esmaspäev, 28. detsember 2009

Eraisikud päästavad Reformi


Väljavõte Postimehe veebist.

Viimasel ajal torkab üha enam silma, et Reformi tähtsad asjapulgad poevad eraisiku selja taha. Sarnaselt parteijuht Andrus Ansipiga, kes samuti, 1988. aastal, tähtsa partei-aparatšikuna, tegutses oma rahva peale koerte ässitamise juures ... eraisikuna. Tunnistajaks on tema ämm.

Nüüd, kui lahvatas Äripäeva ajakirjanike uurimisel skandaal ettevõtete rahade kantimisest Reformi liikmete Robert Antropovi ja Jaanus Rahumägi valimiskampaaniasse, siis selgus üleöö, et tegemist oli eraisikute kampaaniatega, millel pole erakonnaga mitte kui mingit pistmist.

Ja nüüd taas, nagu võib Postimehest lugeda, avalikustas Lang riigisaladusega kaitstud teabe eraisikuna. Ja ongi JOKK.

Herman Simm oleks pidanud samuti ütlema, et jagas teavet eraisikuna, siis oleks vastutusest pääsenud. Samuti võiks öelda Ivo Parbus, et võttis kinkekaardi vastu eraisikuna. Ning kõik muud tähtsad ametnikud ka, teile edaspidiseks teadmiseks, kui teid milleski süüdistatakse, siis öelge, et te tegite kõik eraisikuna, ja teiega ei juhtu mitte midagi.

8 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

On ka teine võimalus ennast päästa...
Ehe näide delfi.ee lehelt http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/article.php?id=25877447
kus Reformierakonda kuuluv artikli autor Veiko Rämmel on läinud palju lollikindlamat teed, lugege artikli kommentaare ja veenduge ise.

Anonüümne ütles ...

Nuuskuritele nuuskimiseks. Siin arutletakse ühe mtü, kes on võimeline rentima tohutut reklaampinda, tegevuse läbipaistvusest ja kahtlustest. Nuuskimisel tundus, et seal läbi käiv naisisiku persoon võib olla reformi liige. http://naistekas.delfi.ee/foorum/read.php?f=24&i=338133&t=338133

Inno ütles ...

Rämmel paistab Refi hoopis seestpoolt õõnestavat viimasel ajal.

Inno ütles ...

Monica Sikk on endine Kroonika ajakirjanik. Paistis täitsa tore inimene. Võibolla Ingrid käsutas ta Reformi astuma? Ta on astunud Reformi 2000. aastal, sel ajal hakkas Peebik korraldama koolitusi Ajakirjade Kirjastuse töötajatele. Peebik ehk Peep Vain on teada-tuntud Reformi müügiagent.

Anonüümne ütles ...

Kas uus skandaal on lahvatamas?
Reformierakonna "sundparteistatud" liige ähvardab minna erakonna vastu kohtusse...
https://www.blogger.com/comment.g?blogID=1770068182488734938&postID=5448424977385004127

Anonüümne ütles ...

Rahvas, kas ongi elu nii karmiks muutunud, et allkirja ei tohi enam kusagile panna, sest enne kui sa jõuad pastaka käest panna oled juba mõne erakonna "püünises" ? :(
Ja nagu eelpool kõneleja jutust võib järeldada, katsu sa siis sealt pääseda, päevast mil allkirja andsid, näiteks koerte varjupaiga toetuseks, võib saada sinu elu halvim päev?

Vabandage, kui mu küsimused rumalad olid.

Anonüümne ütles ...

Mis sa, petis, arvad, et keegi usub ka sind või?

Unknown ütles ...

Kas ka teised eraisikud, kelle kohta on esitatud kuriteokaebus, saavad ministeeriumi kodulehekülge kasutada oma isikliku infotahvlina?