reede, 2. oktoober 2009

Minu arvamus Priit Pulleritsust (mille postitasin ka Pulleritsu suusablogisse), pluss info Pulleritsu kohta


Väljavõte Ekspressi veebist.

 Hakkame koguma infot Priit Pulleritsu kohta. Kõigepealt arvamus, mille postitasin ka Pulleritsu suusablogisse:
Pulleritsu jaoks on kogu aeg olnud tähtis, mis temast arvatakse. Kunagi aastaid tagasi pöördus ta meie kursusel ükshaaval kõigi poole ja küsis, mis temast õige arvatakse. Keegi ei osanud esiti midagi öelda, aga selline küsitlemine ise jättis temast igaühele kahtlemata teatud arvamuse.

Teiseks on õige see, et Pullerits teeb usinalt tööd, aga ei taba pointi. Suured lood ja uuriv ajakirjandus jäävad tema jaoks ületamatuks kõrguseks. Pullerits võiks jääda spordi juurde, aga nagu aru saan, ei võeta teda ka spordiringkondades tõsiselt. Sestap on ta lõpetanud Arteris, mis on muutumas Kroonikaks.

Muide, siseinfo korras, seda on Pullerits ka lahkelt eesti rahvale jaganud, võin öelda, et varem helistas Pullerits iga nädal Ingrid Tähismaale ja kiitis alati Kroonikat, eriti neid lugusid, kus oli rohkem kõmu, klatši ja poriloopimist, paljaid tüdrukuid jms. Ütles alati, et pange veel räigemalt! Eks see näita Pulleritsu tegelikku palet, mis on muidu triiksärgi ja lipsu taha maskeeritud. Tegemist on mehega, kes, piltlikult öeldes, piilub noorte tüdrukute seeliku alla.


Siis veel infot Pulleritsu kohta:
- ta abiellus pärast keskkooli lõpetamist oma keskkooliaegse vene keele õpetajaga, kes on temast 10 aastat vanem;
- ülikooli ajal oli hästi püüdlik ja usin õpilane, nö pugeja, kes käis sõjalise loengutes ka siis, kui keegi teine sinna enam ei läinud, vahtisid seal kahekesi õppejõuga tõtt;
- pärast USAs õppimas käimist 1991. aastal valdas teda tohutu USA vaimustus, mis hiljem asendus tõsise skepsisega;
- ülikooli magistritööna tõlkis ühe USA ajakirjandusõpiku;
- Favoriidi toimetamise ajal värbas sinna poolsunniviisiliselt tööle oma õpilasi ülikoolist;
- Favoriidis kurameeris oma naissoost õpilastega, räägitakse, et tal oli suhe Epp Saluveeriga (praegu Epp Petrone);
- reporteritööd tehes sõna otseses mõttes jookseb ringi mööda linna;
- surmtõsine inimene, nalja ei mõista.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See veel puuduks, et Pullerits hakkaks regulaarselt spordikülgi reostama reportaažidega kuidas ta kuskil suusatrennis oma trussikud täis higistas. Las viriseb aga naiste kallal edasi, kuidas need Eesti riiki õõnestavat, kuna eesti naistele pidavat ju hirmsasti neegriga seksida meeldima. Parem kui see könn spordiküljest eemal hoiab, spordilehekülg on üks väheseid lehekülgi mis eesti trükimeedias loetav on. Kõik muud uudised on ju viimased 70 aastat olnud selles toonis, a la pidage veel veidi vastu, eesti rahvas, kohe saabub kommunism ja siis pole tarvis üldse muretseda, et muidugi on puudusi aga kohe-kohe kõrvaldatakse ka need ära ning siis elame kõik juba päikese-poolses korteris. Mingil põhjusel kommunism ei ole sellise punnitamise pääle saabunud

Anonüümne ütles ...

10 aastat on Külli Passovsi ja Priit Pulleritsu vahe, mitte 20 aastat!
Ja seda ma küll ei usu, et neil Epp Saluveeri (Väljaotsa, Petronega) "suhet" oleks olnud, see poleks ikka üldse Pulleritsu moodi, sest olgu, mis ta on (lollilt usin ja usinalt loll), aga abikaasa kõrvalt salasuhete hoidja ta küll ei tundu. Kas sa ise ei mäleta, olid ju ka sel ajal ülikoolis, zhurnaosakonnas?... Imelik on ta küll ja ma tean inimesi, kes talle põhimõtteliselt intervjuud ei anna. Nüüd siis lisandus üks (E.Ilves). Arvan ise, et E. Ilvesele tõesti tehti selles skandaalis liiga. Iseasi, kas Pullerits sellest kunagi aru hakkab saama.
su endine osakonnakaaslane...

Anonüümne ütles ...

Pullerits - Rilleputs

Mingitel kontrollimata andmetel olevat seejuures Rille tema naise nimi (hüüdnimi?), kuigi eelneva kommentaari asjatundlikkus peaks selle väite nagu kummutama...

Anonüümne ütles ...

parim tulem mis sest kõigest välja võib tulla, oleks see Inno, kui Pullerits tuleks sinu blogisse, ütleks et sa oled üks igavene p***vest ning su m**n on nagu Jason Donovanil. Teisisõnu sel Naabrite-seebisarja lakutud karvaga iluspoisil. Temal oli see mure et ta m**n ei seisnud püsti :D

Vat see oleks gigantide heitlus. prk. Tähismaa vs. Pullerits.

Kärt Rebane ütles ...

Ei ole peaaegu millegagi nõus, mida te siin Pulleritsu kohta räägite.

Esiteks see, et talle on oluline, mida temast arvatakse. See, et õppejõud küsib tudengitelt, mida temast arvatakse? Ilmselt oli tegemist ülikoolis täiesti normaalse ja tervitatava tavaga, kus õppejõud küsib, kuidas tudengid kursusega rahul olid.

Siis see, et ta Kroonikasse helistas? Võis olla, ei tea. Ent igal ajakirjanduse valdkonnal on oma eesmärk ja kollane ajakirjandus on samuti rahvale vajalik - tsirkus leiva kõrvale, kui võib nii öelda. Ja sedagi saab teha paremini - ja paremini ei tähenda ebaeetilisemalt.

Mis puutub tema abikaasasse, siis see pole meie asi.

Oli usin õpilane - heidate seda ette või?!

USA osas on ilmselt enamik meist teinud läbi täpelt samasuguse vaimustumise ning seejärel pettumise.



Head reporteritööd tehaksegi nii, et kohtutakse inimestega isiklikult - igasugune telefoni (või veel hullem, meili teel) suhtlemine pole pooltki nii efektiivne.

Inno ütles ...

See, mis temast arvatakse, oli oluline just sellises kontekstis, ta justnimelt küsis, mis temast arvatakse ja mis jutte tema kohta räägitakse. Teda ei paistnud huvitavat mingi kursusega rahuololu.

Pullerits on seda tüüpi inimene, kel enda arvamus puudub, ja seetõttu läheb väga korda teiste arvamus, elab sisuliselt teiste elusid. Tegemist on väga ebakindla persooniga. Selline loll aga usin tüüp on väga hea tööriist selliste persoonide nagu Mart Kadastik, või minupärast ka Ingrid Tähismaa käes. Ega muidu Pullerits koos Kadastikuga Tartu vahet ei sõida. Saab kätte käsulauad ja suunised, ja siis toimetab.

Anonüümne ütles ...

Kuule Inno, ma arvan et kui sina ja Pullerits kakleksite päriselus, siis sa lööks tal morsi ninast välja ning pulleritsu ainus lootus oleks eest ära joosta oma sportlasejalgadega (sama kiiresti nagu sebastian kõu Moskva olümpial)

Väga hea Inno, tak derzat, taaskord olete ühe olulise teema Eesti rahva ette toonud. Ärge jätke seda asja nii.

Unknown ütles ...

Tuli tsirkus linna.Elevant oli ka trupis.
Puuri ees said kokku eestlane,venelane ja sakslane.
Venelane mõtles-oiblääd,kus on liha ,küll saaks palju kotlette,et peale hammustada.
Sakslane mõtles-kus on ikka lihaseid ja jõudu,küll saaks rikkaks,kui see jõud tööle rakendada.
Eestlane mõtles-huvitav,mida see elevant minust arvab?

Roheline Andres ütles ...

Pullerits jätab sellise saamatu äbariku mulje,kindlasti ei meenuta ta üht õiget machomeest...:-)))Sest üks õige mees ei kooguta ju igal sammul Ameerika ees.

Anonüümne ütles ...

ilge komme hakata inimesele asja eest teist taga kätte maksma selle eest, et ta sinu eksnaisega koos töötab.Loll pasapeeter oled.

Anonüümne ütles ...

Evelin valetas, Pulleritsal oli õigus. Vt. PM

Unknown ütles ...

Tead Inno, teinekord võib Sinu kirjatükke isegi lugeda, ära ainult seda oma eksi igale poole topi. Kuidagi lääge ja vastik on.

Anonüümne ütles ...

Priit on norm mees, miks te teda mustate?
Kas savipätsa tellimustöö?

Anonüümne ütles ...

Priit Pullerits kuulub sellisesse kategooriasse, keda võiks iseloomustada sõnapaariga KURI NOHIK.
Hoidke silmad lahti, sääraseid on meie ümber tegutsemas veel ja veel.

Anonüümne ütles ...

Pullritsu ainus põhimõte on end ja oma lugu müüa -- ükskõik,mis vahenditega. Kui tema hädaldas, et oi kui paha on, kui sind valetajaks tembeldatakse, siis ta ise käitub just nii.