laupäev, 19. september 2009

Veidi klatši ka! Anna-Maria Galojani ja Oleg Harlamovi väidetav armusuhe

Kirjutan, mida tean. Olime Olegiga mõni aeg tagasi vaenujalal, sest kirjasaatjad, kes naksid nagu traksid, andsid meile teada, et Oleg levitab Talna linna peal sellist juttu, et Savisaar on meile munitsipaalkorteri andnud ja on üldse meie suur vastaline. Aa, üks asi veel - et Harlamov sai Olümpia hotellis kokku oma vana girlfriend'i Kärt Karpaga ja üritas Päevalehte meievastast lugu orgunnida. Meie siis muidugi pahandasime ja kargasime Olegile kohe kratti.

Mis oli muidugi viga, sest kui me Olegiga kokku saime, selgus, et ta on täitsa normaalne mees. Kergelt vihane mees, tõsi küll, aga igati ok ja normaalne mees. Ja üldse mitte meie vaenlane. Oleg on küll väga pahane Anna-Maria Galojani peale, kes olla, nagu Oleg emotsiooniderohkelt kirjeldas, talle võlgu päris suure summa raha, 50 000 krooni. Nii Oleg igal juhul ütles ja demonstreeris meile ka väikest paberilipakat, mida ta kannab rahakoti vahel. Mis oli Olegi kinnitusel Galojani ema kiri Olegile, et rahad, mis Galojan Olegit laenuks võttis, saavad igal juhul tagasi makstud.

Nõnda. Oleg ütles, et mingeid rahasid ta näinud ei ole. Kuigi Galojan olevat sada korda lubanud, et kohe maksab. Oleg oli väga vihane, lausa tulivihane ja ütles, et kui Galojan või ta ema rahasid ära ei maksa, siis ta läheb inkassosse ja nõuab need rahad inkasso kaudu välja.

Nii, nüüd tekib küsimus, et miks pidi Galojan Harlamovilt mingeid rahasid laenama, eks ole. Äkki Harlamov ajas mingit kägu? Oleg oli valmis tõestama, et ajab õiget asja. Ta helistas meie juuresolekul vandeadvokaat Aivar Pilvele, kellelt küsis (ta pani valjuhääldi peale, ka meie kuulsime), et kas too mäletab, kuidas tema, s.o Harlamov Galojanile raha laenas. Pilv ütles, et mäletab küll. Olegi mure oli see, et kuna tema oli Galojanile need rahad, s.o 50 tuhhi laenuks andnud, siis prokurör Kristel Siitam-Nyiri kutsus ta välja ja küsis, miks ta Galojani eest EEL-i rahad ära maksis. Oleg poleks kunagi uskunud, et võib leida end sellisest olukorrast. Kus tema heausklikult laenab inimesele raha, kuna too on hädas, ning satub pärast seda kahtluse alla, et ka tema võib olla seotud EEL-i rahade kõrvalepanekuga, kuna maksis need tagasi.

Nii, küsimus oli siis selles, et Harlamov, nagu ta ise kinnitas, mitte ei maksnud Galojani eest EEL-ile ehk Sinijärvele rahasid ära, vaid andis talle lihtsalt laenu. Mida Galojan Olegi väitel tagasi ei maksnud. Oleg ütles, et tahtis Galojani aidata, aga Galojan vedas teda alt. Ta oli Galojani peale väga, võiks isegi öelda, et VÄGA vihane ja vandus, et teeb kõik selleks, et Galojan pokri pistetaks. Sedasi.

Anna-Maria Galojan ise on kinnitanud, et tema mingeid rahasid tagasi maksnud ei ole, EEL-ile siis. Ja et ta ei ole kunagi andnud allkirja, et maksab ka ülejäänud summa tagasi. Ehk siis valetab kas Harlamov (Harlamov või keegi teine maksis rahad ise tagasi, et Galojani süüdi lavastada, võltsides ka tema allkirja) või valetab Galojan (kuna mõtles hiljem ringi, sest ei tahtnud ülejäänud summat ära maksta). Inimesel, kes on kohtunud mõlemaga, võib olla päris raske otsustada, kuidas asjad tegelikult on, sest mõlemad mõjuvad siiralt.

Lugu on huvitav, sest lisandub pikantne nüanss: Oleg väidab, et tema ja Anna-Maria olid tõepoolest paar. Ja et just tema oli see, kes Galojani maha jättis. Anna-Maria jällegi on kinnitanud, et Harlamov on lihtsalt tema peale kade. Harlamov olevat lausa nõnda jultunud, et jälitab teda igal pool, näiteks käib tema juuksuri juures just siis, kui Anna-Maria seal on, ning laimab teda igal pool, kuidas aga saab. 

Ühelt pool kõneleb niisiis mees, kes on selgelt kõvasti haiget saanud, ja teiselt poolt naine, kellele on selgelt kõvasti haiget tehtud. Ainult et kui Oleg on saanud kolki ühelt, siis Anna-Mariale on tehtud kambakas - kogu Eesti riigi poolt. Sest olgem ausad - Anna-Maria Galojan ei ole sellist kohtlemist ära teeninud. Meile on öeldud: ega Galojan üksi varastanud, EEL-ist panid rahasid kõrvale kõik. Riivo Sinijärv, Aivar Roop, Ulrika Hurt. Aga vastutama pandi ainult Galojan. Täpselt nagu Maapanga-afääri puhul, kus rattale tõmmati vaid Malle Eenmaa.

See on ebaõiglane ja ühes õigusriigis lubamatu. Niisamuti inimese enne kohut kriminaalkurjategijaks tembeldamine.

That said, ma ei usu, et Oleg kõige kohta valetas. Ju neil Anna-Mariaga midagi oli ja mingid rahad seal ilmselt edasi-tagasi ka liikusid. Kui armulugu otsa saab, võetakse välja kõik vanad võlad. Sina jätsid mulle selle maksmata, aga sina mulle selle. Ja läheb lahti - üks suur arveteklaarimine. Olegil on ilmselt tänase päevani Galojani ema kirjutatud kirjake rahakoti vahel ja ta räägib kõigile, kes teda kuulata viitsivad, kuidas Galojan teda alt tõmbas. See on tema lugu ja tal on seks õigus.

Minu arvamus: EEL-i pakutavaid hüvesid nautisid kõik ja kui teiste suhtes krimasju ei algatata, siis tuleb lõpetada ka krimasi Galojani suhtes. Õigusemõistmine ei saa olla valikuline. Kohus peab mõistma õigust õiglaselt ja ühetaoliselt.

Kui kellelgi asja kohta rohkem inffi, andku muidugi mulle teada.

ANNA-MARIA GALOJANI KOMMENTAAR! Küsisin kommentaari ka Anna-Maria Galojanilt ja tema lükkas väited enda ja Oleg Harlamovi armusuhte kohta kategooriliselt ümber. Harlamov saab mind vaid oma märgades unenägudes, ütles Anna-Maria. Ta lisas, et usbeki päritolu Harlamovi näol on tegemist petisega, keda kahtlustatakse BNS-ilt suures koguses raha varastamisega ning et tal on mõistusega probleeme ja ta peaks arsti poole pöörduma. "Kuna pole erialalt arst, siis soovitan pöörduda vastava eriala arsti poole diagnoosi ja ravi saamiseks," ütles Anna-Maria.

24 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kah mul ka nüdü asi uurige parem välja kaua on aktiivsed homofoobid madisson ja helme koos pedereerinud pärnus.
vot sulle ausat pärnut ja õiglast jõudu.
http://www.parnupostimees.ee/?id=164792

Feodor Jefimov ütles ...

Inno! Oleg oleks pidanud sulle esmalt hea litaka molli andma. Selle eest et sa selline eit mitte mees oled ja esmalt kõik täis pasandad. Hiljem teatad et Oleg tegelt täitsa OK mees.
Munadeta mees oled! Mitte mingit põhimõttekindlust.
See kommentaar kustuta nüüd kindlast eneserahulduseks ära

Anonüümne ütles ...

http://www.reporter.ee/2009/09/18/aripaeva-rikaste-missivoistlus-tekitab-joukurites-ebamugavust/


vaadake lõpuni,kalev rebane on vist plastilise opi teinud.

Anonüümne ütles ...

tsiteerides klassikut, kes loodetavasti vara lahkub:
"Nüüd oleme paar päeva kommentaaridevabad olnud ja ütlen ausalt, et mul on jube hea tunne, on kohe palju vabam hingata. Nagu nina oleks pikka aega kinni olnud ja on nüüd uuesti lahti läinud :)."
ja veel niimoodi:
"Mõned on kirjutanud, et aga modereerige siis, lubage ainult pooldavaid kommentaare. Vat see ei ole minu meelest aus. Minu meelest on kaks ausat varianti: kas üldse mitte kommentaare või kõik kommentaarid. Minu meelest on anonüümsed kommentaarid oma aja ära elanud. Nad ei paku midagi uut, ei anna mingit lisaväärtust."

VK

Anonüümne ütles ...

see kõik on väga huvitav, aga jäi silma imelik asi - kogu aeg keegi vaenam kedagi, mingi suhtevõrgustik, mille peategelane ja kõike suurem vaenaja või vaenusubjekt ja objekt on Anna-Maria Galojan. Mis viib vägisi mõttele, et kõige suurem vaenlane Anna-Mariale on tema ise. Sama ka teie kohta - õues on ilus ilm, mis valu teil kogu aeg kedagi vaenata on

Irja ütles ...

Selle artikli, hea Feodor, kirjutasin siiski mina, Irja. Ei maksa ikka minu tekste Inno kraesse veeretada. Tõsi, mune mul pole.

Irja

Anonüümne ütles ...

MASU SULGEB VALITSUSE VEEBILEHE-AIDAKE PÄÄSTA NÕMMEVALITSUS-
http://www.nommevalitsus.org/?p=6616

lisaks piirab postimees prükkar-peaministri sõnavabadust!millal te nende nõmmevalitsejatega lood teete?mehed hääbuvad juba vaikselt.
http://www.nommevalitsus.org/?p=6612

Inno ütles ...

Oodake veel veidi.

Anonüümne ütles ...

Väga huvitav loogika. Nimelt see Galojani raha võtmise lugu. Kas ka näit. mõrvaprotsessid, mis on kohtusse saadetud, tuleks tühistada, kuna on ka selliseid mõrvu, kus mõrvar jääb tabamata. Miks siis ühtede üle kohut mõista, kui on kuskil veel mõrtsukaid, kes kohtu ette ei jõuagi. See poleks ju aus!!!!

Anonüümne ütles ...

harlamov pidi rääkima, et galojan lausa kiljub voodis ja temaga oli väga hea seksida. teised keski poisid räägivad jälle edasi ja nii see jutt tiirleb. ei imesta, kui oleg ka savisaarele rääkis, et mis ja kuidas selle galojaniga oli mürada.

Anonüümne ütles ...

Viljak pidi veel kõvemini kiljuma!
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Kas te olete kunagi seda savisaare harlamovi n2inud? Ta ju puhas ahv, endinKGB t66taja veel. Tema ja Galojan /paar, 2rge tehke nalja.
Mariale soovin k6ike paremat, need pede mehed nagu harlamov on yks s..t.
M.

Anonüümne ütles ...

see on kindla[peale savisaare tellimus, kes sai galojanilt vastu perset.
IRL on parem valik, Anna Maria, pea meeles.
IRLis on norm mehed, mitte vanad ja haiged kommud.

Anonüümne ütles ...

isver, hea nali, anna/maria galojan ja harlamov paar, noh m,ida veel.
meheke ju puhas homo, veel tudengina oli. kogu 21 keskkool seda teab ju. harlamovi eluaegne probleem on see,e t ta naistega ei suuda ei saa. noh oleks maininud, et tal suhe peeru/sepaga, siis ok, aga kauni, noore ja eduka galojaniga, andke andeks. galojanil hea soovitus, mingu arstile ja ruttu.
nali aga oli hea, thanks Irja.
Harlamovile/lootus on lollide lohutus LUUSER:)

Anonüümne ütles ...

see hoorlamov on ikka paras pervo, jube lugeda. kas ta oli purjus kui ta Irjaga kohtus? BNSi ajal tal olid ikka suured joomispeod, selline joodikust venku on ta kindllat.

Anonüümne ütles ...

tudub, et see harlam on mingi haige kukk. galojani vastus aga tasemel, vaata kuidas plika pani vana kaabaka paika.
tubli neiu.
RESPECT!

Anonüümne ütles ...

What a bullsheet you are writing about our dear and respected Anna-Maria, if you try to spoil her reputation , I will tell you, that you do this in vain , people who know her wont believe this sheet.

Mark
from London

Anonüümne ütles ...

What a bullsheet you are writing about our dear and respected Anna-Maria, if you try to spoil her reputation , I will tell you, that you do this in vain , people who know her wont believe this sheet.

Mark
from London

Anonüümne ütles ...

haelamov on koguelu olnud impotent, ta isegi lapsi ei saa.
ilusat naist veelgi v2hem.
vaene, kibestunud kommar, keslinnvalitsuse palgal.
temast on lausa kahju.
hulluarsti juurde harlamov, ja ruttu.

Anonüümne ütles ...

Galojan on kuuldavasti Kuubal. Sealsed mustad kuulaksid ta kiljumist hea meelega. Joodavad rummi täis ja läheb!

Anonüümne ütles ...

see harlamov tundub loll ja ahne mees,ei usu mingit suhet.
mes on lihtsalt poliitkaunitarilt saanud hundipassi ja parandab oma haavu.
ega see kirjutis, pole mingi mehe tegu. see on kindel.

Anonüümne ütles ...

Anonüümne ütles...
Galojan on kuuldavasti Kuubal. Sealsed mustad kuulaksid ta kiljumist hea meelega. Joodavad rummi täis ja läheb!

kolmapäev, 23. September 2009. a 22:55
________________________
Harlamov kui sa oled luuserist impotent, Galojan pole selles ju syydi.
Annal on sinust kahju, eled ei keegi.
Andre

Anonüümne ütles ...

Asi on selles, et noorena oli Oleg Harlamov mtmeid suguhaigusi, ta ei saa lapsi. Noh mehena ei funka. Sellest ka tema rohked kompleksid ja poori teise suunas. Ta vihkab edukaid inimesi. Tal ei saanud olla Anna/Maria Galojaniga suhe, kuna harlamov important. See on fakt, mida v6ib kinnitada iga arst.

Anonüümne ütles ...

jeps, saamatud mehed on eriti kurjad.
aga mis teha, kui olen nagu saavisaare abi oleg harlamov kesksoost, et mees, ega naine.
kahju temast.

Maria on eriti kaunis ja meeldiv inimene.