reede, 11. detsember 2009

Ingrid Tähismaa teeb Tüdrukute klubile kõvasti reklaami

"See teema ei huvita mind ja ei puuduta mind. Andku tuld, ütlen ma neile!", ütles Ingrid Tähismaa raamatu teemal ajalehele Õhtuleht.

Paistab, et Ingrid on võtnud nõuks raamatule kõvasti reklaami teha. Sest see, et ta keelas raamatu müügi mitmetes poodides, helistades raamatumüüjatele ja kurtis oma kurba elusaatust, äratab, vastupidi huvi selle raamatu vastu. Et mis raamat see on, mille müük ära keelati.

Igal juhul on huvi raamatu vastu hüppeliselt tõusnud.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ingrid on loll

Anonüümne ütles ...

Väga ebaintelligentne mees, kas juba ei aita oma eksnaise materdamisest? Ja milles lapsed on süüdi? Ausalt öelda - täiesti haiglane.

Anonüümne ütles ...

Inno profiil on kahtlaselt sarnane toomas meola omaga.
Aappii! Aappii!
Äkki oledki pedofiil?
Vaata peeglisse ja tunnista üles.
Kuidagi teisiti on sellist patoloogilist viha, alandust ja solvumist oma ekslähedaste suhtes raske tõlgendada.

Inno ütles ...

Ingrid teeb reklaami, täiesti rõõmsa meelega ja uhkelt tervitan seda uudist

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Kuule jah huvi raamatu vastu on kasvanud enneolematu kiirusega.Siin Dublinis kõik kannatanud isad küsivad minult seda raamatut.Isad seisavad tänavail plakatitega ja nõuavad Inno Tähismaa raamatu tõlget inglise ja poola,ning Hiina keelde.
Naised käivad ja püüavad maha kiskuda nende käest plakateid,loobivad neid pudelitega ja kividega...Politseijõud ajavad laiali hullunud rahvamasse tuletõrje surveveega...loobitakse pisargaasi pomme ja arreteeritakse
kõikse hullemaid naisi...
Kõlavad vastupidised hüüded:
"Inno Tähismaa on füürer!" "Maha natside füürer!"

Anonüümne ütles ...

kommentaatorile #2:
mis mõttes kas ei aita eksnaise materdamisest juba? muidugi mitte. sa vaata mida ingrid tegi. rikkus inno enesehinnagut. for fuck sake, inno mõtles vahepeal juba, et ta on pede!!! selles suhtes on mul hea meel inno üle, et ta leidis irja, kellega tal on hea aktiivne seksuaalelu ja nüüd võib inno keskenduda teiste asjade peale kui oma seksuaalsärttimus. selle vilju on juba näha kasvõi selle raamatu või muude inno tegemiste näol maarjamaal. hea meel, et tõelised mehed pole veel eestimaalt kadunud ja ajavad õiget asja (mis siis et keskerakonna ridades). ole tubli inno, oled väga sümpaatne oma väljaütlemiste ja ettevõtmistega!

P.S. tervita oma naist ka (irjat siis, mitte ingridit).

Anonüümne ütles ...

viimasele: inno ongi pede. vaata, milline "naine" tal on. raudselt ajab habet.

Anonüümne ütles ...

Ei ole huvitatud sellest raamatust ükski terve inimene. Ja miks ei ole huvitatud- ikka sellepärast, et sa Inno ei arene, mingi vana joru aastaid järjest. See, mis sa oma kättemaksuga oled saavutanud, on enda mandumine. Kunagi oleks see materjal huvitav olnud. Teinud raamat ja avaldanud. Aga ei- 2 aastat oli vaja möliseda, mustata ja haliseda ja ähvardada et kohe hakkan midagi kirjutama.
Oleks vait olnud ja poleks sa oma vainusünnitisi juba avaldanud, oleks raamat ehk suursündmus olnud.
Aga nii lolli naist nagu Irja, kes analüüsib ja alandab oma elukaaslase ekskaaslast avalikult, olen mina ainult raamatutest lugenud. Kuidas see klammerdumine ja armukadedus ja sellest tingitud viha ikka nii suur saab olla, et rahu saab alles siis kui kõik naised maailmast kadunud on, et Innokese silmad ainult teda näeksid.... veel parem oleks muidugi kui kõik maailma mehed teda vaataksid...oi kui haige hingeke...

Irja ütles ...

12:41, eks me vaata, kes huvitub ja kes ei. Eks kuu lõpus ole näha, palju müüdud ;), siis räägime uuesti.

Anonüümne ütles ...


Igal juhul on huvi raamatu vastu hüppeliselt tõusnud.


Jah, täitsa õige - kui nüüd tunneb raamatu vastu huvi 1 inimene ja mõni aeg tagasi oli huvitatute arv 0, siis on huvi tõepoolest terve 100% "hüppeliselt" tõusnud... Meggairw...

Irja ütles ...

Megairwwwitame detsembri lõpus ;)

Anonüümne ütles ...

Igasugu eluloolisi raamatuid on viimasel ajal ilmunud eiteakuipalju, näiteljad, lauljad, avaliku elu tegelase jne aga ühtki pole müügilt ära korjatud põhjusel et sisu kellegile ei meeldi, kuigi paljastusi on neis üksjagu. Siin veel tegu ilukirjandusega- kes on Ingrid Tähismaa et poed tema ees röötsakil on? Ilmselt nii eestlaslik, peaasi et saab kedagi kummardada, pugeda, altüles vaadata, seekord siis Ingridele.

Anonüümne ütles ...

Aga veel kord, kas Innol on oma lastest ja nende vaimse tervise säilimsest täiesti ükskõik?