neljapäev, 17. detsember 2009

Irja peab vajalikuks toetada Jüri Pihli

Jüri, nüüd selg sirgu! Jää endale kindlaks ja sinust võib lugugi pidada. Ajakirjandusest on äärmiselt näotu hurjutada Jüri Pihli, kes näitas Andrus Ansipi, Rein Langi ja Urmas Paeda vastu kuriteoteadet esitades üles tõelist kodanikujulgust. On häbiväärne, et meedia on tormanud kallale kuriteoteate esitajale ja säästnud kurjategijat.

Lausjaburus on ka sots Peeter Kreitzbergi kommentaar, et Jüri Pihl lasi kahuriga varblast. Keda sa varblasega võrdled, habe? Ansipit, Langi ja Paeta? Kontrolli, kas sul on ikka ajud alles, palun. Ansip, Lang ja Pihl ei ole mingid varblased. Õigem oleks öelda, et Pihl lennutas varblase kahuri pihta.

Minu kindel seisukoht on, et Jüri Pihl peab jääma paigale. Ta on näidanud, et on sotsidele vääriline esimees.

Junkur Padarile ütleks: tule ükskord ometi Ansipi, Langi ja Paeda talla alt välja.

19 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

aga kui sotsid ise ei taha, äkki sa irja laseksid Neil endil otsustada! või mis ja teiseks keegi pole Sinu arvamust ju küsinud.

Anonüümne ütles ...

Eks ta tunneb Pihlas ära samasuguse, kes kah hommikul ei mäleta mis õhtul tegi. Sellised lühiarulised on Edgaril kerge saak, tema on nende pea, kõht ja süda.

Anonüümne ütles ...

13:53, kui oleks küsitud Irja arvamust, siis sa loeksid seda arvamust kusagilt mujalt. Blogid selleks ongi et siia kirja panna arvamusi mida pole küsitud (veel). Ja sa ei pea siia kohvikusse trügima neid arvamusi lugema sest enamvähem kindel on et igasuguseid arvamusi tuleb veelgi.

Anonüümne ütles ...

ütle nüüd, jürka oli ju Irja vihavaenlane nr. 1, tuletame meelde luuletust Pihli t....

pauka ütles ...

Toetan Pihli! Juba ammu on võim meil võimulolijatel pähe löönud ja kadunud igasugune enesekriitika. Maad on võtnud hoolimatus ja ülbus! Tuleks selg sirgeks lüüa ja võimuritele koht kätte näidata! Ka mul on kahtlus, et Paet, Ansip ja Lang ei tööta Eesti vaid mingi muu riigi huvides! Kui Simmigi autasustati igasuguste riigiordenitega ja seesama kontinget on Simmi edutanud ja upitanud- mida siis veel tõenduseks vaja. Kõik see mees oleks pidanud tagasi astuma ja eesti rahvalt vabandust paluma!

Anonüümne ütles ...

Tõnu sellele mehele on Irjal ka vahva hüüdnimi. Läheb hulga aega mil ta sellest vabaneb.

Anonüümne ütles ...

Lang ja Co on kindlalt Pihlil peos!

Anonüümne ütles ...

http://www.respect4privacy.com/blog/

Anonüümne ütles ...

Miks sina,Inno,ei näita üles kodanikujulgust ja ei lähe vaatama oma lapsi ega helista neile?Kardad Inksi?

Inno ütles ...

Kui ma viimati lapsi käisin vaatamas, lõppes see nende kalli ema hüsteeritsemisega, nii et kõik lõpuks nutsid. Laste närvisüsteemi huvides ei soovi ma selliseid stseene korraldada. Kuni ema maha ei rahune, ei tule sellest midagi välja.

Anonüümne ütles ...

Tegelikult sa Inno ei peaks sinna enam minema, kohtuma peaksid lastega väljaspool nende kodu. Minema koos nendega mõnele üritusele või niisama mere äärde, metsa jalutama, linna peale , kohvikusse , raekoja platsile jne. Miks mitte Irjaga koos. Lapsed tegelikult vajavad sind aga ei ole suutelised seda kokkusaamist korraldama. Seda peab tegema lapsevanem. Kas lapsed oma vanaemasid külastavad?

Anonüümne ütles ...

Huvitav on see, et Hr. Pihli süüdistusele "kolme tenori" vastu ei ole reageerinud Venemaa ajakirjandus. Tavaliselt reageeritakse väga operatiivselt kõigele Eestis toimuvale. Muide ka Simmi skandaali kajastamisele eelnes Venemaa pressis pikk vaikus. Ei tahetud asja võimendada - ehk vaibub niisama ära.

Anonüümne ütles ...

Head tuulelipud tee ikka olete:
Pihl on Ansipiga paadis- järelikult on Pihl viimane t*ra.
Pihl on Savisaarega paadis- järelikult on Pihl õnnistatud ingel.

Kuidas Pihl eelnevad patud andeks sai? Edgar andis teile mõlemale 500 krooni?

Anonüümne ütles ...

Nii, et Inno ja Irja jaoks on "meie vaenlase vaenlane on meie sõber, isegi siis kui ta oli varem meie vaenlane"

o tempora o mores

Irja ütles ...

Luuletuse taga seisan endiselt, aga mulle ei meeldi, kui ühele kambakesi kallale tormatakse. Mulle lihtsal ei meeldi kambakad ja kõik.

Irja ütles ...

Mul on igasuguseid hüüdnimesid olnud - tühismaad, türamaad, inna, irjo jne jne. Kui ma igaühe pärast närvi läheks, siis mul millegi muu jaoks aega polekski :).

Irja ütles ...

Lastega kohtumise osas - õnnis Ingrid nõuab, et tuleks Inno üksi. Siis ju teda mõnusam peetida.

Aga elatist, näe, tahab minult. Ehk siis elatist nõuab, aga lastega mul kohtuda ei luba.

Anonüümne ütles ...

Mis inno ja irja - Urruaugu(Rusikas Urrus) Urro ja (Jüri Pihli)Türa - Türja ikka!

Anonüümne ütles ...

"Lastega kohtumise osas - õnnis Ingrid nõuab, et tuleks Inno üksi. Siis ju teda mõnusam peetida."

Õige ka, need on Inno lapsed, sul pole nendega midagi asja. Vanem neist sülitaks sulle võibolla näkku näiteks. Miks sa üldse üritad neile seebiga p....e pugeda? Oled nende ema solgiga üle kallanud suvaline krõhva ju nende poiste jaoks.

Ingrid on normaalne ema. Mis sul muidu häda on, tahaksid nüüd juba lapsi, aga ei saa või? Teed endale tite, siis võid seda vaadata, kui palju süda lustib. Aga kui ei saa titte, no siis ei ole ka last, keda sinuga kokku lastaks.