esmaspäev, 30. november 2009

Palun infot pedofiilide Andrus Normet'i ja Tiit Noorkõiv'u kohta

Kas kellelgi on valitsuses ja välisministeeriumis kõrgetel kohtadel töötanud pedofiili Andrus Normet'i ja kaitseministeerimis töötanud Tiit Noorkõiv'u pilti. Või teavad lähemalt nende karistuse kohta.

15 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Välisministeeriumi poliitika planeerimise osakonna analüüsibüroo direktor Andrus Normet. Peterburi ülikooli filosoofiateaduskonnas magistrikraadi kaitsnud Normet on alates 1992. aastast töötanud erinevatel ametikohtadel välisministeeriumis. Aastatel 2000-2002 oli Normet Eesti alaline esindaja keemiarelvade keelustamise organisatsiooni juures Haagis ning töötas nõuniku ja asjurina Eesti saatkonnas Madalmaades. Aastatel 1993-1996 töötas Normet Eesti saatkonnas Taanis ja Islandil.
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

The Ambassadors of Estonia to the Netherlands were Clyde Kull (1992-1996) and Jüri Luik (1997-1999) residing in Brussels. From 1999-2002, Estonia was represented by Chargé d'Affaires Tõnis Idarand and Andrus Normet and from 2002-2006 by Ambassador Priit Pallum residing in The Hague. Since 30 August 2006, Ambassador Gita Kalmet represents Estonia in the Netherlands.

Anonüümne ütles ...

Tiit Noorkõiv(KM kaitsepoliitika osakond, julgeolekupoliitika büroo vanemkonsultant)Seal ka pilt...
http://www2.ekspress.ee/2009/09/23/varia/45239-estonia-relvaveo-uurimiskomisjoni-lahtisalastatud-protokollid-nr1-10
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Normeti Peterburi stoori oleks pidanud valvsaks tegema iga normaalse inimese.

Peterburi KGB oli kurikuulus värbamistega seksisantaaži abil. Eeskätt tegeldi soomlastega.

Anonüümne ütles ...

http://et.netlog.com/tiit_noorkoiv

Anonüümne ütles ...

Pane nüüd hästi tähele Inno, kes on pildil!

Andrus Normet ja Andrus Tikk !
Tule taevas appi , seenelised on seotud ja see on vennaskond !

http://static1.nagi.ee/i/p/59/97/023159976090c4_l.jpg/1

see album ,klikka siis läheb suuremaks

http://nagi.ee/photos/pikker9/sets/11093/?wrong_session_id=1&SESSID=b3edb664912be71cee8d4419d3db613d

Anonüümne ütles ...

Peterbur..KGB..Saatkonnad..Estonia hukk..Kõhe hakkab..Irjod tõmmake tagasi, see on liiga suur tykk..
Simm2

Anonüümne ütles ...

http://nagi.ee/photos/pikker9/2315997/?wrong_session_id=1&SESSID=ef031e2fa7c9af0c72be97618b580b01

Anonüümne ütles ...

Hans H. Luik Normetist.

Hans H. Luik: Nüüd, kui olen ausalt ära rääkinud, kuidas meediat ähvardusteksära kasutatakse, räägin ka ausalt sellest, kuidas meedia ise mõnikordsanktsiooniga ähvardab. Toon esile vabariigi peaministri välisnõunikuAndrus Normeti juhtumi. Põhja politseiprefektuuri alaealiste väärkohtle-mise töörühm uuris Normetit seoses pedofiiliakahtlusega. Hoolimata ins-tinktiivsest võltsimiskahtlusest, mis pärast Läti endise peaministri Skelepedofiiliaskandaali selliste juhtumite üle valitseb, otsustasid Eesti Eks-pressi toimetajad materjali avaldada. Kaalutlus oli selline, et avaldaminetooks Eesti riigile vähem kahju kui teema mahavaikimine. Ei ole ju tarvis,et mõnel naaberriigil oleks avalikustamise ähvardus käepärast isiku vastu,kes valdab kõiki Eesti Vabariigi välispoliitika operatiivteadmisi.Tekst ilmus. Andrus Normet saatis toimetusele tähitud kirja, kus taei nõudnud toimetuselt vabanduse palumist ega seletuse avaldamist, vaid
200.000 krooni.Peatoimetaja pakkus vastu asja arutamist Avaliku Sõna Nõukogus.(Mille esimees peatoimetaja juhtumisi on.) Härra Normet loobus pretensioonidest. Tõenäoliselt lõppeb tema süüasi vaikse kohtuliku kokkulep-pega avalikkusest eemal, kuna arvatav kannatanu on väga noor, alla 14aastane noormees.

http://www.varul.ee/files/doc/varul.pdf

Anonüümne ütles ...

http://static.epl.ee/pildid/2006/normal/55835.jpg

Anonüümne ütles ...

pole ise näinud, aga kuuldavasti olid noorkõivu ja margus kolga arvutites leitud pildid pigem ikka värske liha kui lapsed.
toona oli selline aeg, kui Läänes just algasnõiajaht ja kogu meedia oli pedofiiliajuttu täis. eks sai isegi korra vaadatud, et millega tegu. usun, et kolga ja noorkõiv on normaalsed inimesed, ehk veidi liiga ülemakstud ja alakoormatd. teadsin neid juba ülikooli ajal. ei olnud pervod.

nii et võta noorkõivu jutt tagasi, ära pane korralikku heterot samasse ritta süüdimõistetud pervertidega. ega normetiga.

olen vanaaegse haridusega inimene ja pean pedofiiliks ikka vaid neid, kes eelistavad lapselikke kehasid naiselikele. samas pean ka pederaste pervodeks. ja homosid pederastideks (kõik homod eelistavad noort liha).

Inno ütles ...

5:59
Kas Kolga arvutitest leiti ka mingeid pilte?
Ja ma teadsin ka Hansoni kooliajast. Ei olnud pervo.

2:04:
sel pildil on Allar Tankler ja Juhan Parts

1:43:
seal on küll aimatav tikk, aga normeti nägu on lipu taga peidus. sellest pole suuremat abi kahjuks.

Anonüümne ütles ...

5:59 ütleb -

Porno vahtimine oli toona KaMin soojal kohal istuvate inimeste meelishobi. Mõńedel ametnikel EI OLNUD arvuti porri täis, aga jah, kuuldavasti Kolgal oli ja Noorkõivul oli. Igasugust. See, et Kolga oma emale tõlke sokutamise eest kinga sai, see oli lihtsalt hetk, mil karikas täis sai. Tore inimene ja puha, aga tööd ei teinud... no ei huvitanud see töö.

ja kui porr on tööst huvitavam, siis võiks hakata uut tööd otsima.

TÜ Üliõpilasesinduse arvuti oli ka toona porri täis, sh lasteporri. Ei tea, kas Marko Lepik siis juba oli üliõpilaspoliitik, igatahes see paks koljat oli küll, kes busse kangutas.

Aga, kui sa Hansonis pervot ära ei tundnud, ei tähenda, et teistel parem antenn pole. Ja muidugi, päris noores eas pole kalduvused välja kujunenud veel.

Kui aga täisjõus LASTETA mees hakkab lastekaitsesse trügima, siis näitab see, et hormoonidega on midagi paigast ära.

Endal on koguni mitu last, aga näe kanade sekka ei trügi, mida on mul Katrin Saksa sugusega rääkida? Mida on Saksal minu lapsele rääkida? Mida Saks on teinud pedodest kubisevas vabariigis?
Seda huvitab ainult asja väline külg, et oleks amet visiitkaardil.

Kaitsen oma lapsi oma jõududega.

Made In Estonia ütles ...

AN ei ole pedofiil, vaid talle tehti ära, sest vihastas oma kompromissitusega mõnda inimest. Ta kandideeris ka meie kaudu mitmele töökohale, kuhu tuli esitada väljavõte karistusregistrist, seepärast tean. Mingit süüdimõistmist pole toimunud.

Anonüümne ütles ...

Normeti case oli küll väga kahtlane. Minu teada ei jõudnud see kohus mitte kuhugi välja.