esmaspäev, 28. detsember 2009

Gildi poisid saidki krimasja kaela


Väljavõte E24 veebist.

Parem hilja kui mitte kunagi. Gildi poisid, kelle hämaratest tegudest juba aasta tagasi juttu oli, said nüüd krimasja kaela. Loo muudab pikantseks asjaolu, et Gildi üks võlausaldajatest ja poiste karistamise eestvedaja on Marcel Vichmann, kes ise Hoiupanga aktsionäride tagant kümmekond aastat tagasi 225 miljonit pihta pani. Ning pääses puhta nahaga. Ent siis olid, muidugi, ka teised ajad.

20 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kuidas te endi krim.asjaga lood on?

jevlampi ütles ...

Kas teile ei tundu, et marcellol on AS EV kuldaktsia? Ei hakanud tema peale taali hammas ega hansapankurite advokaadid, tema kaotab eestis parteisid ja koorib maksumaksjalt sadu miljoneid.

Anonüümne ütles ...

Nende krim asjadega juba on nii, et mida varem istuma l2hed, seda varem v2lja saad. N2e, Haavel on v2ljas ja Grossi poiss peaks juba v2lja saama samal ajal, kui n2iteks Innol ja nendel Gildi poistel on alles sootuks minemata. Pole kasulik venitada selliste asjadega. Nagu oma vene kroonuga. Mindku ja andku end ise yles.

Anonüümne ütles ...

KrimS-isse võiks teha muutuse, et iga varem istuma mindud aasta lühendab istumist aasta võrra. Näiteks 8a enne istuma, karistus 9a, istuda tuleb 1a ja seda ka tingimisi. Elagu Eesti Pätiriik!

Inno võiks ajaviiteks seda uurida, kas iga aasta ca 100 tuh väärteokaristust on meid sellele eesmärgile juba väga lähedale viinud. Et pole enam selge, kes on sees ja kes väljas.

Anonüümne ütles ...

Ent siis olid ka teised ajad


Ajad ei loe midagi. Vargus on vargus, olenemata sellest, missugused ajad on. Üldjuhul kuriteod ei aegu, varas jääb vargaks olenemata sellest, millised ajad on. Tema ainus võimalus on ausa tööga teha tasa see materiaalne ja moraalne kahju, mille ta teistele inimestele on teinud.

Anonüümne ütles ...

David Duke
Juutide mõju poliitikas

USAs ei ole enam juudivaba valitsust. Praeguses valitsuses on juudid täieõiguslikud partnerid otsustamise kõigil tasanditel. Võimalik, et mõned juudi religioossete seaduste aspektid, m mõju massiteabevahenditele, sain ma ulatuslikke tõendeid nende koletislikust poliitilisest jõust. Ma avastasin, et mõju on “kahepäine”. Ilmselge on, et mõju tõttu massiteabevahenditele on neil hiigelsuur mõju valimistele ja ühiskondlikele sündmustele. Nad ei saa mitte üksi mõjutada inimeste poliitilisi seisukohti, propageerides mõnda kandidaati või küsimust, vaid neil on tähtis roll ka otsuste vastuvõtmisel, millised küsimused üldse arutluse alla tulevad. Juutide teine juurdepääsutee poliitikasse on palju sirgem. Neist on saanud kõige mõjukamad mängurid Ameerika finantseerimisprogrammis. Juutide toetus otsustab iga tõsiseltvõetava kandidaadi saatuse. Kandidaate, kes tõotavad suuremat orjameeldust, toetatakse, kusjuures toetusest jäävad ilma need, kes väljendavad väiksemat orjameelsust. Juudid autasustavad heldelt kandidaate, kes on nende poolel ja hävitavad poliitiliselt oma vastased.

Anonüümne ütles ...

Azerbadzaani juudid, USA juudid ja Eesti juudid oskavad naha üle kõrvade tõmmata. Nüüd ulutakse ja kiunutakse kuhu kadusid miljonid. Lollidel võetaksegi raha käest. Vaata must juut on see, kes oma elu elab vangla müüride vahel, kollane juut on ajakirjanik ja valge juut, kes tõmbab teistel naha üle kõrvade. Vene juut on laisk juut!

Anonüümne ütles ...

Ahjah, siis see Teie tapmisähvardus veel. Kas Tartu politsei tublid Sherlock‘id on ähvardajal jälil? 2 aastat juba möödas! Varsti peaks siis selguma, kes Teile ühel ilusal Jaanuarikuu esmaspäevahommikul nii umbes kella kaheteistkümne paiku sms-iga tapmisähvarduse saatis...

iluspoiss

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

22:58-le
1.Millal siis antakse kohtu alla isikud kes on vastutavad selle kuriteo pärast ja koos nendega õiguskaitseorganite esindajad?:
"Igaaastaselt aetakse ahju 15 ja enam miljonit tonni põlevkivi. Enamus selles olevast energiast ei anna meile mitte soojust kodudesse, vaid kütab Narva jõest saadava jahutusvee kaudu Soome lahte. Nii umbes 10 miljardi krooni väärtuses aastas."-Marek Strandberg: Kuidas Eesti taas rikkaks saab? http://www.delfi.ee/news/paevauudised/arvamus/article.php?id=26888553&l=fpOpinion

2.Millal antakse kohtu alla Rein Lang?
http://www.postimees.ee/?id=170938
3.Millal antakse kohtu alla
Jüri Pihl koos Kapoga?
4.Parvlaeva Estonia uputajad?
5.Mõrvarid kes mõrvasid Statoili maaletoojad.
6.Eesti politsei juhtkond
jne.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

1:07-le
ja 1:17-le
No ja kuidas sa kavatsed lahendada seda Juudi probleemi?
See on hea,et sa neist Juutidest kirjutasid aga sa püüa leida lahendus kuis neid Juute kasutada meie rahvuse hüvanguks või siis kuidas vältida nende valgustkartvaid tegusid ehk halba toimet meie rahvusele.
minu arvates parim viis selleks on:
ELU ILMA ARVETETA- No bills anymore!
Asi on lihtsalt selles,et ammu-ammu aega tagasi inimesed kodustasid metsloomi aga veidi hiljem juudid kodustasid inimkonna...nad korraldasid terves maailmas elu sedasi,et igaüks peab rügama tööd teha või äri ajama nii,et higipull otsa ees aga ikka on igaüks kellegile võlgu,ikka peab rabama nii nagu orav rattas,igal sammul tuleb tasuda arveid-see on see monetarism ja kapitalism-selletõttu kõik elanikud üle maailma teenivad pankade kaudu juute...
sestap tulebki teha sedasi,et enam keegi ei peaks maksma arveid...elu ilma arveteta on lahendus kõigele...
religioonid on ju kah tehtud sel eesmärgil,et inimesed otsiksid väljapääsu maisest elust sel viisil mis jätab inimesi ikka pankade orjaks aga ei lase inimesi vabaks igasugustest arvetest ja nende kaudu pankadest-juutidest...
Ma teen ettepaneku Eesti meediale järgmisel aastal s.o. juba homsest kirjutada postitusi ainult sellest kuis inimesed peaksid korraldama oma elu sedasi,et nad ei peaks maksma arveid,ei elektri,ei gaasi,ei peaks maksma kodulaenu,ei peaks ostma kütust,ei peaks maksma makse,ei peaks ostma süüa jne.
Kõik see on võimalik korraldada ja selleks tuleb rääkida aina neist neljast asjast:
On olemas neli toredat asja mis toob inimesed tagasi küladesse ja täidab kõik külad lastega,ning annab kõigile tööd:
1.TASUTA ELEKTER-taastuvenergia seadmetel peale tasuvusaja möödumist hakkab jooksma tasuta elekter.Majanduskomisjon andis rohelise tule tasuta elektrile s.o. iga mees võib asetada oma maja või ühistu maja katusele katuseharja elektrituuliku ja siis tasuvusaja möödudes hakkab jooksma tasuta elekter...
Majanduskomisjon andis rohelise tule elektrituru avamisele http://www.e24.ee/?id=200694
Iga mees võib ise ehitada katuseharja elektrituuliku,materjalide kulu on köömes-vaata www.otherpower.com
2.PEAAEGU TASUTA ELAMUD(TALUD)-talgute korras ehitatud majad päästavad meie inimesi pangaorjusest s.o. kodulaenust,vaata www.savikodu.pri.ee
3.TASUTA JURIIDILINE ABI:http://innojairja.blogspot.com/2009/12/pakun-tasuta-juriidilist-abi.html
http://innojairja.blogspot.com/2009/12/rootsi-pangad-liigkasuvotjad.html
4.TASUTA PANGANDUS ehk Islami pangad ei võta laenult intresse:
http://www.idara.com/store/islamic-books/english-books/banking-without-interest/prod_846.html
http://www.onlineislamicstore.com/b2355.html
http://www.islamicgoodsdirect.co.uk/product_info.php/products_id/2771
http://www.sustecweb.co.uk/past/sustec12-3/bank_operates_without_interest.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Islamic_banking
http://www.abc.net.au/worldtoday/stories/s66783.htm
http://www.kriso.ee/Banking-without-Interest-Revised-edition/db/9780860371199.html
http://www.soundvision.com/shop/pview.asp?item=420-057

Keskpankade poolt loodud inflatsioon on mega kõrge:
http://elektritsaabtasuta.blogspot.com/2009/12/touseb-toornafta-hind-maailmaturul.html
www.riigikontroll.ee/.../ka_40070_riigi_tegevus_energiasaastu_saavutamisel_3.06.2009_lopp.pdf -
Rahvusvahelise Energiaagentuuri (IEA) 2008. a prognoosi kohaselt
tõuseb toornafta hind maailmaturul aastaks 2030 kuni 200 dollarini (1997
püsihindades 120 $). Elektrihind ühtlustub Põhjamaadega elektrituru
avanedes ja Eesti Energia prognooside kohaselt maksab elekter 2016. a
ligi 2,5 korda senisest enam.-elama jäävad vaid põllumaaomanikud sest kümne aasta pärast keegi enam ei jaksa osta toitu...

TASUTA ELEKTER ANNAB SULLE VABADUSE...
TASUTA ELEKTER VABASTAB SIND...
TASUTA ELEKTER TÄIDAB LASTEGA KÕIK EESTIMAA KÜLAD...
elektritsaabtasuta.blogspot.com

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

1:07-le
1:17-le
Kuule,kas pead Apananskit laisaks vää?
Kas sa tunned Raudsikut Kapost?
Milliseid Eestimaa juute,kes on Eesti võimupiruka juures,sa võid nimetada?

Anonüümne ütles ...

TASUTA ELEKTER TÄIDAB LASTEGA KÕIK EESTIMAA KÜLAD...

Kas mingist elektrilisest nikumasinast käib jutt?

Anonüümne ütles ...

Elektriline kunstseemendus aparaat igasse kodusse!

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

"kelle hämaratest tegudest"
Hämaratest asjadest Oma Saare lehest:
http://www.omasaar.ee/index.php?content=artiklid&artid=16940&sub=2&sec=0

Elektriarve esitaja on salastatud isik

Heidame pilgu ka tsentraliseeritud elektrimajandusele. Selle ülisalastatud asutuse ainsa Tallinnas asuva valvenumbri kaudu asja ajades ei suutnud me kuidagi selgeks teha, et meie perel on Pädastes nii-öelda suvekodu, kus mitme talvekuu jooksul ei kulutata kilovattigi elektrit. Nii selguski möödunud aasta lõpul kontrollides, et meil on ligikaudu 4000 krooni ülemaksu.

Tallinna valveneiu keeldus andmast Kuressaare kontori ülisalajast telefoninumbrit, et klaarida asja nendega, kes tegelikult arveid välja kirjutavad, kuid Kuressaare on siiski nii väike linn, et kui tõsiselt ette võtad, leiad isegi salaasutused üles. Seal tekkis aga uus probleem. Pakkusime, et kui te juba selle raha röövisite, las see jääb siis ettemaksuks. Kuid selgus, et seda nende seadused ei luba.

Teiselt poolt, täitsa meeldiv olnuks saada jõulude ajal ühe kuu pension lisaks. Karta on, et meie “detsentraliseerimise” tulemusena me tänavu seda kingitust enam ei saa.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Millal algatatakse krim asi selle perverdi kohta kes avaldas järgmise artikli?:
Pervert otsis ERR-i lasteportaalis endale sekspartnerit
Allikas: Õhtuleht
29. detsember 2009 07:35


ETV ja Eesti Raadio lasteportaali jutunurgas tundis end mitu kuud mugavalt pervert, kes pommitas omavahel suhtlevaid lapsi roppustega ja otsis mudilaste seast endale sekspartnerit.

“Ma otsin tüdrukut, kellel poleks probleem, et 48-aastane iga päev **** tahab,” kirjutas ennast Amadeusiks nimetav pervert avameelselt ETV ja Eesti Raadio lasteportaalis meieoma.ee, kus lapsed saavad kuulata-vaadata ringhäälingu saateid, mängida mänge, saata lastesaatetegelastele kirju ja pilte ning omavahel suhelda, kirjutab Õhtuleht.

Reklaam

Portaalis muljetavad peamiselt 7-12aastased lapsed telesaadetest, lemmikloomadest ja hobidest ning otsivad sõpru.

Näiteks jututeema, kus lapsed uurisid, mitmendasse klassi keegi sügisel läks, sai Amadeusilt räige täienduse: “Tra, kuradi loh küsimus, parem küsi kui pikk **** kellelgi on!!!”

ERRi portaalide peatoimetaja Aivar Pau sõnul tuli rõvetseja kohta kaebus ühelt lapsevanemalt, kui paraku saabunud teade jõululaupäeval ja ERR polevat pühade tõttu jõudnud nilbusi kohe kõrvaldada.

Refereeritud artikli täistekst Õhtulehe veebiküljel

Minu kommentaar:
Kas isikuandmete avaldamise seadus kehtib vaid riigireetjate kohta?
Miks perverdi nime pole avaldatud selles artiklis?
Pihl sittus selle isiku andmete avaldamise seaduse peale...

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kuule Inno,perverdid Eesti õigusorganeist ei reageeri narkoreklaamile Eesti meedias?
Mis sina arvad kuidas ravida terveks neid pervosid Eesti õigusorganeist kes ei võta vastutusele varjatud narkoreklaami tegijaid Eesti meedias?
Kas sa tead kes nimelt on see pervo Eesti õigusorganeist kelle kohustuseks on järgida meedias toimuvat?

Inno ütles ...

Iluspoisile:
Tartu sherlockid ei saanud jälile. Tegelesid mitu aastat ja siis lõpetasid ära. Aga ma arvan, et see oli vanduv advokaat Mare Lust. Tema stiil.

Anonüümne ütles ...

..elektrikul on väike loogiline apsakas..kui kõiki asju saaks tasuta, poleks juriidilist abi enam vajagi...aga see selleks..

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

14:49-le
Õigust räägid ja maailma parimad inimesed selle poole püüavadki:
1.www.thezeitgeistmovement.com
2.www.freemanireland.ning.com
3.www.info-wars.com
4.www.fluscam.com
5.www.theflucase.com
6.youtube:
a.David Icke-Big Brother
b.The Money Masters
c.Money as debt
7.www.thevenusproject.com
jne.

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Asunduse rahvast hakatakse uuest aastast bussiga poodi vedama http://www.vorumaateataja.ee/?a=uudised&b=10207
Asunduse rahvast hakatakse uuest aastast bussiga poodi vedama


Elina Kononenko

TRANSPORT • Uue aasta 8. jaanuaril saavad nii sügisel ilma poeta jäänud Asunduse küla kui ka ümberkaudsete külade elanikud sõita seitsme krooni eest kaheks tunniks ­Vastseliina toiduvarusid soetama ja muid asju ajama.

Kui Võru tarbijate ühistu sügise hakul oma Asunduse kauplust sulgema hakkas, kogusid kohalikud inimesed selle vastu 122 allkirja ja saatsid Võru maavanemale Ülo Tulikule. Pärast maavalitsuse esindajate kohtumist Asunduse kaupluse seniste klientidega otsustati uuest aastast käiku panna buss, mis viib inimesed korra nädalas Vastseliina poodi.

„See on väike katseprojekt Võrumaal ja mul on hea meel, et suutsime lahenduse leida,” ütles maavanem Tulik. „Probleem on tegelikult järjest süvenev ja laiem, kui vaadata, mis praegu Võru tarbijate ühistus toimub.”

Vastseliina külade ühenduse esimees ning Vastseliina vallavolikogu külaelu- ja heakorrakomisjoni esimees Aado Kuhlap, kes sügisel allkirjade kogumist korraldas, on lahendusega rahul. „Praegu olen üsna õnnelik ja loodan väga, et rahvas hakkab bussi kasutama ja me ilmaasjata vaeva ei näinud. See on suur sotsiaalne abi ka vallale,” lausus ta.

Asunduse ­ümbruse külade elanike ja maavalitsuse esindajate kohtumisel jäid tulevased sõitjad uue liiniga rahule ja leidsid, et reede on sõiduks sobiv päev, sest reede hommikul võtab ka Vastseliina perearst patsiente vastu. Tilsico kauplus­auto aga käib teisipäeviti.

Ka Vastseliina vallavanem Raul Tohv peab leitud lahendust normaalseks. Tohvi sõnul plaanib vald järgmisel aastal avada rahvamajas vanurite päevakeskuse. Siis saab seal veeta aega, mis Vastseliinas veedetavast kahest tunnist üle jääb. Seni võib peale poe ja tohtri raamatukogu külastada.

Liin nr 48 väljub Asunduse külast igal reedel kell 9 hommikul ning jõuab kella 9.30ks Vastseliina. Buss hakkab Vastseliinast tagasi sõitma kell 11.30 ja jõuab Asundusele kella 12ks. Riigipühadel buss ei käi. Uut bussiliini hakkab teenindama OÜ Asunduse 20kohalise väikebussiga. Sõitjal tuleb edasi-tagasikäigu eest tasuda seitse krooni, olenemata kohast, kust inimene peale tuleb.

Maavalitsuse transpordispetsialisti Rein ­Ruschi teatel saadakse aastas liini käigushoidmiseks vajaminevad ligi 20 000 krooni riigi doteeritavast maakonnaliinide transpordirahast tänu mõne liini ümberkorraldamisele.

Kell 17.30 startiv Vastseliina-Koidula liinibuss ei sõida enam Koidulani välja, vaid keerab Võmmorskist Obinitsa poole ja sõidab sihtpunkti tagasi.