teisipäev, 15. detsember 2009

Inno ja Ingridi vigadest õpitud: lahutused malbed nagu armulaud


Väljavõte Delfi veebist.

On heameel tõdeda, et enamik viimase aja lahutajaid on õppinud Inno ja Ingridi räpasest kogemusest ning lahutustest on saanud suisa pühalikud sündmused. Mis on väga hea. Sest varem lahutustest ei räägitud ja paljud asjad kiskusid kurjaks kätte, nagu näiteks see Pohlakute oma, mis oli enne Innot ja Ingridit.

Minu enda soov on, et lahutusest saab sama õnnis sündmus kui seda on laulatus. Sest lahutus on uue elu algus mõlema kaasa jaoks, paljudel juhtudel tähendab see vabanemist ahistavatest ahelatest, vigade parandust, kindlasti paljude jaoks tõehetke. Või siis võimalust endasse vaadata.

Millegipärast oli lahutusest vahepeal saanud mingi kuritegu, mida pooled püüdsid iga hinna eest vältida või võimalikult kaua edasi lükata, kuni paljudel juhtudel läks asi päris veriseks kätte, ning kannatajateks olid, mis seal salata, lapsed. Sellistel juhtudel kujuneb ka lahutuse-järgne periood pingeliseks. Oleks aeg riigil välja koolitada nii lahutus-advokaadid kui lahutus-kohtunikud, kel peaks olema kaasa antud keskmisest suurem annus mõistmist ning leidlikkust lepituses.

18 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Vaimuvaeseid ei tasu kohe mingil juhul vaimust rikastega võrrelda. See, et Edgar teid soosib näitab teda ainult halvas valguses

Anonüümne ütles ...

kurjaks lähevad nõrga enesekindlusega inimesed. rünnak olevat ju parim kaitse. kas ta just parim on, kuid kahjuks nõrgad inimesed muud ei oska.

see, et te kolmekesi - III Tähismaad kõik omavahel kaklete, on kinni teie kõigi nõrgast psüühikast.

Ingrid on inimene, kes kardab tõe väljatulekut. tõde on siis see, et ta on tavaline inimene, kes ilma meigita näeb oluliselt teistsugune välja, kes pruugib mõnikord labast kõnepruuki jne. on neid inimesi enne olnud ja tuleb ka pärast.
Inno on inimene, kes ajab taga oma õigust ja kardab Ingridile alla jääda. tunnista, tunnista, eks oli teil Ingridiga häidki aegu?
Irja... selle mängu võti, sest paraku kardab ta meest Ingridile tagasi kaotada.

kõik see on alateadvuse tasandil, elust õpitud hirmude baasil.

aga igaüks võib neist lahti saada, kui tahab.

alfons

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

Abielu on vast ainus asi mida tehakse vabatahtlikult ja lahutatakse vabatahtlikult...

Inno,kas sa mäletad kuidas nõuka ajal oli lood nende asjadega mis läksid mõiste alla
"vabatahtlikult-sunniviisiliselt"?
Ma enam ei mäleta mille puhul seda kasutati.Vaata praegu väidetakse,et Afgaani minnakse vabatahtlikult.

http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=27578055&com=1&s=1&no=100
Delfist kommentaar:
töötu, 15.12.2009 16:13
Neile, kes räägivad noorte meeste vabatahtlikust minekust.

'Vabatahtlik-sunniviisiline' ja 'vabatahtlik' ei ole synonyymid.
Meie riigis tuleb kyll 70x mõelda enne kui kasutatakse mõistet 'vabatahtlik'. Enamasti kaldub Eesti oludes see vabatahtlus olema hoopis vabatahtlik-sunniviisiline.

Varsti on veerand me rahvast töötud. "Vabatahtlikult".
Neist suur osa meestest lähevad kahurilihaks ja naised prostituudiks. "Vabatahtlikult."
Suurest osast saavad vargad või narkodiilerid. "Vabatahtlikult".
Suur osa tõmbab end lihtsalt oksa oma tonnise nööriostu "abirahaga". Ikka "vabatahtlikult".

Inno ütles ...

Valima minek oli vabatahtlik-sunniviisiline. Kui ise ei läinud, siis tuldi koju järgi.

Anonüümne ütles ...

Inno sa ju ometi pole nii naiivne arvad et sinu kaklusest keegi midagi õppis. Natuke liiga nartsistlik maailmavaade sul, võtab vähe muigama:) Ilus lahutus toimub praegu ilusa showna, sest olgem aus tegu oli powercouple-ga. Mõlemad tahavad säilitada oma nägu ja teevad vägagi strateegilise liigutuse pigem oma tulevikku silmas pidades.

Anonüümne ütles ...

nii tulebki elada, ette vaadates, mitte vanas pesus sorides, jälgi peites, lastele mitte mõeldes...Õpi, Inno

Anonüümne ütles ...

teie lahutuse tegid ju sina ise räpased. kättemaksuhimuline inimene oled. vastik mõeldagi, et maapind sellist kannab.

Anonüümne ütles ...

Missugune rumal postitus Innolt. Võta teadmiseks: normaalsed inimesed on enne ja pärast teid alati suutnud normaalselt ja diskreetselt lahutada, mõeldes eelkõige laste huvidele. Sellised räpased tülid nagu teil tekivad ikka väiklaste ja ahnete inimeste vahel, eriti sellisel juhul kui väiklust ja ahnust on mõlemal poolel, nagu teie juhus ongi.

Anonüümne ütles ...

Te olete kõigi uudiste suhtes tavaliselt eesrindlikud ja nüüd siis selline apsakas, te olite viimased, kes sellest lahutusest teada said, vähemalt seda blogi vaadates.

Anonüümne ütles ...

Vilja on suurepärane näide sellest, kuidas ilma hariduseta naine seksi abil karjääri saab teha. Tubli!

Anonüümne ütles ...

Mis jutt, Vilja on tegelikult väga haritud naine! Aasta matemaatikat Tartu Ülikoolis ja edasi samas ülikoolis pshüholoogia bakalaureus (tal on see praeguseks kaotatud 4.aastane teadusbakalaureus). Siis magistriõpe, mis jäi lõpetamatast vaid töö jäi kaitsmata. Enamuses poliitikud on kehvema haridusega. Ja tegelikult on ju Vilja meeldiv ja rahulik inimene.

Anonüümne ütles ...

Inno ja Ingridi lahutus kestab siiamaani, lõppu pole nähagi veel- Ilmselt kolivad taas kokku, sest sobivad tegelikult konkurentsitult.

Anonüümne ütles ...

Kulla usk,lootus ja armastus!

Marx on au see igas korralikus ülikoolis, olgu see siis Cambridge või Oxford või Harvard! Ja au sees olemine tähendab seda, et uuritakse, mida oma aja suur mõtleja tolles ajas uut ütles. Seda, mis Marxiga leninlased ja stalinlased tegid arutatakse ka. Sa loe kasvõi mõnest korralikust teatmeteosest märksõna Marx all olev tekst läbi, saad natuke tarkust juurde.

Anonüümne ütles ...

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=359107

Anonüümne ütles ...

Kujutage nüüd ette, kui savisaar hakkaks oma blogis kirjutama, kuidas vilja üle aisa pani ja kuidas ja millal vilja seksida ei tahtnud jne. jne. jne. see oleks ju ikka väga ilge. või vastupidi. hakkaks vilja kirjutama, milline mees on savisaar, palju kõrvalhüppeid ja muud sellist. nii nagu innu teeb ingridiga. see oleks ju lausa ilguse ja jälkuse tipp.
tõsi kui arvate, et teilt on õpitud. siis oleks äkki aeg ka teil õppida, seekord siis teistelt. et ei maksa oma musta pesu iga päev pesta. ka siis kui oled sarved pähe saanud. ise oled ju loll.

Anonüümne ütles ...

Sina Inno ju ei lahutanud, vaid hiilisid ühe naise juurest teise juurde minema nagu varas. Sellest pole küll midagi õppida.

Anonüümne ütles ...

Viimasele kommentaatorile: Inno hiilis peale seda, kui Ingrid oli Peebikuga abielu rikkunud. Teine mees oleks naise peale sellist tegu lihtsalt maha löönud.

Innole pole abielu kohta midagi ette heita. Iga naise unistus...

Anonüümne ütles ...

http://www.24tundi.ee/?id=204907