laupäev, 28. november 2009

Pildid Tõnu Seene'st


Rakvere 1. keskkooli (Rakvere gümnaasium) 1966. aasta lend, üleval punase ringi sees Tõnu Seene.

Vaat mis kõik välja tuleb: Irja ema on Tõnu Seene klassiõde. Ema rääkis, et Seene oli koolis olnud korralik õpilane, klassis oli ainult 3 poissi. Tüdrukute vastu Seene koolis huvi ei ilmutanud.

Pärast keskkooli läks Seene kõrgkooli, ilmselt siis Pedasse, kust edasi suunati 7. keskkooli inglise keele õpetajaks ja õppeala juhatajaks inglise keele alal. Võimalik, et oma rolli mängis 7. keskkooli pikaajalise õppeala juhataja Aili Saukase vend Ago Herbst, samuti kuuldavasti pedofiilsete kalduvustega mees.

Siin mõned väljavõtted klassipiltidelt:




12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

järelikult irjat kasutati ka noorelt ära? irja kuulub ka pedovõrku?

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

See on õige jah,et annate hävitava löögi pedede pihta.Võiksite leida ka võimalusi kuis neid terveks ravida.

Kuid ikkagi mulle tundub,et see pedehävitus propaganda on samasugune värk mis toimus siis kui toimusid ärastamised.Pööbli tähelepanu tõmmati ärastamistelt korteriskandaalile...Praegu sama lugu,käib ju kõva buum tuulikute ja muude taastuvenergia liikide kasutusele võtu osas...aga meedia paneb pööblile persse pseudo probleemidega...

Kõikse olulisem on,et
Eesti riigivõimud toetavad programmi TASUTA ELEKTER IGALE EESTLASELE:
Ajaleht: 2010 kasvab taastuvenergiatoetus miljardi kroonini. BNS, 12.10.09

TALLINN, 12. oktoober, BNS - Postimees kirjutab, et aastal 2010. jagab riik majandusministeeriumi prognoosi kohaselt taastuvenergiatoetust ligi miljardi krooni ulatuses.

Võrreldes selle aastaga kasvab toetuse hulk ligikaudu poole võrra.

Eesti Energia Narva elektrijaamad saavad 2010. aastal hakkpuidupõletamise toetust ligi 250 miljonit krooni, märgib ajaleht. Eesti Energia Aulepa tuulepargi toetusraha on järgmisel aastal 84 miljonit krooni.

Postimees lisab, et kuue aasta pärast võivad riigi elektritootmise toetused olla ligi kolm miljardit krooni aastas.

Riigikogu heakskiitu ootava seaduseelnõu järgi hakkab Narva Elektrijaamad uute põlevkivikatelde valmimisel saama nende eest toetust 1,2 miljardit krooni aastas 20 aasta vältel.

Taastuvenergiatoetust saavad muuhulgas uued tuulikud, hüdrojaamad ja koostootmisjaamad.

Tallinna toimetus, +372 610 8824, majandus@bns.ee

Baltic News Service

Rutakem kirjutama avaldusi selleks,et muretseda katusetuulikuid(Rooftop wind turbines),päikesepaneele,maasoojus energia ekspluatatsiooni seadmeid,loidete energia ekspluatatsiooni seadmmeid,biosoojus ekspluatatsiooni seadmeid jpms. taastuvenergia seadmeid-saate tasuta elektri omast käest...
Mil elekter on tasuta käes siis saab panna käima elektrisõidukid ja tehnika poolmuidu s.o. säästate kütuse arvelt.

Indrek ütles ...

Aga las pedofiil olla pedofiil kui ta kellelegi ette ei jää. Kõige suuremad süüdlased on siin üldse ohvrite, ehk pilastatud laste vanemad/järelvaatajad. Kus olid nende silmad ja miks ei teinud nad kõsssugi kui mingi Kaur viis nende lapse Kanaaridele? Konkreetsed vanemad ei hoolinud oma lapse käekäigu eest ja olgu see beile siis õppetunniks. Pedofiil on ise ohver ja laste vanemad pidid ise teadma, mis/kus nende oma lastega toimub.

Anonüümne ütles ...

Aga see ongi siis selline taunitav ja loomulik ahelreaktsioon või??
Pedo ahistab sind, vaeseke ta ju ohver, sest lapsena ahistati ju tedagi...kasvad suureks, ahistad ise, sest ju ka sind ahistati jne jnejne...asjade loomulik käik!

Ok, selline sallivus või siis loomulik ükskõiksus võiks ju aset leida kuskil Pedeühiskonnas, kus poleksi alternatiivi ja see oleks ainuke vägivallatu eksisteeerimise vorm.

ühesõnaga 21:43- sa oled valel teel, kõik me oleme inimesed ja ehk mõnel meist on olnud ka raske lapsepõlv, kuid see ei ole eetiliseks õigustuseks mitte ühelegi teole.

Indrek ütles ...

@ ano: Põhirõhk minu teesil oli ikka see, et lapsevanemad peavad oma lastel silma peal hoidma.

Inno ütles ...

Koolis on vanemal väga raske lapsel silma peal hoida. Ühiskond eeldab tänapäeval, et lapsed on väga palju kodust väljas. Ja sellega on nad väga haavatavad.

Anonüümne ütles ...

Jah, kuid alati jääb pikas sissekandes kõlama just viimane lause, mis siis eeldaks kogu kirjapandud staffi lühikokuvõtet ja mõtet! flexor pol....

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

"et lapsed on väga palju kodust väljas. Ja sellega on nad väga haavatavad"
Jah,nii ta on...eriti perverssne on see Hollywoodi poolt manatav maailm...lapsed vaatavad haigeid filme ja mängivad haigeid virtuaalmänge...mingid perverdid kujundavad meie lastest perverte...
Vanemad pingutagu kui palju tahes aga ikkagi solgitakse ära nende laste elu...
Peab ära keelama televisioonis perverssete filmide näitamise ja haigete virtuaalmängude müügi.
Demokraatia pole midagi väärt kui lastakse areneda perverssustel ja vaimuhaigustel...Näiteks horrorid on vaimuhaigete looming...sellisel viisil vaimuhaiguste levitamine mädandab ühiskonna elu...
Horrorite autorid on perverdid ehk vaimuhaiged...Miks lastakse telekas vaimuhaigete nurisünnitisi? Telekas lastakse ilmuda väärakate perversseid sünnitisi kuna need kes seda otsustavad on idioodid...
Ja nõnda ongi need kes telekas asju otsustavad on idioodid...

Ja nõnda ongi need kes telekas asju otsustavad on idioodid...

Ja nõnda ongi need kes telekas asju otsustavad on idioodid...

Anonüümne ütles ...

Kasutades Inno loogikat: Irja ema oli Seene klassiõde, seega miski seal klassis mõjutas lapsi, seega Irja ema on ka kindlasti pedofiil, mille tõttu on ta mõjutanud oma last ka olema pedofiil. Ja edasi, kuna Inno elab Irjaga, siis ta kindlasti teab ja vajab ja aitab kaasa!
Ükskõik , mis küsimuses, teie süüdistused on alati just sellised.gotesc

Anonüümne ütles ...

Ma ütleks, et see kuulus 7 keskkool asub tallinnas, tallinn jälle eestis. kas kõik eestlased on pedofiilid?

Anonüümne ütles ...

Tuleb välja,et jah, venelased on seda juba ammu öelnud, selle suhtes on nendel üsna arenenud intuitsioon, ainult eestlased ise on kindlalt veendunud oma korrektsuses ja kodanikukuulekuses.
MIda kuulekam, seda perverssem.

Anonüümne ütles ...

Inno vöiks meelde tuletada, et ta ka ise 7.KK öpiline olnud....