esmaspäev, 13. juuli 2009

Reformi-terror Sindis


Väljavõte Õhtulehe veebist.

Näib, et Reformierakond, mis sõnades seab esikohale vabaduse, tegelikult vilistab vaid oma ideaalidele. Nüüd siis järjekordne näide Reformi-terrorist, nimelt Sindis, kus Reformierakonna liige ja linnapea Mati Mettus nõuab volikogu liikmelt väevõimuga "õiget" hääletamist.

Mis aga Õhtulehe artikli puhul on huvitav, pole kuskil märgitud Mettuse kuulumist Reformierakonda. Pean tunnistama, et kui tegemist oleks olnud Keski kuuluva linnapeaga, oleks ka erakonna esimees karvupidi leheveergudele toodud.

Aga muretseda pole vaja. Nagu teatab siseinfo, ehk kirjasaatjad üle maa (praegused ja endised Reformi liikmed, kelle nimesid kohvik tagakiusamise kartuses esialgu ei avalda), on Reform oma ülbuses ja arrogantsuses läinud niikaugele, et asjad on läbi ja lõhki mädad ning haisevad ja lähevad varsti suure plärtsuga kõik ise lõhki. Isegi kaasa aidata pole enam vaja. Tuleb vaid silmad ja kõrvad lahti hoida.

Mati Mettus näeb välja selline (väljavõte Reformi veebist):

9 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tasutud teadaanne. Maksis Edgar. Tubli poiss, Inno, tänase gluteenivaba saiatüki raha teenitud.

Inno ütles ...

Just nii, härra Näksip!

Anonüümne ütles ...

Mina ei taha Näksip olla, tahan hoopis Jürgen olla... miks alati mina pean Näksip olema!? Aga kas ma vahel Pärisorjuse-Konkurents-Vargad-Ahju-Zeitsgeist-Kapopede võin olla? Kas või ühe kommentaari jagu - tema ju nii meeldib teile...

Anonüümne ütles ...

Uued valimised uksetaga. Esimene sitt vajab juba loopimist.
Usun, et Rakveres elab ka teisi peale harimatute matside. Kuigi maine kõigub suuresti.

Anonüümne ütles ...

Inno juhib tähelepanu sellele, kuidas poliitikud ahistavad ja survestavad inimesi ning trambivad nende kodanikuõiguste peal, ent vastuseks saab ta kommentaaride näol ikka vaid labased ad hominem rünnakud. Samas, ega siin midagi väga üllatavat ei olegi.

Anonüümne ütles ...

Ei ole jah midagi üllatavat selles, et paljud Inno sissekannete kallal lihtsalt ilguvad, selmet tema "tõsiteaduslikele" majandusanalüüsidele või kuskilt leitud ja siia kohvikusse üles pandud reformivastastele kirjatükikestele innustunult ja andunult kaasa elada ja takkagi kiita. Miks see nii on, selle peale võiks nii kohvikupidajad ise kui ka ano 12.17 taolised vahel vaiksetel õhtu- või öötundidel mõtiskleda. Mina tean, aga mina ei ütle.
Näksip

Anonüümne ütles ...

Ano 12:17 taas siin: "takka kiitmine" on straw-man, ja vale dilemma. Justkui oleks valida üksnes ohjeldamatu ilkumistuuri ja takkakiitmise vahel. Mida ma ootaksin, oleks et tõuseks reaalne diskussioon teemal, et kas Eesti on ikka vaba ühiskond. Ja arutletaks kodanikuõiguste probleemi üle. Aga selmet hoopis lahmitakse isiklikul pinnal. Intelligentset diskussiooni võiks siin rohkem olla. Sest minu arvates püstitab Inno tihti valiidseid ja legitiimseid probleeme. Mis panevad mõtlema. Isegi kui ma nõustun vaid murdosaga Inno ideoloogiast.

Anonüümne ütles ...

See on ju "Full Monty" üks stripistaaridest - tantsuõpetaja :)))

Anonüümne ütles ...

Vanasti küll oravad ohtlikud ei olnud, aga näe nüüd päris hullud. Raha teeb kõik võimalikuks!