laupäev, 28. november 2009

Kaur Hanson: mul oli kasulaps... Mind keegi kodus ei peksnud

Üks artikkel ajakirjast Pere ja Kodu, 2005, intervjuu Kaur Hansoni, värske lastekaitse liidu juhiga:

Endal sul lapsi tol ajal polnud, ilmselt su tutvusringkonnas ka mitte. Millised isiklikud seosed sul teemaga olid?
Mul oli kasulaps… Aga ma ei tähtsustaks isiklikku tausta üle ega soovi oma peret presenteerida. Mind keegi kodus ei peksnud, töökaaslastel lapsi polnud, ümberringi ju värvitud peaga reklaamipeded… No võib ka nii öelda, et turundaja leidis sobiva niši.

Inno kommentaar:
Kaur Hanson räägib kuidagi vastuolulist juttu. Kõigepealt, et tal OLI kasulaps. Kuhu see laps siis kadus?
Ja siis, et keegi teda kodus ei peksnud. Tema abikaasa Sirsli Tarve rääkis vastupidist!

Siis huvitav tsitaat Kaur Hansonilt:
Peavad olema mõlema vanema notariaalsed nõusolekud – mis tähendab seda, et näiteks kasuisal, kes tahab sõita lapsega Kanaaridele puhkama, on lõputu jama piiril!

Aga mina küsiks: aga miks peaks sõitma kasuisa oma lapsega Kanaaridele puhkama? Nüüd me muidugi teame, miks. Oi-jah.

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

PIPI PALJASTAB !

Pipi: Remniku Lastelaagri vanemkasvataja.
EILE 23:32.

Huvitav et kolleegid, sõbrad jne midagi ei näinud, märganud ja aru ei saanud. Remniku Lastelaagris tehti kõikidele kiiresti teatavaks missuguse selliga tegemist on ja mis tema majas toimub. Elas ta seal oma tumedapäise "kasupoja", ja veel ühe poisiga. Mõlemad olid umbes 10 aastased. Siis oli seal veel üks naisterahvas, tumedapäise poisi "kasuema", kes Kauriga paar ei olevat. Võimalik et tegemsit oli Sirliga - nimi ja nägu meelest läinud.
Kaur ise oli tore kui end näole andis, aga enamuse ajast veetis oma "poistebändiga".
Olen nüüd mõelnud, et kuidas ta nii kaua tegutseda sai? Meile küll tehti selgeks mis seal majas toimub - eks ilmselt tuli info lastelt endilt. Aga keegi täiskasvanutest ei teinud midagi. Või siis summutati need püüdlused. Kuna laagrijuhataja tütar oli kindlalt asjast teadlik ja teavitas ka muud personali. Kas ka lastekaitseliitu, milles Kaur ka ise miski asjapulk oli - ei tea. Lastekaitseliidu juhataja käis muidu Kauril laagris külas ka - seega võimalus teavitamiseks iseenesest oli.

http://www.ekspress.ee/forum/47021?leht=4

Anonüümne ütles ...

Tähelepanu all peab olema veel organisatsioon, mis sattus Hansoni ajal Respublica kontrolli alla.
UNICEF !
Elle Kull !

Kas ei tundu imelik , et sellise koletu skandaali ajal, ei viitsi Kulli Elle avalduski teha !
Kas ta loodab vaikimisega päästa oma nahka?

UNICEF asju ajab tegelikult Hansoniga seotud respublikaanid.


Mainigem , et Korpi Tallinna lasteturvakeskus , UNICEF jne tegutsevad kõik tiheda võrgustikuna ning Kaur Hansonil on sellega kõigega kõige lähemalt pistmist.

Anonüümne ütles ...

Hanson adopteeris tänavalapse 1993 aastal, tema on nüüd täiskasvanu

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=87428

kes teab palju ta neid lapsi hiljem veel 'adopteerinud' on asotsiaalidelt jne

Anonüümne ütles ...

Kui lugeda lisaks esimese kommile (mis copy paste Ekspressist) edasi kommentaare, siis tuleb välja nagu nii mönigi lähedane inimene, kes K.Hansoniga (töö)alaselt suhtles, teadis mehe "hobbidest". Keegi mainis ka, et mitu korda informeeriti Lastekaitse Liitu ja keegi ei /tahtnud/ uskuda. salaja taheti koguda töendeid ja jälgida tema tegemisi, Ja nüüd ÄKKI teevad köik näo, et ei teanud midagi ja suur shokk. Küllap see kehtib ka Elle Kulli kohta.
Mulle tundub, et K.Hanson läks mugavaks, talle tundus, et ei jää vahete, küll partei mätsib asja kinni jne. Teda ei karista keegi, sest kuidas saab nii körgel ja olulisel kohal lastekaitsjat keegi karistada. Päris karm case.
Ja need pildid, eriti see laps keel suust väljas. Ma lihtsalt ei saa aru, kuidas saab sellise pildi peale erutuda. Selles möttes on internet hea, et jälg jääb maha.

Anonüümne ütles ...

elle kull ka ju respublikaan

Anonüümne ütles ...

case ongi karm, sest lastevanemate liidu asja mässiti.

Mina oleks oodanud valitsuse asemel Norman Aasa kinnitamisega peaprokuröriks eile...
Aga võimalik , et Aas teadis mis oli tulemas - OLID TA JU ÜKS NENDEST RESPUBLIKAANIDEST ning ta kiirustas koha saamisega, et skandaal seda segada ei saaks.

Anonüümne ütles ...

elle kull on täiesti võimetu tädi . ta ei saa mingit asja ajada. talle meeldib seal eesotsas tilpneda.
pole ime siis, et ASJU TULID AJAMA PEDOFIILID !

Kulli mutt aga vaikib. ei võta vastutust.

Anonüümne ütles ...

Seaduse järgi on selle selli küljeluu küll seaduslikult puhas neiu. aga see ei keela meil teda ometi süüdi mõista---moraalses mõttes on ta ikka süüdi...
Aga see selleks--Elle Kulli taolised tüübid on UNESGO kattevarjus ju olnud täiesti süüdimatu käitumisega---esimesena peaks töö kaotama selle tondi vanemad kolleegid, kes omavad ju ka mingil määral moraalset vastutust?
Vanemate all ma mõtlen subordinaalselt tema ülemusi , mitte ei pea vanust silmas.
Ja kui naine JOKK süsteemis lähisugulasena tõesti kohtu alla ei lähe, siis pedagoogi kohast tuleks see naine küll ilma jätta!
Kas keegi sooviks oma lastele sellist tüüpi õpetajaks---ei usu!!!
Andres

Anonüümne ütles ...

Lastevanemate Liit oli hoopis, ärge vassige.

Anonüümne ütles ...

Tea, kas Kulli Ella pedofiiliaga seotud on, tema rohkem selline esinduskuju, kes ise oma laste kasvatamisega hakkama ei saanud. Käisid teised koos abikaasaga õhtud läbi mööda pidulikke esitlusi, omad lapsed kodus tegid, mida hing ihkas. Karl Gregory oli veel gümnaasiumi lõpus nagu Tarzan, selline südamilik, aga täiesti harimata noormees, kellest kooliharidus üle pea käis.

Anonüümne ütles ...

Kust see tuli, et 1995. aastal hakkasid sa tegema kampaaniat “Ära löö last”?

Tollal töötasin reklaamibüroos, ja kõik need aastad oli mul küsimus, mis kuradi pärast ma selle jamaga tegelen! Võtad ja määrid inimestele pähe mingit sodi, millest sul endal on sügavalt ükskõik. Samal ajal saab reklaami vahendeid kasutada millegi hea jaoks. Nii tuligi mõte teha sotsiaalreklaami. Ma isegi ei mäleta, miks just see teema. Et lapsed, see oli selge – lapsed mind huvitavad, vanainimesed mitte .

Anonüümne ütles ...

Meesterahva huvi võõraste laste pärast südant valutada on vägagi kahtlane. Ma saan aru kui tegeletakse ja hoolitsetakse oma lapse eest, aru saadav. Aga kui hirmsasti teiste laste pärast südant valutatakse ... arusaamatu. Krt kõik need lastekaitsjad ja eestseisjad jms heategijad tuleks põhjalikult läbi kammida.