esmaspäev, 3. august 2009

Lepassalul valmis uus raamat "Kallase afäär"


Väljavõte ajalehe Baltic Times veebist.

Nagu kirjutab ajaleht Baltic Times, tuli, minu arvates Eesti parimal uurival ajakirjanikul Virkko Lepassalul (kes varem kirjutanud raamatud salapäraselt hukkunud Türi pastorist Harald Merist ning president Lennart Meri isa Georg Meri sidemetest KGBga) uus raamat, seekord Eesti ühest tuntumast, ent millegipärast varju jäänud skandaalist- Siim Kallase nn 10 miljoni dollari afäärist. Raamatu pealkiri ongi "Kallase afäär".

Miks Lepassalust pole juttu Eesti ajakirjanduses? Ilmselt seetõttu, et ta nimetab asju nende õigete nimedega, ja Eesti ajakirjandusele pole see omane. See on nii Eestis kui ülejäänud endises N Liidus üks levinud soveediaja pärand, et asju ei juleta nimetada nende endiste nimedega. Ajakirjandus näeb oma rolli endiselt poliitilise võimu suuvoodrina, mitte nn neljanda võimuna, mis aitab demokraatlikus läänemaailmas sirgeselgselt tagada võimude vahelist tasakaalu. See, ajakirjanduse suuvoodri-staatus on kahjuks reaalsus nii nii Venemaal, Lätis, Gruusias kui ka Eestis. Ja on ülimalt heameel tõdeda, et Eestis leidub ajakirjanikke, kes julgevad küsida ka muid küsimusi, kui neid, mida tohib küsida.

Lepassalu talenti näitab ka see, et tema senised raamatud on lettidelt kadunud kui soojad saiad, ja seda vaatamata nn meinstriim meedia, võimu sabarakkude tõrjuvast hoiakust.

4 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

1.Kui ta on nõnda õige mees n.n. õige kõva mees siis mingu Evelyn Sepa juurde,ning küsigu miks too pole viinud Estonia asja lõpuni...
Miks ta pole nõudnud laeva uputajate karistamist? Vaata Evelyni blogist minu kommentaare.Miks Evelyn sõimas laevahuku omakseid spioonideks?
Las ta teeb kindlaks kas Kivisildniku blogis on Evelyn Sepa aktifoto mille ta lubas meile teha...
2.Külastagu mõnda professorit kes teeb selgeks Eesti lambakarjale ehk meediale MILLEKS ON VAJA EESTILE JAAPANI MAJANDUSSÜSTEEMI JA TOOTMISPÕHIST TEADUST...
Elagu konkurents!

Anonüümne ütles ...

Temast oli juttu isegi TV3 "Seitsmestes Uudistes". Minu meelest oli isegi Õhtulehes mingi nende refereering.

http://ohtuleht.ee/index.aspx?id=339448

Anonüümne ütles ...

Oli ka Kan2 jupp aega tagasi reportaaz raamatu avamispeost. Panin samal õhtul ka kommi siia kuhugile...Ei pandud tähele vist?
iluspoiss

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Tore on kui ta on tõusev ja särav täht meie tulevane kangelane,
armastatud inimene keda vajavad kõik-lihtne inimene kes teeb seda mis südamel...

Ma mäletan,et mõni aeg tagasi oli veel üks särav täht meie seas...
On üks naisterahvas kes kuulutas tervele maailmale,et tema läheb välja ilma make up-ita,noh ei võõpa oma näokest...
Vaat,selline naine on Suur Inimene
ja peaks olema kuulsus...

Elu 24 või kusagil seal oli samuti särav lugu...
Oli juttu paanika levitamisest ja selle abil manipuleerimisest...
Küllap see naisterahvas kes on artikli autor on samuti särav isiksus...
Kahju,et tsensuur kustutas kogu selle artikli peale seda mil olin jõudnud kirjutada oma kommentaari...kommentaar oli lihtne,kirjutasin:
Vaata www.adbusters.org

Jah eliit kardab kõike seda mis paljastab nende seotust juutide protokollidega...

Elagu konkurents!