pühapäev, 20. detsember 2009

Ühe Hansapanga (Swedbank) kliendi lugu


Väljavõte hot.ee/rootsipank veebist.

Selline lugu siis, sellest, kuidas pangas on kõik korras ja kõik käib vastavalt lepingule. Väga õpetlik lugu igatahes.

Ja öelge nüüd, et see kõik on välja mõeldud, selleks, et panku kiusata.

13 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Lugu on väga inetu küll, aga kuidas saab elada koos mehega, kellega ei räägi ärist ja ei tea firma finantsseisu. Millest nad siis üldse omavahel rääkisid? Sest köik see mille mees töö juures läbi elab, tuleb ka mingil määral koju kaasa, vähemalt jututeemana. Ma saan aru, et on vöimatu nöuda 40-ndates inimestelt majanduslikke teadmisi (et kust majandusaruannete internetis tömmata ja erinevaid seadusi lugeda), aga seoses laenu vötmisega vöiks ikka oma kohustused / vastutuse selgeks teha.

Anonüümne ütles ...

Kas keegi on kuulnud sellisest "kohustusest/vastutusest", et kui tahad põhjalastud firma võla ise ära maksta, siis seda ei lasta vaid võetakse ära sinu tagatiseks olev kodu? Hullumeelsus! Kus me elame?

Anonüümne ütles ...

See kodu maksab kindlasti rohkem kui miljon ja ju siis keegi pangast himustab seda omale? Kodu realiseeritakse enampakkumise teel, mida kuskil ei kuulutata ja pakkujaid on kohal ainult üks...irw.
iluspoiss

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

On olemas kolm toredat asja mis toob inimesed tagasi küladesse ja täidab kõik külad lastega,ning annab kõigile tööd:
1.TASUTA ELEKTER-taastuvenergia seadmetel peale tasuvusaja möödumist hakkab jooksma tasuta elekter.Majanduskomisjon andis rohelise tule tasuta elektrile s.o. iga mees võib asetada oma maja või ühistu maja katusele katuseharja elektrituuliku ja siis tasuvusaja möödudes hakkab jooksma tasuta elekter...
Majanduskomisjon andis rohelise tule elektrituru avamisele http://www.e24.ee/?id=200694
Iga mees võib ise ehitada katuseharja elektrituuliku,materjalide kulu on köömes-vaata www.otherpower.com
2.PEAAEGU TASUTA ELAMUD(TALUD)-talgute korras ehitatud majad päästavad meie inimesi pangaorjusest,vaata www.otherpower.com
3.TASUTA JURIIDILINE ABI:http://innojairja.blogspot.com/2009/12/pakun-tasuta-juriidilist-abi.html

elektritsaabtasuta.blogspot.com ütles ...

PEAAEGU TASUTA ELAMUD(TALUD)-talgute korras ehitatud majad päästavad meie inimesi pangaorjusest,vaata www.savikodu.pri.ee

Anonüümne ütles ...

Inno ja Irja! Kas ei oleks võimalik identseid korduvaid komme siit kohvikust kustutada. Pean silmas tasuta elektrit, kes siin sähmib. Kirjutab ühe kommi ja siis kleebib selle igasse Teie teemasse. See on väga häiriv. See meede ei piiraks ju ka Teie poolt kaitstavat sõnavabadust!
iluspoiss...shitcasest tüdinud...

Anonüümne ütles ...

Ja öelge nüüd, et see kõik on välja mõeldud, selleks, et panku kiusata.


See kõik on välja mõeldud, selleks, et panku kiusata.

Anonüümne ütles ...

mõtleja:
Kuradi koogutajad...jäätegi koogutama...tuleb kord Kuningas ja teite koogutamisest saaks siis sitaks elektrienergiat.............

Anonüümne ütles ...

Ei usu, et see lugu nii öihtne on ja see naine lihtsalt vaene kannataja. Siin on sees just nimelt see lõhkiläinud peresuhe ja seetõttu ei loe välja, milleks see miljon kasutati, mille jaoks ta kunagi OK ütles. Võib-olla oli asi 50/50, naine sai pool milli ja lubaduse, et mees tasub võla.
Tarbimislaene anti tõepoolest vahepeal kinnisavara tagatisel lõdva randmega ´ja seetõttu peabki mõistus peas olema, kui pandid oma maja tarbimislaenu katteks.

Anonüümne ütles ...

Polegi ilmselt oluline mis suhted seal peres olid. Lugesin loost välja et naine tahtis kodu pärast ise võlga maksta aga pank ei lasknud. Vaid läks kodu kallale. See on ju absurdne! Ja kohus oli sellega nõus. Nii võib ju iga maja lihtsalt ära võtta mille peale laen on tehtud. Maksa või ära maksa. Mis pank see selline on. Mis kohus see selline on?

Anonüümne ütles ...

Täna kl 16 on tal Ringkonnakohtu otsuse kuulutamine. Näis, kas tuleb teistsugune otsus.

Anonüümne ütles ...

Naljatilk see kõige esimene "anonüümne". Olen 8 aastat abielus ja mul pole õrnematki aimdust kuidas mehe äriasjad lähvad ja mis finantsseis tal seal on. Kas peaksin teadma? Koos on meil palju huvitavamaid asju rääkida. Ja mis tähtsust sellel üldse on? Selle loo iva on ju hoopis muus.

Anonüümne ütles ...

inimesed saage ometi aru, et pangandus on seaduse ja politseijõududega kaitstud türannia, pankade eesmärk ongi riisuda inimeste vara, pangad ei laena hoiustajate raha, vaid see raha võetakse õhust ehk laenusumma lihtsalt trükitakse arvuti kuvaril kontole - kogu tõde