaja.Kapitalist teatab rõõmuga ,et palun siin on teile 30 inimest ja tsehh ning asuge tööle!Nii lihtne see ongi ,keegi ei uuri teie diplomi ehtsust!Küll aga võetakse nädalapärast otsad kokku ja kui käive on langenud leiate end koos diplomiga tänavalt!Sama on Eesti riigi valitsusega!Kas elu on läinud paremaks?Kas lubadusi täidetakse?Juba ainuüksi salajane ja ka avalik maksude tõus näitab ,et see "seltskond" ei tea ega tahagi teada midagi majandusest ega tea ka midagi riigi juhtimisest!Lihtsalt venitatakse läbi valede ja lubaduste päev õhtusse!Ainuke probleem ,et see seltskond on klammerdunud kümne küünega oma ametikohale kinni ega loobu sellest mingi hinna eest.Mäest alla veerev lumepall ainult kasvab ja see pall on hetkel veerema lükatud ja seda kõike meie eluaastate arvelt!!!