esmaspäev, 30. november 2009

Veel üks pedofiiliasüüdistusega mees: Armen Andranikyan


Väljavõte Delfi veebist.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

ohoo jälle üks püha mees

Anonüümne ütles ...

Lõpuks jääb süüdi Kalev Spa...
Hansul läks ka seal kehvasti, varastati riided ära ju kunagi...
Siis oli veel mingi tulekahju jne.
iluspoiss

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Üks pedofiil olevat olnud eelmine või on praegune Läti peaminister...
Kesse teab kas niidid viivad Lätist
ka Eestisse...

Anonüümne ütles ...

See mees EI OLE pedofiil, süüdistus fabritseeritud - vahe kas või selles, et Hansoni puhul on kõik tõendatud, ja karistus tuleb, tahaks loota, selle mehe vääriline. Armeni puhul on kõik keerulisem. Karistus vaid selles, et ei tohi oma tavapärast kirikutööd teha, seega pandi kirik kinni preestri puudumise tõttu. Arvan, et tegemist on mingi kaikaveoga kiriku ümber, asub ju teine magusal kohal, pisikesel krundil keset linna Stockmanni kõrval, suurte pilvelõhkujate vahel.

Inno ütles ...

Nii et väike poiss mõtles välja jutu selle kirikumehe kohta, et Stockmanni krunti endale saada?

Anonüümne ütles ...

see eelnev kinnisvara-joig kuulub küll ulme valda. mis tolku oleks sellest krundist, kui sellel asub endine jaani seegi kirik, mis on muinsuskaitse alune objekt? mingit arendust seal tegema ei saa isegi siis hakata kui kirjanikuhärrat parbust tunned või mutli ämmaga reisil käid.(ma vähemasti loodan, et eesti riigis pole asjad veel nii põhja käinud) pealegi vaevalt et pervost papi pärast see "kinnisvara" omanikku vahetab ning kirik ise jääb armeenia kogudusele. niisiis kinnisvara ei puutu siin vähimalgi moel asjasse ja ainus küsimus on kas kirikhärrat huvitavad alaealiste poiste genitaalid või mitte. ja see jäägu kohtu otsustada

Anonüümne ütles ...

Uvitav-uvitav mis põhjusel on Tähismaade suu kinni väidetava pedofiili ja intsesti-isa Hannes Haavli koha pealt? Vahepeal muud jutt polnudki, aga nüüd kui oleks eriti soodne hetk asja meenutada, valitseb eetris vaikus. Tundub, et struktuurides on kallutatud jõud... Ammu pole ka meenutatud Haavlite suguvõsa kaunimat õiekest Liisi ja Juhan Saulgrossi vabaduse nimel ei toimu dzotileviskumisi. Mis toimub, Tähismaad, kuidas siis vanade sõprade suhtes sihuke ükskõiksus?

Inno ütles ...

Oi-jah, see teema ununes vahepeal üldse ära.