teisipäev, 15. detsember 2009

Ansip, Paet ja Lang - riigireeturid?!


 Väljavõte Delfi veebist.

Kas tõesti riigi juhid on riigireeturid? Uskumatu, eksole!

Igal juhul on Reform oma pasamasina kommentaariumides võimsa hooga tööle rakendanud. Miks? Ju siis on midagi karta.

On selge, et kuni reeturid on riigitüüri juures, ei hakka neid keegi vastutusele võtma. Ses mõttes rapsib Pihl muidugi tühja. Aga kui nad kohast ilma jäävad, siis küll. Mis sunnib neid oma võimust veelgi kramplikumalt kinni hoidma. Asi võib minna väga koledaks, ma mõtlen sellest kullakallist võimust kinni hoidmine. Tahaks loota, et mitte nii koledaks nagu kunagi Pätsu ajal.

Üks nüanss veel. Nagu viimase aja sündmused näitavad, siis võid sa siin Eestis oma hääle kähedaks karjuda, sind ei kuula keegi, nagu juhtus Kaur Hansoni või Herman Simmi puhul. Nende kummagi puhul olid lausa avaldused tehtud politseile, aga need naerdi välja. Aga kui välismaalt, vot kui välismaalt tuleb signaal, siis võetakse kõigis asutustes kohe valvel-seisangusse ja krabatakse kahtlusalune viivitamatult kinni ning pannakse kiirkorras pikkadeks aastateks istuma. Nii et Jüri Pihl, mitte Kaposse ei tule kaebust kirjutada, vaid Europoli, näiteks.

P.S. Kas keegi teab, milles see reetmine seisnes, kas see Markovi viisakeelu-asi? 

12 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nad reetsid riiki sellega, et ei kasutanud tasuta elektrit! :)

Unknown ütles ...

Inno, vaata reporteri videot sellel teemal.

Anonüümne ütles ...

aga kaevaku muposse

Anonüümne ütles ...

Tsiteerin:

Kahar lisas, et kuna avaldusest ei nähtunud ühtki asjaolu, mis oleks viidanud riigireetmise tunnustele, siis puudus kriminaalmenetluse alus ning kaitsepolitseiamet jättis kriminaalmenetluse alustamata. Mittealustamise otsusega nõustus ka riigiprokuratuur.


Ühesõnaga, kui Urrotürjale ei meeldi, et kutse uurija juurde pole piisavalt põhjalik-põhjendatud, tuleb käed taeva poole, silmad pahupidi mööda Rakvere tammikut hõljuda ja paatosega ümiseda "üks ajajärk on ümber saanud" ning ajada jalule kõi poliitprostidest tuttavad.

Ning kui Pihl lihtsalt kirjutab kellelegi, et "Ligi, Lang ja Ansip on sead, pange vangi", on see enam kui piisavalt argumenteeritud Urrotürja jaoks või? Ehk on asi ikka sellele munapiiksule, mida Edgar Jürist välja pigistab, truualamlikus kaasavidistamises?

P.S. Kas Pihl on oma kollase vesti juba kätte saanud?

Anonüümne ütles ...

Eelmisele: õpi lugema lohh ! Kui sina juba paljalt sõna RE kuulmisest ereka saad ei tähenda see seda, et sama juhtub ka teistega.

Härra Jüri Pihl edastas tõepoolest kaitsepolitseiametile 2. detsembril 2009 avalduse, milles palus alustada kriminaalmenetlust härra Andrus Ansipi, Urmas Paeti ja Rein Langi suhtes karistusseadustiku paragrahv 232 (riigireetmine-toim.) tunnustel

Üldiselt ma isegi mõistan hijutiste sündmuste valguses, miks Paeti nimi Ligi asemel on. ULA käest küsiks, mida enamat on Savisaar teinud, kui antud kolmik ?

Anonüümne ütles ...

Igale ülbajale näidatakse lõpuks koht kätte, oota-oota, sina oled järgmine.

Anonüümne ütles ...

sina jah 23.19

Anonüümne ütles ...

Loodame, et Inno ja Irja suhtes algatatakse peatselt kriminaalasi sotsiaalse vaenu õhutamise tunnustel. Muuseas sa Irja teed häbi TÜ juurateaduskonnale.

Anonüümne ütles ...

Hüsteeriline moron 23:37-23:41, kas sinu planeedil piisabki kriminaalmenetluse alustamiseks järgmisest:

Avaldus.

Palun alustada X suhtes kriminaalmenetlust § Y tunnustel.

Lugupidamisega,
Z

?
Kusine planeet siis sul, tuleb öelda.

Anonüümne ütles ...

ajalehte juttu järgi oli Pihl see , kes lekitas riigisaladuse lehtedele. Pihl tassiti sellega seoses ka kapo ülekuulmisele. Pihl pistis karjuma "kuidas te julgete" ning kirjutas avalduse, et Ansip, Paet ja Lang on riigreeturid.

Meenutame:
a) Jüri Pihl oli Herman Simmi sõber ja kaitsja. Tema abiga sokutati Simm kõrgetele kohtadele ning ilmselt tema abiga säästeti Heete Simmi reetmissüüdistustest.
b) Jüri Pihl oli see mees, kes mängis imelike mänge siseministrina seoses nende viisakeeldudega. Kõige pealt nõudis ta , et Naši liider Jakemenko võetakse viisakeelu alt välja, kuigi välisministeerium oli selle vastu. Seejärel täiesti ootamatult nõudis ta viisakeeldu Markovile, kuigi välisministeerium oli vastu. Nimelt oli Markov Euroopa Nõukogu Parlamentaarse Assamblee liige ning mingi Eesti keeld ei omanud mingit mõju - Markov sõitnuks niikuinii Euroopas edasi. Nii ka läks. Eesti pani Pihli nõudmisel keeldu peale, aga Markov jätkas mööda Euroopat sõitmist. Tagajärg diplomaatiline skandaal Brüsseli ja Tallinna vahel.


Seega küsimus - keda teenib Pihl. Kas ikka Eesti riiki?
Meenutan - välisajakirjandus väidab, Eestis on ka Simm-2, kelle identiteeti pole avalikustatud.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Rein Lang ju pani toime kuriteo mis on kvalifitseeritav reetmise kuriteona ja seepärast
Rein Lang on õigustühine ehk kehtetu
,ning seetõttu tal ei ole õigust jätkata oma ametikohal ega mistahes riigivõimu esindaval
ametikohal:
http://www.postimees.ee/?id=170938

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

22:43-le
Jah sul on õigus sest:
Narva elektrijaamades raisatakse aastas 10 miljardi väärtuses põlevkivi-Marek Strandberg: Kuidas Eesti taas rikkaks saab? http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/article.php?id=26888553&l=fpOpinion

Kui need KAKSSADA MILJARDIT EESTI KROONI oleks kulutatud taastuvenergia
kastuselvõtu seadmetesse siis oleks meil kõigil tasuta elekter olnud juba ammu...
Reeturid ja kurjategijad on need Eesti õigusorganite esindajad kes pole võtnud vastutusele Eesti Energia juhtkonda ja Eesti majandusministeeriumi ametnikke kes on vastutavad põlevkivi raiskamise eest.