reede, 2. oktoober 2009

Põnev info kunstiakadeemia haldusjuhi, reformika Kalev Sekk'i kohta



Saabus selline põnev info (koos ülaloleva fotoga) kunstiakadeemia haldusjuhi, reformika Kalev Sekk'i kohta. Kui kellelgi on asja kohta lisainfot, andke julgesti teada! Inff ise on järgmine:

Tere.

Elame Märjamaa vallas. Väike ja ilus koht, ainult et tööd ei ole ja see on arusaadav - MaSu. Meie aga püüame tööd teha/maksta makse ja sellest on meie küsimused, mis huvitavad ka meie sõpru/naabreid.
On teada, kuidas Kunstiakadeemia endine rektor maksis lõbumajas kunstiakadeemia krediitkaardiga ja nüüd on jälle "tavainimest" riivav näide.


Igal nädalavahetusel ja nädala sees on näha meie kandis Kunstiakadeemia autosid (suuremas osas mikrobussi r.nr. 471 ARI ja kaubik sama riiklike numbrite seeriast), KA  haldusjuhi reformlase Kalev Sekk`a juhtimisel.


Autodel on ilusad Kunstiakadeemia embleemid, katuseraamid, järelkärud - mees toob ehitusmaterjale oma tallu, veab sugulasi, ennast, jne. Meil,lihtsatel inimestel, on lihtsad küsimused: 

kas kunstiakadeemia maksab erisoodustusmakse riigile Kalev Sekka auto kasutamise eest isiklikel eesmärkidel; 
kui maksab siis miks seda ei tee ise Kalev Sekk; 
kui Kunstiakadeemia maksab siis miks maksumaksja raha arvelt; 
kes maksab kütust, autotranspordi amortisatsiooni, kindlustususe kinni? Kas kõik on maksumaksja kanda? Tallinnast Urevere k-ni on 100 km., seega 200 km., vähemalt 52 nädalavahetust/sõitu = 10400 km. Keskmiselt 100-le kilimetrile võtab selline mikrobuss ca.12-14 l.kütust. Kütusehind on kah
teada.


Kurjad keeled räägivad meil, et Kalevil on ka sugulane/sulane, kes elab pidevalt Teenusel, töötab iga päev K. Sekk`a talus (kat.tunnus 42703:001:0053) valvur/karjak/töölisena,  kuid on vormistatud tööle
Kunstiakadeemias?


Võibolla, need on lihtsalt kurjad keeled, võibolla ei ole kunstiakadeemias mingit MaSukest ?
Kaua võib?

Lugupidamisega,

Leeni

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Omal ajal , kui ma SORVOS veel töötasin, siis sellist nalja ei saanud olla. Käerauad klõpsatanuks kohe.
Samas tänapäeval sellisel naabrist kaevupunnile situksin kaevu.
Kuna olen nüüd ratastoolis, siis kusen lihtsalt siia koviku nurka.

Anonüümne ütles ...

Selliste nõmedate pealekaebajate pärast paljud Eesti elanikud Siberisse saadetigi.
See leeni võtku ajud istumise alt välja ja tehku midagi muud tarka peale naabrite peale kitumise.. Kohvkik hakkab küll oksemaiguliseks muutuma kui veel mõni selline soig tuleb...

türja kaher ütles ...

tra rahvas tahab tsirkust ja leiba. inni tõmba endast veel üks "käsi perses" onajutt.

Anonüümne ütles ...

Me pidasime vene ajal maal kuuris 3 siga. See 80ndate keskel. Poes ei olnud mitte midagi. Siis vedasime kooli sööklast solki ja kasvatasime sigadele kartuleid. Nojah, vanamees ostis või sai niisama mahakantud kolhoois Bellarussi. Vunksis selle töökorda ja kasutas maal. Kõi oli tore kuni naabrimehel kade meel hakkas ja SORVO kraesse saatis. Meid hoiatati aga ette. Väike koht, kõik tunnevad kõiki. Noh, siis sai sigasid metsa peidetud ja traktorit võsasse okste alla maetud. SORVO sai pika nina, aga meie pidime oma pere ettevõtluse kiiremas korras likvideerima ja sigadest ja traktorist lahti saama. Nüüd elan ligi 20 aastat USAs aga ma ei usu, et eesti inimene kui selline seal vahepeal muutunud oleks. Ei usu. Eestlane on uss.

Kuigi, kui see sepp rõvedalt varastab, siis see ei ole ilus. Ma ei tea. Kas ma ise kaebaks? Vaevalt.

Anonüümne ütles ...

toetan eelmist. uss öelda eestlase kohta on vähe, maduuss ehk parem. aga kohvikupidajad võiksid mitte sellistele sitapeadele reageerida, kes oma naabri keedaks lihaleemeks esimesel võimalusel. vene ajal kutsuti selliseid väga lihtsalt - pasapead, eh pasad. teadmata tausta jooksevad kohe paska maha panema. selline on eestlane. imege üksteise verd, see on teie vaimutoit.

Unknown ütles ...

Kuulge kodanikud, mida Te imestate. Piisab sõnast REF või IRL või Sots, kui Innot-Irjat fanaatilist edgarjüngrit pöördesse läheb. Juudaseeklid vaja välja teenida.

Anonüümne ütles ...

Ratastooli tegelane, kas ei oleks kohane käia sitale Signe Kivi kapsaaeda, läheks asja ette?

Anonüümne ütles ...

..üks (eeldatavalt Reformierakondlasest )parlamendiliige, nimega Meihar Nelk, külastas pisikeses Kagu-Eesti väikelinnas asuvat kaubanduskeskust, pani seal kosmeetikatarvete riiuli juures oma isiklikku õlakotti mitmeid deodorandipudeleid, seejärel lukustas koti ja suundus kassade juurde..nähes turvameest, kes tema poole suundus, avas M.L. koti uuesti..ja ladus deodorandipudelid kassalindile...

..eks ole Inno..reformierakondlaste käitumises puuduvad igasugused piirid..rääkimata austusest ja lugupidamisest..

Anonüümne ütles ...

22:13 - viimastel andmetel oli siiski tegemist Keskerakonna ridadesse pugenud reformierakonna luuraja, provokaatori ja muidu õõnestaja Einar Kelguga.

Anonüümne ütles ...

Riigiasutuste embleeme ja numbrimärke kandvad autod ei tohiks seista ühegi kaupluse ees!Kaebamine või mitte aga miks maksumaksja maksudest elatuv saab andale lubada seda mida ei saa maksumaksja.See on ju absurd ja varemvõihiljem see muutub.Eks vaadake Soomet või Rootsit kui sellist sigadust teeks sääl mõni ametnik oleks see tema viimane tööpäev!See ei ole meil demokraatia vaid ehtne sotsialismi jätk kus enam ei pea kartma aruandmist Moskva ees!

jevlampi ütles ...

Einoh, tõepoolest! Valged Jõud ju võivad käsutada riigi varasid nii, nagu soovivad, nad võivad isegi pidada orje, sest neil on see sünnipärane õigus! Nende peale ei tohi kaevata, nende vastu ei tõuse kapo käsi, ega hakka "kallutamata" ajakirjanduse hammas. Kes julgebki midagi piuksatada, siis selle piuksatuse surub kurku tagasi kõikvõimsa kommentaatori karm ja õiglane käsi, sest tibladele ja edgarjuugendile on vaikiv koht paraski ääres!
PS
Viimaseid uudiseid justiitsmaffialt:
Valget Jõudu võib süüdistada "omastamises", kuid mitte iialgi korruptsioonis! (džiisusfakingkraistbladisuperstar!)

Anonüümne ütles ...

Ma ei saa aru sellest väliseestlasest, kes varastamist tolereerib. Meil on juba oma vabariik muide, mitte vene aeg. Kas nii saadaksegi rikkaks? Kas teiste tagant nihverdamine on auasi? Kas pisike vargus on ok, aga rõvedalt varastamine ei ole ilus :) hkm.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Vaat mis kõik välja tuleb kui toimib NAABRIVALVE...

Anonüümne ütles ...

inno ja irja, parandage nüüd oma karmat ja andke pisut infot ka selle nuhk-koputaja kohta- kes ta on jne. tegemist on kõige ilgema pealekaebamisega, kusjuures pole isegi mitte mingit adekvaatset põhjust, mis võiks ajendada midagi sellist tegema. eks teid ja teie blogi üritavad paljud ekspluateerida. see EKA inimene, nagu mina tean, pole mingi märkimisväärne reformar ja asjapulk, vaid tavaline inimene. ja mitte midagi kahtlast selle bussi paigutises asukohas ei ole.

Anonüümne ütles ...

On toimunud räige mõrv koorepurgis...Ehk jah,see va' eestlane vahib tõesti naabrit nagu juut rebasenahka.
Moskiito