neljapäev, 3. detsember 2009

Ettevaatust: Sirli Tarve võib olla naispedofiil


Sirli Leena Tarve, väljavõte Äripäeva fotopangast.

Veebisaidil mental-health-matters.com välja toodud pedofiili portreest võib välja lugeda, et naispedofiilid tegutsevad enamasti partnerluses meespedofiiliga. Mistõttu on alust arvata, et ka Sirli Tarve, kes paljudele mõistatuslikult aastakümneid oma mehe tegevust varjas, võib olla ise naispedofiil. Kes siis tegutses koostöös Kaur Hanson'iga, ja nende abielu oli vaid fassaad.

Siin veel üks kirjeldus selle kohta, kuidas Kaur "Karu" Hanson ja Sirli "Siil" Tarve pressisid Res Publica saadikult Reet Roos'ilt raha välja, ja asjasse oli segatud isegi Evelin Ilves:
2004. aasta suvel ei meeldinud Res Publica fraktsiooni liikmele Reet Roosile EAS ametniku Sirli Tarve käitumine, millele järgnes Karulooma naise vallandamine EAS-ist
Kirjavahetus poliitikuga viis vallandamiseni (http://www.arileht.ee/artikkel/277881)

Seepeale asusid tegutsema Evelin Ilves ja Karuloom.

28. septembril 2004 kirjutas Äripäev artiklis "Lahkumistorm EASis" (http://www.aripaev.ee/2712/uud_uudidx_271201.html?e=mc2&print=1&leht_id=2712 ): Reklaamijuht Sirli Leena Tarve, kes Evelin Int-Lamboti teada oli EASi meeskonda väga oodatud, vallandati. “Ma olevat jaganud konfidentsiaalset infot,” sõnab Tarve oma vallandamise põhjenduseks.

Ilvese ja Karulooma sekkumise tulemusena oli asi 27. oktoobril 2004 arutlusel töövaidluskomisjonis, kus leiti, et töölepingu lõpetamine oli ebaseaduslik ja Sirli Tarve kasuks mõisteti välja hüvitis.

AGA MITTE AINULT. Karuloom pressis Reet Roosilt välja ka otsese "valuraha", mida kajastati mitmel pool ajakirjanduses. Peakirja all "Riigikogu liige Reet Roos kohtus valijatega öösel" kirjutab Postimees (http://www.postimees.ee/271104/esileht/siseuudised/151144.php):

Roos on käinud ka teleesinemise ning PR-koolitusel firmas Stiimul. Kaheksatunnine teleesinemise treening maksis 10.384 krooni, millest pool palub Roos hüvitada. PR koolitus maksis 4484 krooni.

OÜ Stiimul juhatuse liige on Res Publica strateegianõunik Kaur Hanson, teine juhatuse liige aga Hansoni abikaasa, Res Publica tegevsekretär Sirli Leena Tarve. OÜ Stiimul oli ka Res Publica eurokampaania «Murrame läbi» autor.

Reet Roos ei leidnud kahe päeva jooksul aega ajalehe küsimustele vastamiseks.

28 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vat siis, kas ka kampaania "Murrame läbi" on inspireeritud kakamängudest?

Kaur Hanson sai lapsena juba kogemuse, et "tagumik ei ole tema oma"?

Artiklis "Kassi piinamine on vanemate probleem" kirjutas KAUR HANSON kampaania «Ära löö last» juhina tavalise pere lapse kohta sõnasõnalt, et "tema tagumik ei ole ta enda omand. Miks peakski ta siis teistesse elusolenditesse teisiti suhtuma?"

http://arhiiv2.postimees.ee:8080/leht/97/01/17/arvamus.htm#kiri4

Anonüümne ütles ...

No ja kui Karuloomal olid juba 1990-ndatel käivitatud kampaaniad "kõikenägeva karu silmad" ja muu säärane, siis üks kampaania näib paljastavat perekonna kollektiivset väärastust, vahest osales Sirli Tarve ka zoofiilsetes unistustes ja mängudes. Pean silmas 2000. aasta järjekordset Karu-kampaaniat, kus jõuliselt osales ka Sirli Tarve.

Veebruaris 2000 juhtus, et Tarbijakaitseamet otsustas peatada inimestes pahameelt tekitanud Eesti Ekspressi karu kõri lõikamise reklaami, tehes Eesti Ekspressile ja reklaamibüroole Zoom ettekirjutise peatada EE reklaami näitamine televisioonis.

Ajaleht võib täita tarbijakaitse ettekirjutist ja reklaami näitamise lõpetada, esitada tarbijakaitseametile vastulause või nõuda õigust kohtu kaudu.

“Sellisel kujul karu lõikamist pole telerist sünnis vaadata,” ütles tarbijakaitseameti jurist Urmas Ehasoo. “See reklaam on kõlvatu ja vastuolus heade tavade ja kommetega.” Ehasoo sõnul on reklaami kohta nii telefoni kui ka kirja teel nördimust avaldanud kümmekond inimest.

“Meid ei häiri reklaami ärakeelamine, sest kampaania oligi juba läbi,” ütles reklaamibüroo Zoom direktor Sirli Tarve. Rahaliselt ei kaota selle tõttu ei ajaleht ega reklaamibüroo.

Tarve sõnul pakub tarbijakaitseamet teenust reklaam enne selle ilmumist üle vaadata, kuid karulõikumise reklaami puhul polnud ei reklaamibüroo ega tellija sellest huvitatud.

Lastepsühholoog Ivika Põldsepp peab karureklaami jõhkraks. “Massikommunikatsioon on suur eeskuju,” on Põldsepp Sõnumilehele öelnud. “Mida madalama arengutasemega ja nooremad on lapsed, seda otsesemalt nad nähtut võtavad.”

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=70978

Anonüümne ütles ...

EÜS probleem (varasem artikkel) on peidus eestlaste alkoholikultuses.

viinaaurused ajud ei toimi enam tavainimese loogika järgi.

ja noh Kivirähk...
ükski teine rahvas sellist "kirjandust" tootvat olendit kirjanikuks ei peaks.

põhiteemad: sitt, kaka, ära panemine, vingumine, lollitamine.

dekadents, võiks öelda... aga dekadents sisaldab elemendi kunsti, tema loomingus seda kunstilist poolt ei esine.

muidugi, purjus peaga tundub igasugune kivirähu üllitis loetav, intelligentne ja kunstiline.
kaine peaga kahjuks mitte.

probleem on selles, et Eesti rahva purjus pool surub pidevalt sellele kainele vähemusele oma väärastunud maailma peale.

Anonüümne ütles ...

JÄLLE TIMO TARVE !


Narkoreidid koolides pahandavad lapsevanemaid
Uudise algallikas: Postimees Online
04.02.2005 09:52


Vältimaks koolinoorte langemist narkootikumide küüsi korraldab politsei koolides reide ja tutvustusüritusi, pälvides nii osa vanemate meelepaha, kirjutab Eesti Päevaleht.


Ida- ja Lääne-Virumaal käib politsei narkokoertega kvartalis vähemalt korra läbi kõik maakonna koolid.

Ida-Virumaal on koerte kooli viimine tekitanud osas vanemates nii tugevat vastuseisu, et nad esitasid selle peale kaebuse. Ida prefektuuri pressiesindaja Kristina Kostina sõnul on vanemad öelnud, et reide pole vaja teha, sest kool pole koht, kus võiks narkootikume olla.

«Mõned vanemad arvavad, et nende lapsed on piisavalt korralikud ning et see isegi rikub laste psüühikat, kui neile kogu aeg narkootikumidest räägitakse,» ütles Kostina.

Lastevanemate liidule pole seni keegi sel teemal kaevanud ning seepärast pole liidu peasekretäri Kaur Hansoni sõnul üldist seisukohta välja kujundatud.

«Minu isiklik seisukoht on, et narkootikumide levikuga tuleb võidelda, ning ma ei näe probleemi selles, kui narkokoer uurib klassiruumi või koolikotti,» ütles Hanson.

Laste nuuskimine võib tema sõnul aga problemaatiliseks osutuda. «Mõni laps võib koeri paaniliselt karta, mõnel on koera-allergia, mõni on lihtsalt kassi-tüüpi inimene ega talu koeri,» lausus Hanson.

«Mina isiklikult ei kiidaks heaks, kui elukas hakkaks lihtsalt profülaktika mõttes minu last nuuskima. Iseasi, kui on põhjendatud kahtlus.»

Juhtivinspektor Ly Kallas tõdes, et vanemad võivad muutuda ärevaks, kui koer viiakse kooli, sest see laseb arvata, et koolis on narkootikume. Siiski pole tema sõnul lastevanematel põhjust karta.

«Kui koer ka nuusutab, siis tuleb veel tõendada, kas narkootikume oli,» ütles Kallas. «Kui koer ka lõhna võtab, siis see pole veel rikkumine – võib-olla olid joped näiteks garderoobis kõrvuti ja sealt jäi lõhn külge.»

Põhja prefektuuri pressiesindaja Timo Tarve sõnul on kool avalik koht ning politsei võib seal õiguskorra tagamiseks operatsioone korraldada.

Jaanuari lõpus Tallinna reaalkoolis narkoennetusest rääkinud politseinikud avastasid, et narkokoer kahtlustas mitmel vanema klassi õpilasel narkootikume.

Kahtlustatud laste kohta uurimist ei algatatud, aga igaks juhuks küsiti nime ja elukohta, et järgmisel vahelejäämisel saaks arvestada sedagi infot.

Anonüümne ütles ...

Kas Sirli Tarve ja Timo Tarve on sugulased?

Anonüümne ütles ...

Urrotürja, Führeril läheb järjest halvemaks!

Kus on nõutud ülistavad artiklid?

Staap.

Anonüümne ütles ...

Hanson oli kas ülihea tulevikunägija või heitis lihtsalt küünilist nalja, nagu ta oma karu-kampaaniatega tegi? Elukas on ju pedofiil Jaanus Rohumets!

Hanson: «Mina isiklikult ei kiidaks heaks, kui elukas hakkaks lihtsalt profülaktika mõttes minu last nuuskima. Iseasi, kui on põhjendatud kahtlus.»

jevlampi ütles ...

Elukas, E-lucas, E-Lukas (ehk siis e-haridusminister)

Anonüümne ütles ...

Lapsporno orkuti moodi: http://bit.ly/7XoBBm

Anonüümne ütles ...

Need respuublika noored äraostmatud olid algusest peale võõristust tekitavad kui mingid kummalised tulnukad.
Kõik klantsitud,enesekindlad ja julmad ülbikud.
Praeguseks on erilist võigast ülbust ilmutanud Reinsalu,kes pole millekski pidanud eesmärgi saavutamisel seaduste väänamist kuni põhiseaduseni välja.
Ka Ken-Martti Vaher meenutab külmkaledat hitlerjugendit.
Kui see võimule pääseks nende samade "pedofiilidest" musketäridega,kellega respuublika võimule sai,siis oleks 3 reich kindel.

Anonüümne ütles ...

Üks huvitav tagasiside Ken-Marti Vaheri kohta, Kanadast: Ken-Marti Vaher ähvardas inimesel kirvega pea lõhki lüüa

Anonüümne ütles ...

Ken-Marti Vaher kihutas 134 km tunnis

Anonüümne ütles ...

Pange üles küsitlus: kes on siinavaldatud pedofiilidest kõige jubedam vms. Las lugejad hääletavad.

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja peaksid oma kuulsuse rahaks tegema. Eesti mastaabis on neil hea shanss saada kohalikuks Perez Hilitoniks, v6i nagu TMZ.com, Smoking Gun, Huffington Post v6i Drudge Report.

Mina soovitaks neil trykkida T-s2rgid ja v2rgid, et veelgi arendada oma brandi. V6ibolla v6tta kampa keegi v2ga agressiivne reporter ja tekitada veelgi suuremat kammajaad kui nad seda seni teinud on. Teha oma raadioshow midagi Howard Stern oma taolist. Sensatsioon myyb.

Edu.

Anonüümne ütles ...

Miks Krista Lensin ainult pededega suhtleb? Nüüd siis Zenja Fokin...
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

liis haavelit ahistas tema ise...liis haavel ahistab vanainimesi.......niimoodi siis inno?

Anonüümne ütles ...

liis haavelit ahistas tema ISA...liis haavel ahistab vanainimesi.......niimoodi siis inno?

Anonüümne ütles ...

liis haavelit ahistas tema isA...liis haavel ahistab vanainimesi.......niimoodi siis inno?

Anonüümne ütles ...

Kui sinul oleks sellealane huvi, võiksid sa prostituudina töötada?
Irja: Ma arvan, et võiksin küll.

http://paber.ekspress.ee/viewdoc/52EE296C84B49670C2257115005AA103

iluspoiss

Anonüümne ütles ...

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=357570

Anonüümne ütles ...

isiklikult ei usu et Tarve nüüd just pedofiil on. Väga paljud naised on valmis oma armastatud mehe heaks tegema kõik, sh oma meeste kuritegusid varjama, voi lausa kaasa aitama, sh vägistamised, isegi mõrvad jne On see nüüd suur armastus v on asjal mingi teine põhjus, mine võtta kinni.
100% välistada seda siiski ei saa, et Tarve osales teadlikult kuritegudes, näit üritas ohverid ome mehele ette sööta, naisterahvas ja õpetaja ju tekitab üldjuhul lastes ja nende vanemates usaldust.

Anonüümne ütles ...

Pedodele kaigast! Tak derzat, Inno!

Anonüümne ütles ...

Oi jeerum,taas minu vaist ei petnud.
Hakka või selgeltnägijaks või lihtsalt inimhingede spetsialistiks.
Nimelt see,mida sain teada Kennu poisust.
Vastik,vastik,vastik.
Tema liikluseeskirjade räigeid rikkumisi teadsin,aga et temas pesitsebki saatan,mida mina nägin kogu tema olekus,nii näojoontes kui igas tema väljaütlemistes st.esinemistes teleekraanil,mida kinnitab tema Kanada sugulane või keegi lähi tuttav,seda on vaja levitada.
Ei ole saladus ka tema korterite mahhinatsioonid ja tema seotus soome sadistist mõrtsukaga,kes kasutas tema korterit.
Ja selline sala sadist,kes kureerib ise justiitsia kõrgeid sfääre,selle külge ei julge keegi puutuda.
Keskerakond ja Savisaar on neil hambus põhiliselt.
Jube,millises riigis pean elama.
Pedofiilide,pederastide ja üldse kuritegeliku eliit-mafioosses riigis.

Anonüümne ütles ...

Siin kommentaar tänasest Delfist pedo-prokuröri alt:
"piret, 03.12.2009 22:57
Mis te siin emotsioonide ajel möllate, Lea Pähkel on 1 õige inmene nende pervertiega seal võitlemiseks, selle naise ees olen ma nõus mütsi maha võtma, parem tunnustage inimest hea töö eest, vaadake palju on pr Pähkel koos politseiga tööd teinud, et neid perverte kätte saada.........., mida siin mögiseda, Igaüks meist peaks andma märku, kui näeksime, et lastega selliseid asju tehakse, aga siis kui vaja on, et keegi räägiks, ollakse suud vett täis. Kui siin peaks mõni lastekaitstööga tegelev spetsialist käima, siis palun öelge rahvale, et sellelt Hansoni mutilt on vanemaõigused ära võetud, see naine lihtsalt ei tohi EMA olla

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Ets kae mille peale kommentaatoritel lähevad häälepaelad lahti!!???
Pole ammu näinud siin nõnda palju ja pikki kommentaare:))) Kommentaatorid ootasid pikisilmi sügist mil hakatakse jälle jutustama pedofiilidest...ja nüüd nad rõõmsasti kommenteerivad sest nad vajavad pedofiiliat:)))

Anonüümne ütles ...

Selle pervoloomaaia kõrval tunduvad juba homodki sama tavakohased kui valgenahalised protestantlikud heteropaarid (maja, auto, kaks last)
Ja kommentaatoreid toovad sellised teemad kõvasti juurde muidugi. Ikka on erutavam teema kui näiteks Kopenhaageni lepingud, mis annab riikidele tulevikus maksustada nn kliimasoojenemise sildi all peaaegu kõik, ka peer, mida tagant välja lased...

Anonüümne ütles ...

to:23:28
Mõnel pole vaja ajusid pesta,mõnel on endal pesumasin peas!Küll siga pori leiab!
Moskiito

Seda et ütles ...

Sama loll oleks arvata et kõik Hansonid on omavahel sugulased ja pedofiilid.
ja näiteks Hedvig Hanson on pedofiil kes kasutas ära lastebändi The Hanson Brothers kõiki liikmeid...?

Ja Hedvig Hansoni TRIO on lasteporno ja orgiate organisatsioon...?

Veel tuntud Hansoneid: Vello Hanson,