esmaspäev, 26. oktoober 2009

Siin üks pühapäevane jakobson teile, kallid kohvikulised!


4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

16:50:
see on mingi järjekordne hülge ila. Selle blogi profiil ongi kirjutada, mis kuskilt kuulda on. Pole mõtet süüdistada sõnumitoojat.

kirjutas inno

palun kommentaari: kui teie roll on kirjutada, mida kuskilt kuulda on, kas siis saab teid nimetada ajakirjanikeks? proovitud - saatsin teile ükskord ühe ilmvõimatult lolli vihje (ilme nimedeta) ja te, idikad, avaladsite. ajakirjandus või siis hääli kuulvate ja seda meilides teile saatvate inimeste postkast? turumutid on teie kõrval informatsiooni kuningannad.

Inno ütles ...

Mis inff see siis oli?

Anonüümne ütles ...

0:37. Tuttav tunne, ma olen ka läbi aja mõnikord siia blogisse erinevat "infot" ette söötnud, nii kommentaaride kui ka e-maili kaudu - ja päris lõbus on olnud.

Alustades kunagisest Kristi Vainküla juhtumist kuni Villu Parvetini välja. Reeglina läheb kenasti avaldamisele, peaasi et "info" ikka õigete inimeste kohta oleks.

Anonüümne ütles ...

Olen ka kuulnud, et inimesed lõbustavad ennast sellega, et saadavad teile väljamõeldud kõmu. Isegi halvim kollane ajakirjandus päris suvalist klatshi ei avalda, vaid mingil määral ikka kontrollib fakte. Nii et vastus anonüümsele: ei, see siin ei ole kindlasti ajakirjandus. Lihtsalt üks koht, kus saab meelt lahutada, selline tegelikkuse kõverpeegel.