esmaspäev, 30. november 2009

Kuhu jõudsid Jaanus Raidali asjad?


Väljavõte Kroonika veebist.

Jaanus Raidali kohta on teada järgmist:


Jaanus Raidal tundub jah huvitav kuju, lugu aastast 2002:
http://vana.www.postimees.ee/index.html?number=919&op=lugu&id=67994

"Juulis kirjutas Eesti Ekspress, kuidas kahe teismelise noormehe vanemad politseisse Raidali peale kaebuse esitasid. Nõuti, et politsei selgitaks, miks poliitik noori poisse öösiti enda juurde jooma kutsub."

Ei ole ka nagu normaalne käitumine, vöi mis...noored poisid, alkohool...muud tegevused öösiti...ju tal on teine lähenemine, et äkki poisid ei mäleta kui juua täis jne...

Mõni päev enne presidendivalimisi sai Kroonika toimetus anonüümse telefonikõne — Jaanus Raidali vastu olevat esitatud süüdistus 15aastase noormehe ahistamises."

http://www.kroonika.ee/index.php?id=2595

Kuidagi palju vihjeid selle mehega seoses. Suurde poliitikasse pole ta siiani murdnud. Külitab Otepääl ja nüüd hiljuti valiti vallakogu esimeheks. Samm edasi...

Merike Ojasson oli temaga 8 kuud abielus, mehele viskas ette sadismi ja rumalust.

http://arhiiv2.postimees.ee:8080/leht/97/10/18e/elu.htm#neljas

Ja nüüd on nagu pikk paus, midagi ei ole kuulda...millega mees peale töö veel tegeleb?

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ah et arvate et raidal on nigu gary glitter?

Anonüümne ütles ...

Tänases Reporteris jõi Aivo Pärnaga viina Otepääl, mingi punt vene ärimehi oli kohal tutvumas kohaliku eluga.

Anonüümne ütles ...

Jaanus Raidal põgenes end Eestis reedetuna tundes Šotimaale kristlikku kommuuni ning kaalus koguni päriseks sinna jäämist.
Joel Steinfeldt põgenes ka Itaaliasse...irw
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Alustaks sellest,et loen seda literatuurset kraami siin kohvikus enam-vähem igapäev .Siis vast võin väita et olen mingil määral kursis mis teemadena Tsai-hanaas regulaarselt läbi jooksevad.
Ok, eks need kohvikuseinad kuulevad paljut siin ,see loogiline.
Kuid hetkel riigi ulatuses alustatud nõiajaht ehk kampaania pervodele ,kas see ei lähe kohviku poolt nats liiale?
Meil riigis on olemas politsei ja prokuratuur ,kes tegelevad seaduserikkumiste uurimise ja muu sinna juurde kuuluva toimetamisega.Kas veidi üheülbaline ei ole see siinne neti tasandil läbiviidud "mahukas" kohviku uurimus ,mis mõne süütu ja asjasse puutumatu kodaniku elu olu sootuks purustavad ja seda kindlasti aastakümneteks.
Kusagil peaks olema piir meie vaimsete ettevõtmiste ja analyysivate toimetuste jaoks,eriti ,mis seotud hinnangute ja otsuste langetamise puhul teiste kaaskodanike aadressil. Selline kollektiivne netimäng a_la "lokaalne inkvisitsioon" ,see võib kaasa tuua ka ränki eksimusi ja mööda laskmisi.


Kas vahel ei tasuks enne selliste avalike kampaaniate alustamist veidi mõelda ja rahulikult analüüsida.Kuivõrd ise oleme kompetentsed ja erudeeritud antud valdkonnas?

Tundub et kogu kohvik on kukkunud transiseisundisse ,põnevuses leida mõni uus pedofiil vöi pervo.
Vanas Roomas oli kasutusel taktika: kui massid hakkasid huvi tundma poliitika vastu ,pakuti koheselt uue teemana neile uusi ja jälgimaid lõbustusi.
Kas see ei pane mõtlema ,millega kohvik nii entusiastlikult kaasa läeb? Alustas seda kampaaniat politsei ja prokuratuur.
Nöukogude okupatsiooni ajal toimusid samuti kampaaniad ,kus sugulased andsid lausa enda pere liikmeid vöimudele yles seoses poliitliste perverssustega.
Muidugi antud hetkel tegu seksuaalse valdkonnaga ,kuid kas ei peaks allutama end isiklikule kontrollile esmalt .Selliseid asju peaksid uurima eelköige end vaimselt ,emotsionaalselt valitsev seltskond ,mitte kohviku literatuurne ,elamuste vajaduse järgi janunev mass.
Kollektiivis peitub jõud.seda tarkust teavd ka hetkel võimul olevad vanad kommunistid.
Mõistan et olen üksik hõikaja "emotsionaalsete arvamuste kõrbes" ja kuna kohvik on lausa sõgedaks läinud ajujahile asudes ,siis leian et normaalsus otsuste langetamisel peaks olema garanteeritud igas situatsioonis.
Leian et esindan veidi erinevat seisukohta ja lähenemist sellele nõiajahile ehk klapperjahile ,mis käima pandud.
Mõistan, et kollektiiv ehk kari asub koheselt ründama opositsionääre,kuid eelistan mõistust ja ratsionaalsust ,infantiilsele ,sõgedale ekstaasile.
See siin pole põnev luuremäng vaid siin pannakse inimestele konkreetseid silte külge ja kes vastutab et iga siin vastuvõetud otsus vöi seisukoht on objektiivne ja õiglane ?

Anonüümne ütles ...

Kas kohvik enam piltide ja vihjete eest raha ei paku nagu vanasti?
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Omalgi näpud põhjas ju, Edgaril pole ka uusi "raamatuid" vaja...

Anonüümne ütles ...

eks raidali asjad jõudsid sinna samasse, kuhu mitme teisegi mehe asjad, nagu soomlased ütlevad 'jäljet johtavat sylttytehtaalle'. voib ainult aimata mis põhjusel.

Anonüümne ütles ...

ära hakkab juba tüütama. pange kogu eesti elanikeregister siia üles ja saate oma pedofiilijahi-rahulduse kätte ühe korraga. te tundute koos oma nakside-trakside kirjasaatjatega haigemad ja õelamad kui kõik maailma pedofiilid kokku!

Inno ütles ...

Küsida ju ikka võib.

Anonüümne ütles ...

Olen 0:30 kommenteerijaga nõus.
Jätaks selle asja võimude arutada ja ärme tekita olukorda, kus varsti peaks igat meest hakkama vaatama kui potsensiaalselt pedofiili.

Anonüümne ütles ...

küsida, küsida...
aga üritage ometi aru saada, et maailm ei koosne ainult teiesugustest weirdo'dest, kes iga küsimise peale meelsasti ka kõik oma häbemekarvad ja tupeseened jne. rõõmsalt maailmale paljastavad. austage ometi pisutki normaalsete (ja sageli süütute) inimeste privaatsusvajadust.

Anonüümne ütles ...

Pole 0:30 kommenteerijaga nõus.

Ühinen kellegi kommenteerijaga eelmiste postituste juures:

/Pedofiilide maffia tundub olema nii võimast, et naljalt kedagi kinni ei panda ja veel vähem kiirustatakse nende tegemisi läbipaistvaks tegema./

Millised võimalused olid lõpuks sellel leedu mehel oma tütre kaitsel? Lõpuks pidi ainult tagajärgedega tegelema - ja ikka ei näinud lõpuks muud väljapääsu kui pedod (kõrgel ametipostil olevad!) maha lasta.

Eelistan ennetavaid teadmisi ja infot. (nägin ka selle leedu tüdruku intervjuud enne kui see youtubest maha võeti) Jahmatav. Seda oleme kõik kuulnud et ärge laske lastel onudelt kommi võtta jne - see ei mõju.

Tahan teha kõik endast oleneva oma laste kaitseks. Seda enam. et arvan -olen elus kokkupuutunud ka ühe Steinfeldi poolt ahistatud tänaseks ammugi täisikka jõudnud mehega ja oskan alles nüüd tagantjärele asju õigesse valgusesse asetada. Aga teades ka selle inimese isikliku elu käekäiku tänaseks - arvan - et see kõik kinnitab kahtlusi.

Ma ei soovi et minu lastest keegi selliseks kasvab, ne dai boh!