reede, 23. oktoober 2009

IRL Puldrele: Me paneme sul maja täis!

Asjaga kursis olevad isikud räägivad, et IRL lubas Puldrele, et panevad Puldrele kuuluva hooldekodu Rakveres täis, kui Puldre tuleb Keskerakonnast üle.

"Paneme sul maja täis," lubanud IRLi Rakvere osakonna juhid Puldrele.

Olev Puldre'l (IRL) on viimasel ajal probleem, kuna temale kuuluvad O-söögikohad on Rakveres tühjad ja raha sisse ei tule. Niisamuti on vähe kliente bowlingu-saalil, ning hooldekodu kipub tühjaks jääma. Samuti seisab tühjalt tema Aaspere hooldekodu, kuhu ta hiljuti investeeris 7 miljonit krooni, võttes laenu vähemalt miljoni krooni ulatuses.

Kulud on aga Puldrel suured, sest ta peab lisaks oma naisele üleval ka armukest, kes töötab tema juures bowlingus. Seetõttu on Puldrele ülimalt oluline, et tema hooldekodud oleks kliente täis.

Puldre hooldekodus maksab ühe vanainimese koht 8000 krooni kuus, samas kui paljudes teisetes on hind 6000 krooni kuus. Sellest summast läheb osa vanainimese palgast, ülejäänud maksab kinni linn.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Urrotürja, purjus olete või? Mis mõttes "me paneme maja täis!"? Et IRLil on mingi eakate koonduslaager kuskil metsas, kust on vajadusel võtta paarsada interneeritut valitud kohtadesse ümberpaigutamiseks?

Ning need hooldekodu kandidaadid saavad PALKA (Puldre hooldekodus maksab ühe vanainimese koht 8000 krooni kuus, samas kui paljudes teisetes on hind 6000 krooni kuus. Sellest summast läheb osa vanainimese palgast, ülejäänud maksab kinni linn.)?

Kui te isegi olete ainult "sahinate" vahendaja ega pea vajalikuks sellist väärt inffi kriitilise pilguga enne avaldamist üle vaadata, siis ärge imestage, et teie üle halastamatult ilgutakse. Kui aga oma allikaid usaldate, soovitaksin läbi lugeda raamatu "Meie mees Havannas". Mul on tunne, et nii antud juhul kui ka võsapetsile lubatud miljoni teooria taga olevad informeeritud isikud on hoopis teie blogi lugedes naerust suremas.