laupäev, 28. november 2009

Kaur Hansonil ka Orkutis konto: Karu Loom


Väljavõte Orkuti veebist.

Kus ta siis kirjutab, et tal on laps kogu aeg kodus, armastab lemmiklooma (tal oli vist kass), elab koos lapsega ja et sõbrad külastavad tihti.

Siis sõpru on välja toodud 8:

Kes on siis: Veiko Lukmann (Mart Laari erasekretär), Rauno Veri (lausa Hansoni fänn, Riigikogu IRLi fraktsiooni nõunik), Andreas Kaju (kaitseminister Jaak Aaviksoo nõunik), Alari Rammo (Res Publica endine meedianõunik, mittetulundusühingute ja sihtasutuste liidu kommunikatsioonijuht), Siim Männik (Res Publica endine meedianõunik, regionaalminister Siim Kiisleri nõunik), Ott Lumi (äsja Riigikogust ootamatult taandunud IRLi liige, Hansoni lähedane sõber, lastevanemate liidu liige), Marko Boreal (kodanikunimi Marko Lepik, endine IRLi kommunikatsioonijuht), Jaanus Lillenberg (Postimehe arendus-turundusjuht).

Minu meelest peaks ka sõbrad suu lahti tegema ja rääkima. Kõik on teada-tuntud tegelased, PR-geeniused. Miks nad kõik vait on?! Kas ise ka seotud asjaga? Miks Ott Lumi nii järsku Riigikogust lahkus?

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

miks pole naist mainitud? ..äkki see ei elanudki enam seal

Anonüümne ütles ...

Nii et ring tõmbub koomale...

Anonüümne ütles ...

Nu jah, ju need see poistebänd ongi. Ja Ott Lumi ei tea mitte midagi ning söber edasi...pool aastat ei suhtle jne...kes seda usub küll... see Karu Loom nimi ongi salaparool nendel omavahel, kus suhelda ja järgmist "eventi" kokku leppida.

Anonüümne ütles ...

Seda minagi.
Et keegi oleks midagi kahetsenud.
Või seletanud.
Ei midagi sellist. Laste vägistamine see oleks nagu igapäevane tegevus, mida Laaril pole vaja kommenteerida. Mäletate pedofiilia skandaale Belgias ja mujal. Poliitikud võtsid vastutuse. Lastekaitseorganisatsoonid võtsid vastutuse.
Aga meie kristlikel demokraatidel pohui.

Anonüümne ütles ...

No mis need Kristlikud Demokraadid siia puutuvad - nad pole ju võimu juureski? kuidas nad seda vastutust saavad võtta?

Anonüümne ütles ...

Marko Boreal on varjunimi. Peaks vist olema Marko Lepik

Anonüümne ütles ...

kristlik demokraat on Laar.

Anonüümne ütles ...

Nüüd sai selgeks, miks Ott Lumi poliitikast välja astus