reede, 4. detsember 2009

Kus hundist räägid...


Väljavõte ERRi veebist.

Kaur Hansoni lähedane sõber Ken-Marti Vaher räägib vajadusest hakata pedofiile kastreerima. Kas see on patukahetsus? Või katse pedofiile päästa?

Ken-Marti Vaheri kohta on teada, et ta on homoseksuaalsete kalduvustega. Võimalik, et ka tema osales Kaur Hansoni korraldatud pedo-orgiatel.

Vaheri kohta on varem kirjutatud seoses tema rullonkliku liikluskultuuriga ning et ta ähvardas inimesel kirvega pea lõhki lüüa. Lisaks üüris ta korterit laibatükeldajale.

Mis aga kastreerimisse puutub, siis ei võta see ära pedofiilide seksuaalseid eelistusi. Kas keegi oskab öelda, miks pedofiilid seda kastreerimist endale niiväga manguvad? Kas selleks, et kergemalt pääseda?

14 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kasteerimine vähendab sugutungi miinimumini, ehsk isis inimene muutub ükskõikseks igasuguse seksuaalse tegevuse suhtes. usas praktsieeritakse seda aastaid (ja edukalt).

Anonüümne ütles ...

Esimesena kastreerime igaks juhuks seltsimees Vaheri, kui poistebändi aktiivse liikme, seega ka sexuaalselt aktiivne.

Anonüümne ütles ...

Pigem on asi selles, et kui saab hakata rakendama pedofiilide karistamist kavatsuse alusel, siis saab hakata ka n.ö. mõtteroima eest keemiliselt kastreerima.

Anonüümne ütles ...

Mille alusel sa hindad inimest homoseksuaaliks? välimuse? Samahästi võiks öelda, et sa ise oled siberi mõrtsuka moodi- vanasti avaldati selliseid pilusilmseid paistes näoga vendade pilte pealkirjaga "tüübiline mõrtsukas ja sunnitööline"

Anonüümne ütles ...

nõustun 12:31ega

Anonüümne ütles ...

vaadake Ken-Marti kehakeelt !

see on kõnekas!

Kas ta tõesti kardab midagi?

Anonüümne ütles ...

Kastreerimine teeb suguvõimetuks, siis lisaks manustatakse vägisi kemikaale, mis peaksid libiido 0 viima. Teatavasti kui riist niisama otsast ära lõigata, siis sugutung jääb endiselt alles ja ega perverdid siis aint riistaga vägista, ei hakka siin asju rääkima, aga võite ise ette kujutada...

Inno ütles ...

Mis see "peaksid" siin tähendab?

Kastreerimine tähendab munade mahavõtmist, seda tehti näiteks araabiamaades eunuhhidega, kes ülikute naisi rahuldasid ilma ohuta järglasi saada. Või teisipidi: ülikute naistele lasti meestest ligi vaid eunuhhe.

Minu teada kastreerimine ei kaota, vaid vähendab sugutungi. Ehk vähendab füüsilise kontakti ohtu. Samas võimaldab edukalt jätkata kõikvõimaliku pildimaterjali, porno jms asjadega tegelemist.

Anonüümne ütles ...

inno, uuri asja täpsemalt, enne, kui oma teadmatusega laiama tuled. pedofiile kastreeritakse keemiliselt, mis viib sugutundi miinimumini või pärsi nulli.

jevlampi ütles ...

Eks see ole jälle üks ravimifirmade sissetulek. Ma ei usu, et keemiline kastreerimine on vaid ühekordne, pigem on tegemist millegi xanaxilaadsega, muudkui võta, haigekassa maksab, mida rohkem, seda parem ravimitootjale. Aga ken on vana rebane-efektiivselt on tuli enda ja irli pealt ära juhitud.

Anonüümne ütles ...

Vene sõjaväes pandi kisselli sisse broomi, see vähendas ka sugutungi.
Ja meremehed vanasti jõid rummi selleks et nii väga pikkadel merereisidel ei kõvataks!
Ilma naljata.
iluspoiss

Anonüümne ütles ...

Ärgem ikka nüüd pangem homoseksuaale ja pedofiile ühte patta. Kui eeldada, et kõik homod on ka pedofiilid, siis võiks ju ka eeldada, et kõik mehed üldse on pedofiilid. Ärme nüüd hakka, eks ole.

Anonüümne ütles ...

homo ja pedofiil on ikka erinevad asjad, tehke see erinevus endale selgeks. Ja keemiline kastreerimine ei võta ära ohtu, mõtted, unistused ja eelistused jääva dja võivad eskaleeruda selleks et kui vägistajal ei tõuse siis ta vägistab oma ohvri teiste objektidega. Ameerikas kukkus keemiline kastreerimine täiega läbi.Oodati rohkemat, et lõpuks ometi võimalus, kuidas ohjata seksuaalkurjategijaid, kuid nagu selgus võttis ta õra sugutungi ja riist ei tõusnud kuid mõtted, tahtmised ja ideed väljendusid selles et nad hakkasid muul moel ellu viima oma jõledusi. Muidugi kindlasti osadel see toimis, kuid kahjuks ei osatud näha sellist tagajärge.

Anonüümne ütles ...

Keemiline kastreerimine tähendab et süsitakse mehele naishormoone, see vähendab testosterooni osakaalu kehas mis viib libiido madalaks ja ka agressiivsuse. Ei mingit munade mahalõikamist või muud sellist.