reede, 23. oktoober 2009

Kuum! Rakvere linnavalitsuses valmistatakse ette hagi Inno ja Irja kohviku vastu! Ei esitata, kui lõpetame IRLi torkimise Rakveres!

Saabus teade Rakvere verivärskelt koalitsioonilt. Nimelt saab koalitsioonipartnerite esimeseks ettevõtmiseks olema seesinatse ehk Inno ja Irja kohviku kohtusse kaebamine. Põhjuseks siin kohvikus ilmunud artiklid lugupeetud rahvaesindajate ja eesotsas Mihkel Juhkami kohta. Hagi lubati kohviku vastu esitada juba enne esimest volikogu istungit.

Vot siis. Peagi saate siis näha, kuidas Rakvere tähtsad linnavolinikud eesotsas Mihkel Juhkamiga hakkavad Inno ja Irja kohvikuga kohut käima. Mihkel Juhkami ütles kohvikule eravestluses, et kui kohvik lõpetab IRLi korruptsiooni ja tema enda kriminaalasja tagamaade uurimise, siis ta saab teha nii, et hagi ei esitata.

Kuna äraostmistaktika, Juhkami pakkus Innole Teatrikohvikus raha, et Inno ta kinnimätsitud krimasjast ei kirjutaks,  ei töötanud, siis võeti kasutusele hirmutamistaktika.

Aga me jätame asja teie otsustada, head kohvikulised. Mis arvate, kas peaksime lõpetama korruptsiooni uurimise Rakveres?

35 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tore, et keegi võtab vaevaks selle ussipesa kohtusse kaebamise. Keegi peab ju teile vastu näppe andma. Inimene, kes sai ainult seitse häält peaks küll vaiksemat nooti hoidma!

Anonüümne ütles ...

makske neile, tore kui inimesed saavad kokkuleppele.

Unknown ütles ...

Kui tegelema hakkate korruptsiooni uurimisega ja ei lahmi ega laima, siis jõudu, ei pea lõpetama.

Teie senine tegevus on aga tüüpiline kallutatud ajakirjandus. Ühepoolne lahmimine ja kõige, mis ei ole Teile meeltmööda ehk teisiti, kõige mis ei ole kesiklik, sopaga üle kallamine. Kusjuures enamasti teenimatu laimuga. Selle eest võib küll teenitult hagi saada kaela.

Ma usun, et seal linnaviletsuses on ikka etemad juristid kui Irja ja kui nad arvavad, et Teie tegevus võimaldab hagi esitada, siis nad teavad, mida teevad.

Olen ka seda meelt, et laimav ja ajakirjanduseetikat eirav tegevus, millega kohati tegelete tuleb lõpetada. Kes jõuab kokku lugeda õnnetust ja muret, mida psühhohuligaan Juhan Saul Grossi tegevus ja tema tegevusele kaasa aitamine Teie poolt on põhjustanud.

Üldiselt olen aga seda meelt, et ka käesolev kirjatükk on järjekordne trikk ja Irja ning Inno suguseid egomaniakke ei peata muu, kui trellid. Elame näeme.

Anonüümne ütles ...

Võtke Mare Lust või Hullar Suviste advokaadiks ning minge Linnavalitsusele vastu.

Muide, ootan vastust, kuhu on teie blogist kadunud kunagine kolmeosaline järjejutt Hullar Suvistest. Need oli ühed parimad kirjatööd teie blogis, aga enam ei leia neid üles.

Anonüümne ütles ...

Nõus kodanik usk, lootus, armastusega...kui on tõesti korruptsioon laske käia, kahju, et olete kesikud

Anonüümne ütles ...

No way, just läks huvitavaks :)

Irja ütles ...

Tegelt võiks üldse kõigil suu kinni panna, kes võimudega nõus pole.

Irja ütles ...

Hullar Suviste lood peaks olema arhiivis ja on otsinguga leitavad.

Anonüümne ütles ...

Hagi põhjuseks siin kohvikus ilmunud artiklid lugupeetud rahvaesindajate ja eesotsas Mihkel Juhkami kohta"

Sõnavabadus justkui lubaks kõike kajastada siin meite armsal Eestimual.

Kas Herr Juhkamilt ei saaks kuidagi täpsemat põhjendatust - võib-olla on kusagil miskit valet tõe pähe kirjutet. Siis saaksite veelkord kriitilise pilguga asja üle vaadata ja eemaldada kui tõesti nii juhtunud on ja nii "tore kui inimesed kokkuleppele saavad". (Siis teavitan isiklikult ka Mart Laari - tal ka ju oma blogi, et tore mees tõesti see Juhkam - temaga saab ikka kokkuleppele).

A vot see "Mihkel Juhkami ütles kohvikule eravestluses, et kui kohvik lõpetab IRLi korruptsiooni ja tema enda kriminaalasja tagamaade uurimise, siis ta saab teha nii, et hagi ei esitata." seda minu pea ei võta mette - teemasid valivad ikka Herr ajakirjanikud ise ... Või on Juhkumil mingid erivolitused?


Tore tädi

Irja ütles ...

Juhkami arvab, et tal on Rakveres kõigi asjade kohta erivolitused.

Asi oli sedasi. Alguses, Rakvere Teatri kohviku esimesel debatil pakkus ta Innole raha. Selle eest, et Inno lõpetaks tema kinnimätsitud krimasjast kirjutamise. Inno keeldus. Ja nüüd esitab Juhkami hagi ehk võtab kasutusele hirmutamise taktika.

Nii need asjad siin meie väikses armsas Rakveres käivad!

Anonüümne ütles ...

Uurige edasi! Ma arvan, et kohvikulised aitavad ka teie kohtukulusid katta, kui teid üritatakse poliitiliste asjade uurimiselt eemale hoida.

Anonüümne ütles ...

Kui Juhkami pakkus teile raha, siis tuleks see artiklisse, mitte kommentaariumi kirjutada. Rasvaselt.

Irja ütles ...

Ma kirjutasin nüüd artiklisse ka, kohe teen rasvaseks.

Irja ütles ...

Ja - igal juhul uurime. Tänud toetuse eest. Vabastame Rakvere korruptantidest!

Anonüümne ütles ...

Kõik krdi petturid ja sulid tuleb päevavalgele tirida!

Anonüümne ütles ...

korruptsiooniuurijad - ahh, ahh, ahh, haa

Anonüümne ütles ...

Miks te siia Rakveresse üldse kolisite, kui siin miski ei meeldi ? Tallinnas oleks ju hea olnud oma armsate kesikute hoole all elada olnud. Aga ausmees Inno peab ju seal äkki oma poegadega kohtuma, kelle kasvatamisest ta teadaolevalt osa võtta ei taha. Uskumatu, et toredal Rakvere inimesel Eino Vaheril nii nõme õde on, kahju kohe temast. Peab häbi sellise jobu pärast tundma nagu allikad räägivad.

Unknown ütles ...

OK, alustage keskpettustest siis. Kuidas ikka nende propaganda rahadega on, mis saite nii 200 000 eeku. Käesolevs blogis kõigi poliitiliste vastaste laimamise ja homodeks tembeldamise eest ja ka selle sopakirjanduse näidisteose eest, mis heal juhul 20 000-ga kirjastatud sai. See ju keskkorruptsioon Tallinna maksumaksja rahadega keskpropaganda. Või Savisaare vanainimeste häälte ostmine JOKK 2000.- ga aastas jne.jne.jne. Kesk-linnalehtede üllitamine Tallinna lasteaedade ja invaliidide rahade eest jne lõpmatult.

Anonüümne ütles ...

Lisaks 19.43-le.

Et las linnapeaks saab vähem varastanud varas?

Unknown ütles ...

Eilmine andis hea mõtte, mida uurida. Kas Inno poegadele elatusraha kah maksab vai ei? Või on äkki tegu tüüpilise rongaisaga, kes ainult nokka plagistab. Uurime, uurime....

Kuna tema hea sõber ja semu Juhan Saul Gross on selline, siis ega ma ka Inno puhul ei imestaks. Ainult seda imestan, et ta erinevalt Juhanist veel Ingridil kätega kallal ei ole käinud, mine tea äkki on ja Ingrid diskreetselt vaikib, ei taha essu torkida hakkab haisema. Ma ei imestaks, kui lähenemiskeeld Ingridile Inno vastu samuti hankimisel oleks.

Anonüümne ütles ...

Krt ikka poolik jutt... Kui palju Juhkami siis raha pakkus koa?

Inno ütles ...

Seda ei saa kahjuks kommenteerida.

Irja ütles ...

Rakvere on minu kodulinn, seepärast kolisime.

Mul on Einost kahju, et ta peab Mihkel Juhkamiga ühes erakonnas olema. IRL võiks hoopis Eino Rakvere IRLi juhtima panna.

Irja ütles ...

Ingrid läks ise Innole kallale, peksis teda ja ka mõlemat poega.

Ja oma rahad sai ta juba maja jagamisel kätte, kui Inno jättis talle Tallinna Nõmme maja.

Anonüümne ütles ...

Mida ei saa kommenteerida - palju Juhkami pakkus või Ingridi-jura?

Anonüümne ütles ...

Kus nüüd tuli kodulinna eest seisja välja, endal pole au ega väärikust. Vastik on teid siin Rakvere vahel kohe vaadata, nagu kaks ludri kõnnivad ringi näod ja juuksed rasvased. Eriti loppis on see vaene Inno, hakkab vist oma uuest kuumast elust tüdinema, aga nüüd kahjuks ju kõik sillad põletatud. Ega sellist meest enam keegi tõsiselt võta ja seda Irjat pole ilmselt kunagi tõsiselt võetudki (õnneks). Rakveres on olemas muuseas psüühiliste erivajadustega inimeste päevakeskus (Tuleviku tänaval), võibolla on teil seal õigem oma päevad mööda saata. Äkki sobib Puldre hooldekodu rohkem, saate ehk 20 prosse allahindlust !

Irja ütles ...

Kas hagi on juba koostatud? Ärge nüüd soojendage seda seal.

Anonüümne ütles ...

0.22 kõnepruuk tuttav ja tundub et suhe tuleviku tn.majaga sul täitsa olemas,ära klähvi

Unknown ütles ...

_ Irja ütles...
Ingrid läks ise Innole kallale, peksis teda ja ka mõlemat poega.

Ja oma rahad sai ta juba maja jagamisel kätte, kui Inno jättis talle Tallinna Nõmme maja.

reede, 23. Oktoober 2009. a 22:38_


Küsimus IRJALE. Kas ma sain õigesti aru, et INNO poegadele elatist ei maksa ja ei kavatse seda teha, kuna peab Nõmme maja jagamist piisavaks kompensatsiooniks?

Ma pean mainime ja selgitama, et EW Perakonnaseadus asja nii ei näe. Elatis lapsele(lastele) on igakuiselt makstav toetusraha, mis makstakse last kasvatava vanema arvele. Ühisvara on ühisvara ja kokkuleppeid elatise maksmise tasaarvestuseks suurema ühisvara osa eest seadus ei luba.
Elatise mõistab kohus välja 50% hetkel kehtivast miinimumpalgas lapse kohta. On vaid üks erand, kui maksma pidav vanem on 100% invaliid või on tal uuest kooselust(abielust) sündinud laps, kes võiks elatise väljamõistmisel jääda vähem kindlustatuks. Eelkirjeldatud juhtudel vähendab kohus elatist alla miinimumi, arvesse võttes esitatud tõendeid jms.

Seega IRJA, kas sain õigesti aru, et kuna INNO ei maksa elatist ja ei kavatse seda teha, siis on teenitud ja õige tema nimetamine nokka plagistavaks RONGAISAKS!

Ootan vastust.
Kui ei soovi avalikult vastata, siis kordan oma meili teoloog@gmail.com

Lugupidamiseta

Unknown ütles ...

Kuna sain Irja vastusest inspiratsiooni, kirjutasin oma blogis elatise probleemidest pikemalt, kui huvitab, aadress on siin:http://usk-lootus-armastus.blogspot.com/2009/10/elatis-lapsele-lastele-kui-probleem.html

Anonüümne ütles ...

To Usk, lootus, armastus:

Oleme nii tublid ja püsime järgmisel korral teemas, eks?

Tore tädi

Unknown ütles ...

Teema oligi, kes patuta visaku esimene kivi. Kuna Innot Irjat vanad patukotid, siis nemad hoidku oma käed kenasti taskus.

Anonüümne ütles ...

Eks need Tähismaad varsti Talina Edgari tiiva alla koli, mõnes munitsipaal- või sotsiaalmajas nagunii mõni korter ammu nende ootel. Tartust tuli omal ajal jalga lasta, sest seal reformivõim (ärme meenutame, et tegelikult koos keskiga) ei luband lambist kohvikuuksi lahti teha. Rakvere oli ohmisarmas koht, kuni Türjad ühel päeval avastasid, et ohmisjama, valed mehed pukis. Siis pääses solgioja voolama, et mis kõik halvasti ja mis valesti. Nüüd jälle kallis kodulinnas valed mehed pukis - vaja edasi liikuda, Tallinna, ikka Tallinna!
Ehk saavad koguni Maimu-Milvi "Velloema" Loidi naabriks, kes ka sotsiaalakorteri elanik, nagu omal ajal Türjode videost välja tuli - mis siis, et Haavli Liisi ja Loidi Veltsi "sõbervanakesed" oma kinnisvara just nimetatud auväärt mammale kinkisid. Aga Tallinn ju hoolib, ja kui inimene ikka ruttu oma kingiks saadud kinnisvara mõnele "heausksele" edasi müüb, nii et pärast endal mittekuimiskit pole, siis ju tuleb talle linna poolt korter anda, eksju!

Anonüümne ütles ...

Irja ütles...

Noh, you win some, you lose some, nagu öeldakse. Tallinnas võitis jälle ülivõimsalt Kesk. Eks meiegi teed viivad nüüd sinna.

esmaspäev, 19. Oktoober 2009. a 0:28, postituse "Eino Vaher, 23 häält! Super!" kommentaaruiumis.

Nagu juba sealsamas soovitud - hoiame pöialt ja head teed.

Ning loodame, et ei tule öelda: hea mees lubajagi.

Unknown ütles ...

Ikkagi, kes teab? Kas Inno maksab poegadele elatisraha või mitte võiks teatada.