reede, 23. oktoober 2009

Kuum! Rakvere eri! Sots Indrek Saar puksis Andres Jaadla võimult kõrvale!

Rakvere rahvas, kes andis oma populaarsele meerile Andres Jaadlale pea 1000 häält,  on ülimalt nördinud. Nimelt on võimuahnel sotsil ja Riigikogu liikmel, näitleja Indrek Saarel, kes ka kohalikel valimistel kandideeris, õnnestunud Jaadla täielikult võimult minema puksida. Andres Jaadla, kes kogus valimistel kõige rohkem hääli, peab suu puhtaks pühkima isegi abilinnapea kohast. Ta ei saa mitte kui midagi.

See oli Saare erinõudmine ja kättemaks Jaadlale selle eest, et Jaadlal jätkus jultumust teha Saarele märkus, kui too omale Teatri remondi raha eest Viitnale uhke villa püsti pani.

Rakvere rahvas räägib, et Indrek Saar on väga võimuahne mees, kes on pikalt plaanitsenud Andres Jaadla võimult minema kupatamist, sest Jaadla oleks talle järgnevatel Riigikogu valimistel kõva konkurent.

Kohvik seda asja nii ei jäta. Meie meelest on Jaadla vahva kuju ning peaks igal juhul linnapeana jätkama. Pealegi, nagu selgus, siis ei ole kõige suuremad linna raha varastajad sugugi mitte Jaadla ja Vaserik, vaid hoopis sotsid eesotsas Indrek Saare ja Roman Kusma ning IRL eesotsas Mihkel Juhkami ja Anne Nõguga.

JAADLA LINNAPEAKS, TULD KORRUPTANTIDE PIHTA!

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

IRJA, SINU HIND ON 7 KALA JA 7 ÕLUT :D

Anonüümne ütles ...

Mh, et sulle ka keegi meele järele pole. Mõni päev tagasi käis sihuke Jaadla lappimine, et armukesed ja muidu siga.
Mina ei saa aru, kas te trükite siia purjult või pilveselt.

Anonüümne ütles ...

Palju Jaadla maksis, et viis muutus?

Anonüümne ütles ...

no kuulge, Jaadla pole seda väärt, et te tema selja taha asute.

ken taur

Irja ütles ...

Kahju tast, ta puksiti nii julmalt välja. Üks mees, kes taga rääkis, ütles, et mehel olid lausa pisarad silmas olnud, kui talle öeldi, et ta ei saagi linnapea kohta. Minul hakkas tast kahju.

Anonüümne ütles ...

Jaadlat pole põhjust küll haletseda. Miks peaks pätte haletsema? Vassiljev on igal juhul Jaadlast sada korda etem ja ausam.