kolmapäev, 8. juuli 2009

Veel üks huvitav kommentaar Kadastiku tänase meelepurske kohta

On selline:
Kas reformil on pask tõesti vedel, keskerakonna kommunistidega hetkel raske diili teha ja isamaalastele ei saa ka maksahaaki anda kuna muidu lennatakse ise püti mant ja on asutud täiega lammutama sotse?

Inno kommentaar:
kusjuures täitsa võimalik, et Reform on tõesti agoonias ja viimases hädas tehakse ettearvamatuid samme. Eks Kadastik tunneb ka, et tema sõpsude reformarite maa põleb jalge all ning siis sahmib sinna ja tänna. Ta paistab olevat igatahes väga endast väljas. On närvis. Mis näitab, et võitlus on juba ette kaotatud.

Paistab ka, et see Seli-Otsalti-Ansipi nn Tartu maffia puistamine on ikka väga valus mõnele mehele.

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

vau, lugesin kah ja olen nõus sada protsenti Kadastikuga, seekord on tema arvamus julge aus ja otsekohane, ta suudab kirjutada väga arukalt, kui ta vaid tahab ja vajalikuks peab...kaotada muusikatoimetaja...mega irooniline:)

Anonüümne ütles ...

Pole ma tavaliselt nii eriti suur Ilvese austaja, aga seekord kipun olema Ilvese poole peal.
Kadastik ei suutnud mitte ridagi kirja saada selle kohta, miks ometi Ilvese pakutud arutlusteemad just seekord Kadastikule siibri-vedamisega seostusid.

Kui veidi mõtelda, siis enam see asi nii ootamatu ei tundugi. Ilves on pärast sotside valitsusest lahkumist kaks ref-i seadust jätnud välja kuulutamata. Ning seega Kadastik tegelemas sõnakuulmatuks muutunud presidendi korralekutsumisega.
P.S.
Eriti sümbolne on muidugi see, et Kadastik (kes oma tänases artiklis pidas kommentaaride teema üle arutamist siibri-teemaks) omaenda kirjatüki kommenteerimise ära keelas. Muidugi lubab Kadastik teiste kirjatükke oma lehes kommenteerida. ainult Kadastiku mõtted on nii väärikad, et neid kommentaridega ei tohi häirida lasta. Irw.

Anonüümne ütles ...

Pärnus on vist keegi teine jubedas agoonias ;)
Kas üks ilusa, teie poolt säravaks lakutud tagumikuga mardisant?

Anonüümne ütles ...

Pärnus möllavad kallutatud jõud, ütleks katku-Villu. Küll varsti teeb Seppik ka mõne avalduse, millel sõnastus ehk pisut teine, mõte aga sama. vased kesikud, miks küll keegi neid ei salli ja kõik ainult neile halba tahavad...

Anonüümne ütles ...

See oli jah imelik, et tema enda lugu ei saa kommenteeerida, huvitav, mida ta pelgab?