laupäev, 10. oktoober 2009

Üks põnev kommentaar olukorra kohta riigis

MIlle tahaks kohe eraldi üles panna:

IRW! Loomulikult ei pääse Eesti ei devalveerimisest ega ka IMF-st! Ja vastupidist kommenteerivad, elavad lihtsalt ülepaisutatud sisemullis või siis on võimupartei valetamiskampaania palgalised kommentaatorid! Me ei ole mingi maailmanaba, enamus välisriike ei tea Eestist midagi, kui küsid, siis pakuvad mingit uut hamburgeri nime Eesti pähe! Majanduse paranemist ei saa loota enne, kui saadakse aru, et rikas riik tähendab jõukat rahvast, mitte pidevalt suurenevat töötute armeed ja töötavatele järjest suuremat maksukoormust. Meie kriis ei ole niiväga seoses maailma probleemidega, vaid meie probleem algas pronkssõdurist. Lähima 2a jooksul langeb meie majandus veelgi, algab kuritegevus ja ka organiseeritud kuritegevus. Selle kõige takistamiseks on vaja teha ainult 2 asja: välja vahetada president ja peamisnister. Üks neist on purutola ja teine ei tööta siin Eesti rahva nimel, vaid on Vene-NATO piiripunkti juhtiv ohvitser!

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ühinen artikli autoriga. eestit teavad kaugemal maailmas inimesed samapalju kui vene kroonus sellest maalapist omal ajal churakad. kui churka käest küsisid, et näita kus asub eesti maakaardil. siis churka suunas kaardikepi afganistani regiooni peale. suurem jagu inimesi maailmas teab eestit kui eritrea'd. minul on kümnest juhusest kaheksa, kus mainitakse eritread, et tean-tean eritread.. euroopas ilmselt teavad kõik, sest eestist tulevad vargad. aga euroopa ei ole kogu maailm

Anonüümne ütles ...

Ohkama võtavad sellised "põnevad kommentaarid". Näha on, et kirjutaja peksab täiega segast. Pronkssõdur süüdi, et Eestit maailmas ei tunta, IRW! Vähemalt on mingi JUNN, mida pidevalt süüdistada.

jevlampi ütles ...

Kui tšurka käest küsiti, kus asub USA, vehkis too akna poole raevukalt rusikaga.

Anonüümne ütles ...

Täiesti eluvõõras artikkel.
1.Vastupidi Venemaale Eestis ei muutu liidrite vahetamisest mitte midagi.
2.Ainuke koht Eestis kus liidrist midagi sõltub on Keskerakond.